Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 096
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Лъки, да са ти живи и здрави и все така взаимно да си помагат Heart Eyes

# 571
Лъки да са живи и здрави, но снимките не се отварят.

# 572
Мамче, как мина гостуването в Германия?
.....
Момичета, тези дни установих, че доста от постоянните потребителки на форума са скорпионки...какво ли означава това...може би наистина имаме болезнена мания да общуваме под някаква форма Thinking
Благодаря, че питаш, Киара. Hug
Гостуването беше приказка, очарована съм от всичко, друг свят, друга култура, друго общуване ...
И ако не беше детето, едва ли бих се върнала - нищо, че  зная само 5 думи на немски. Simple Smile)
Племенникът ми расте, има доста колики и плаче, но .. ще го израстне, само да е здравичък, да папа, да спинка .. и  така, това се иска от него. Wink
И това за общуването е много вярно, права си, все го търсим независимо под каква форма. Flutter
Лъки, аз също не мога да видя снимките, но както са писали и другите мами - да са ти живи и здрави, да се разбират и да си помагат. Hug
Момичета, желая ви хубава и слънчева неделя, нищо, че навън вали, нека усмивката на лицата ви да цъфти!   bouquet

# 573
  • Бургас
По-скоро ние обичаме да се фукаме със зодията си Wink, а другите си траят
да, и това го има Peace
Много е вярно това.  hahaha

Лъки,и аз не успявам да видя снимките. Сигурно не си share-нала албума и затова се получава така.

Ние мислим тези дни да заведем малката на плаж. Миналата година беше мъничка и ме достраша,но тази година няма да пропуснем. Не знам как ще реагира и колко време ще изтрае , но ще вземем една баба в запас ,като и омръзне и стане горещо да се разхождат с количката из морската , а пък ние да продължим плажа.  Flutter

И на мен ми е позитивно и положително ,напук това ,че в последно време пустите пари все не стигат.  Whistling

# 574
На снимките уж бях копирала линкове от фейсбук, до който всички би трябвало да имат доспът. Ето го линка на албума, да видим ще стане ли така  newsm78
Mam4е, и на мен често ми писва от това, което ме заобикаля и ми идва да отида в "бяла" държава, но и тук си има положителните страни, пък и семейството си ми е до мен, където и да съм  Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 18:07 от Лъки

# 575
Mam4е   Hug

Лъки, много хубаво и лъчезарно семейство сте  bouquet желая ви все така да сте щастливи и да се обичате Heart Eyes

Sunny Sky , ако не друго поне ще се посмеете здраво с малката...на плажа съм виждала наистина дребосъци и техните като ги натопят във водат първо рев, ама после им харесва Wink , а най-смешното ми е било като викат на приближаващите малки вълнички, а те са на плитко, почти на брега в ръцете на таткото Joy

# 576
Ехо, как сте мадами?

Не че съм чела какво се е писало в последните месеци, само исках да кажа, че нещо със скайпа ми е станало, понеже се срина и после не ми излизат контактите, а понеже има няколко човека от тази тема, които са ми там, реших да наблегна на това, че не съм аз тази, която ги е изтрила. При желание, вие ме намерете, аз пробвах и все на грешни персони попадам.

Иначе да се похваля, че съм ок и даже много ок. Това, впрочем, не съм го казвала от години  Grinning

Хубава неделя на всички!

# 577

Зодия с име  опасно,но всички сме наясно.
че хапем само, ако сме натясно!
Готови сме любов да подарим
и живот с любимия дълго да градим.
Но ТОЙ  да внимава, да не ни нервира,
че тогава отровата ни тръгва и не спира.

# 578
 Joy Така,така.
Аз съм много добричък представител на зодията,правя много компромиси в името на общото благо.Не се налагам много,отстъпвам....

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 21:19 от mery_79

# 579
.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 02:38 от _KIARA_

# 580
Лъки, не мога да отворя снимките, още сме на морето и нета е ужасно бавен, но съм сигурна, че са чудесни, когато се върнем другата седмица в Сф. ще ги разгледам.
Лично аз съм против, нсилствено да се карат децат да влизат в морето, може да им създаде излишен страх и проблем за в бъдеще, не разбирам защо родителите бързат да ги вкарат във водата.
Моят синковец не можем да го изкараме от морето, и не иска да си тръгва.
Времето е чудесно, надявам се, края на лятото да успеем да дойдем пак.
Аз не съм от добрите Скорпиони, признавам си без бой, компромиси не правя, или  изключително рядко, настъпеш ли ме, хапя до край Mr. Green

# 581
Хей скорпионки, как сте? Какво ново при вас? Как са мъниците ви? Как е любовта, работата...?
mystic, това със скайпа да не е заразно Joy Joy Joy

# 582
Има някакъв проблем със скайпа, и на мен ми се бавят съобщения и т.н.
Днес се върнахме от море, изкарахме чудесно, както казва мъжът ми, бяхме в рая, да се върнем в мръсна Сф Rolling Eyes Синковецът не искаше да си тръгва и отсега се пазари, кога ще ходим пак на море. Надявам се, преди края на сезона, да успеем да видим отново морето.
Аз съм с ......няма да казвам колко кила отгоре Embarassed, на почивка се отпускам и ям всичко любимо и нездравословно, визирам сладкории + тестени неща. От утре съм на диета, защото съм мини меченце Embarassedе, дрехите ми стават още, но.........

# 583
А, аз най -накрая се захванах да попазя диета..,
Ани, право е детето , София е едно бунище. Най кой му харесва...

# 584
София е едно бунище. Най кой му харесва...
Аз не само харесвам София, но и не мога дълго да се отделя от нея. Да, мръсна е, благодарение на куп селяндури дето ги мързи да си изхвърлят боклука и да си почистят след песовете, защото виждаш ли плащали си данък и някой друг е длъжен да го направи!!!

Общи условия

Активация на акаунт