Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 094
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Има неща, заради които и аз харесвам Сф, на времето бях категорична , че няма да уча и живея в друг град, но чистотата и задръстванията определено ме дразнят. Наистина, не разбирам как хората могат да живеят в такава кочина и да продължават да я увеличават......нямам думи.......скоро един собственик на куче, ми заяви, че нямало разлика дали аз ще изпишкам синът си в градинката или той кучето си, едно и също било Whistling ooooh! бях шокирана,  меко казано. В провинцията хората не пазят чистота, но изглежда по-потдържано, защото организацията по потдръжката е по-добра. В родният ми град си има група, която буквално изблизва целият град, всеки ден от 06.00-14.00, но до вечерта е същата мизерия, всеки си хвърля боклуците където му падне, ядат се семки в градината.......културата на хората е.....не знам да започнат с едни яки глоби, които да са не само на хартия, и да видят как ще напълнят хазната: фас на улицата:50-100лв, хартия или друг неправилно изхвърлен боклук:50-100лв, непочистване след дом.любимец.....и т.н. който няма пари, полага общественополезен труд:ще си чисти поразиите сам..........дано тогава да им дойде акъла на хората.

# 586
София ще засвети, ако се налагаха яки глоби, тогава селяндурите трябва да избират дали да ми замърсяват въздуха с автомобилите си, с които май и в кенефа ходят, или пък да цапат по улиците...изборът си е техен, но определено ако им бръкнат в джоба съм сигурна, че промяна ще има Peace

# 587
Приемате ли нови скорпионки?

# 588
Винаги! Добре дошла Hug

# 589
Привет момичета Hug
Добре съм,наплажувах се,събрах емоции Sunglasses
Поздрави от слънчева Гърция http://mstrovila.multiply.com/photos/album/27/lqto_2011
Малката е при баба си до петък,аз съм се отдала на почивка,и релакс Wink
Чета книжки,гледам филмчета,следобедите ще обикалям магазините...
Не се оплаквам Wink Живота е хубав.
Вие как сте,влия ли слънцето на отимизма? При мен е точно така Wink

# 590
Винаги! Добре дошла Hug
Добре заварила!   bouquet

# 591
 bonbolina , кажи две , три думи за себе си.. на коя дата си? Интереси? Ккавото прецениш Hug

# 592
Ехее, Привет скорпионки,
bonbolina   welcome
mery_79 , чудесни снимки, вярвам че сте се насладили на почивката ви Heart Eyes
Оптимизмът и слънчевото време, поне при мен не са обвързани Crazy

# 593
С две думи-родена съм на 28.10.,имам 5 месечна дъщеря(то се вижда и в подписа ми),самотен родител,обожавам животните-2 бр. котараци.Без музика и верен приятел съм за никъде.Инат,кривотия...ма то това е ясно  Mr. Green

# 594
Здравейте и аз се включвам към вас. Казвам се Цветелина, приятно ми е!Хубав ден!  bouquet

# 595
Здравейте и аз се включвам към вас. Казвам се Цветелина, приятно ми е!Хубав ден!  bouquet
bye

# 596
  bouquet
на наводошлите, че нещо ни зацикли темата Mr. Green
Как сте мацки?
Как е живота, как е любовта?

# 597
със скорпионите любовта винаги е страшна и опасна Simple Smile)))

# 598
# 599
  • Под звездите
Здравейте скорпионки. Днес съвсем случайно влязох тук Grinning.  Много ми хареса стихотворението на първа страница. Аз освен, че съм скорпион живея от 25 години с телец Grinning

Общи условия

Активация на акаунт