Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Искам и аз при вас!  Crazy Девичка 26.08  Simple Smile

# 586
Момичетааааа, чета, чета и все едно ви познавам от години, а едва снощи разбрах за съществуването на подобна тема........

Приемете още една септемврийска Дева към компанията  Hug

И веднага с въпрос (разбира се) - това, че съм родена към границата с Везни (21.09.) може ли да значи, че имам черти и от Везни?

# 587
И веднага с въпрос (разбира се) - това, че съм родена към границата с Везни (21.09.) може ли да значи, че имам черти и от Везни?

Вероятно. Моите наблюдения са такива за повечето хора, които са родени на границата почти на 2 знака - че винаги имат нещо и от близкият знак.

# 588
Аз също съм Дева, септемврийска.

# 589
Аууу, и вие ли сте комбинация Дева- Риби? Видях в другата темичка.

# 590
  • Варна
И аз да се намъкна тук  Hug,че е многооооприятна темичката!В колекттива сме 3 Деви,добре че не се засича много, много работата ни ,че незнам!  Crossing Arms
Опасна работа сме ние Девите !

# 591
  • Колибите
Всички казват, че било добре за една жена да е зодия "Дева".
На мен  не ми е донесла кой знае какви дивиденти. Нещо почвам да недоволствам от зодията си  Rolling Eyes.

# 592
Цоп и аз тук.Девичка на 20.09.Много ми е приятно с вас.Снощи случайно разбрах за темата Laughing

# 593
Всички казват, че било добре за една жена да е зодия "Дева".
На мен  не ми е донесла кой знае какви дивиденти. Нещо почвам да недоволствам от зодията си  Rolling Eyes.

Ами, трябва просто да се научиш да я управляваш и да не й позволяваш много-много да мръкна Simple Smile

# 594
  • с/у ОколоМръсТното
Аз лично откачам през .... и ноември.

А аз през ноември и февруари... Това са ми 2та най-омразни месеца в годината  Tired. Скука, сивота и нищо интересно...  Confused
Цоп и аз при девите. Ма не се ли записвах веднъж  newsm78
И синчето и той мамин-затен е дева. Той е с deyna_ey  Hug на една дата.
Ще има сблъсък на характери в пубертета му... То от сега ги имаме тези сблъсъци  ooooh!

# 595
Аз лично откачам през .... и ноември.

А аз през ноември и февруари... Това са ми 2та най-омразни месеца в годината  Tired. Скука, сивота и нищо интересно...  Confused
Цоп и аз при девите. Ма не се ли записвах веднъж  newsm78
И синчето и той мамин-затен е дева. Той е с deyna_ey  Hug на една дата.
Ще има сблъсък на характери в пубертета му... То от сега ги имаме тези сблъсъци  ooooh!

Охо не сме лесни да знаеш!!!  Grinning

# 596
Добро утро на всички! Сега виждам тази тема  и се записвам при вас.  bouquet
Септемврийска дева съм.

И аз не знам до колко си отговарям на зодията, ама съм Дева.
И аз не чистя постоянно. Обичам да ми е чисто, ама не мога да съм свързана с парцала. Даже ме е срам да кажа кога за последно съм мила прозорци.
Обичам топлото време. Зимата ми е студено и мрачно.

И аз съм така.    Но като прочетох, че има и други като мен, олекна ми. Досега си мислех, че не съм истински представител на зодията.   Hug

# 597
Simple Smile Аз даже изтърпявам да е разхвърляно  Joy но стига да не го виждам постоянно! И понеже съм се събрала с един безумно щастлив Стрелец, който обикновено е над нещата, доста нерви ми костваха да се нагодим - той да чисти повече, аз да си затварям едното око от време-навреме.  Laughing

# 598
  • Бургас
Присъединявам се при вас  Hug
Има ли някой роден  на 5 септември?

# 599
Хоп.....я колко много нови деви.
Здравейте!Не съм влизала тук от 100 год.забравила съм как се пише. Joy
Идват нашите дни,ще се празнува....
Прочетох по нагоре,че Дева живее със Стрелец.....НЕВЕРОЯТНОООО
Как се справи бе момиче?

Общи условия

Активация на акаунт