Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 182
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Малко и с изневярата не е съвсем така, ама хайде.... Rolling Eyes Това, май по-скоро за зодия Рак се отнася? newsm78
В смисъл.....? че не изневеряваме или на другите не даваме право?

# 136
Аааа, ма как ще изневеряваме, моля ви са! Joy

# 137
Е, ама нали се борим за правда де: ако ние ще изневеряваме, другият що да нЕма право? Joy
Шегата настрана, незнам за вас, но аз съм във всяко отношение мооого самокритична. Rolling Eyes

# 138
Няма, без право на обжалване и обсъждане! tooth

# 139

така, така, нЕма лабаво.... Joy

# 140
# 141
Нали? Аз за втори път я пускам, вече не помня къде, пак в някоя скорпионска ще да е било. Обърнахте ли внимание кой е авторът, ама аз не заради това, де Simple Smile

# 142
# 143
Точно заради автора съм попадала на нея. Много, много ми харесва!
Дано всички успеем да излекуваме нашето човече и другите човечета да разберат, че сме добри магьосници, а не лоши  Simple Smile

# 144
Peace
Мисля, че ако Скорпи изневери, има 2 причини: или за него това не е изтинска любов, а забавление, или яко му е писнало и вече му е все тая, просто го прави, за да накаже другия, или го разкара, нещо от рода.

# 145
Привет  Hug
surela , много хубаво стихче...толкова малко, а толкова точно описание Heart Eyes сигурно има и изневеряващи скорпиони, но не мисля, че са много, защото обичаме да сме коректни с хората и те с нас  Peace
Дренка , супер е тази приказка...и аз все си търся приятели  Sad

# 146
Привет  Hug
 сигурно има и изневеряващи скорпиони, но не мисля, че са много, защото обичаме да сме коректни с хората и те с нас  Peace
Абсолютно! Peace По-скоро ние да страдаме, отколкото да нараним някого незаслужено, нооо ако пък е заслужено : тогава `яка му гърбина`, не си поплюваме - не говоря за изневярата, а по принцип.
В тая връзка не сме ли малко отмъстителни в стремежа си за справедливост? newsm78

# 147
В тая връзка не сме ли малко отмъстителни в стремежа си за справедливост? newsm78
малко...аз съм си нацелила една персона във форума...и само я дебна да ми даде материал Peace

# 148
Привет  Hug
 сигурно има и изневеряващи скорпиони, но не мисля, че са много, защото обичаме да сме коректни с хората и те с нас  Peace
Абсолютно! Peace По-скоро ние да страдаме, отколкото да нараним някого незаслужено, нооо ако пък е заслужено : тогава `яка му гърбина`, не си поплюваме - не говоря за изневярата, а по принцип.
Peace какво значи отмъстителни? Каквото повикало, това се обадило.......Скорпитата не отмъщават, просто ей, така.......другият трябва яко да се е издънил Mr. Greenи прекалил, злоупотребил .........

# 149
малко...аз съм си нацелила една персона във форума...и само я дебна да ми даде материал Peace
Да не съм аз? Party

Общи условия

Активация на акаунт