Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, и аз като всички вас съм полудяла по този сайт, но този път не улучих номера  Crossing Arms Може и някой ако е връщал обувки да сподели как става, че четох ама нещо не можах да разбера  Embarassed

# 406
Бижy много са готини и свежарски, но  гледах таблицата с  размери за 6 на-много 6,5 /№38 бг, а нямаа  #Cussing out имам едни на Nine West 7 и леко ми хлопат въпреки че са затворени обувки/    Hug

# 407
Бижy много са готини и свежарски, но  гледах таблицата с  размери за 6 на-много 6,5 /№38 бг, а нямаа  #Cussing out имам едни на Nine West 7 и леко ми хлопат въпреки че са затворени обувки/    Hug
Ето тези са сладки!
А тези, ако не са ти високи, са абсолютен бонбон!
Още едни.
Още едни Laughing Хайде стига толкова!

# 408
Бижу   bouquet както винаги с много идеи Peace почвам наред да ги разгледам обстойно
А между другото на мен за такъв тип сандали ми дойде наум след като съфорумка сподели че е поръчала тези не беше ли ти будуващата Simple Smile но не се сещам да са дошли и да има отзиви
http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Womens-Barbara/dp/B002 … p;sizes=250990031|250991031#__asin=B002ZG7X48&ref=dp_sbs_8

# 409
  • ...край Дунава
Влизам набързо да кажа, че първата ми поръчка, която направих в четвъртък/17.02/ вечерта-днес сутринта пристигна Crazy Crazy Crazy. Направо съм изумена. Пишат-че е изпратена на 18.02...
Довечера ще снимам тези красотички на крачето и 'на живо'. Взех си UK 5-Стелката е 24.5см., за по тясно краче са отпред-мен леко ме стискат и незнам как ще се движа с тях-сигурно пак ще си викам "трай бабо за хубост" Tired
Иначе са много красиви и секси-просто страхотни.
Хайде до довечера Hug

Значи ти си била...   bouquet Simple Smile Бях им хвърлила око и много им се чудих, заради високия ток, както и между номер 4 и 5... Видях, че има едни от номер 5. Като реших да ги поръчам най-после - бяха продадени /май беше на 18/. Ей, изкупихме го този сайт ... Ще чакам с нетърпение да пуснеш снимки, за да знам, ако се появят отново. Със здраве да ги носиш!

Мерси....Да аз съм ги взела явно Peace. Май ти беше точно другата, която се чудеше тук, когато ги показах Hug
Много са ми готинки, само незнам как ще се разшляпат малко отпред, че ми стискат, иначе са удобни и така хубаво обхващат крачето ммммм..... Heart Eyes
Ето и реални снимки: 1  2  3  4  5

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 23:42 от Sisley83

# 410
... не беше ли ти будуващата Simple Smile
Аз съм будуващата Laughing ама чакам тези утре-други ден.

Божке, Sisley83, как се ходи с това!!!  #Crazy Ако не е 11 см, те па на! С такива токове само седнала и да им се любувам... Crazy Laughing иначе се пребивам веднъг!

# 411
  • ...край Дунава

Божке, Sisley83, как се ходи с това!!!  #Crazy Ако не е 11 см, те па на! С такива токове само седнала и да им се любувам... Crazy Laughing

Е айде де Crazy, като ги сефтосам ще споделя, иначе под секрет от 8ч. тази вечер, е одеве, чак ги свалих Tired, нали та да видя ще ги бива или не Laughing хихи
Бижу, а теб ще чакаме за тези файертрапчета, че аз отдавна ги гледам, ама тук само, че има само 8ца Whistling

# 412
Ауу Sisley83 наистина са яко високи!!!
Бижу и аз ще чакам за отзиви....има 6 от тях Peace

# 413
Бижу, а теб ще чакаме за тези файертрапчета, че аз отдавна ги гледам, ама тук само, че има само 8ца Whistling
Е, браво, а не ми казахте да се набутам за 19 паунда! И мойте са 8.
Този сайт не го знам Thinking Ужас, не ща и да го знам! Joy Колко е доставката в него? Rolling Eyes

# 414
  • Варна
Е, браво, а не ми казахте да се набутам за 19 паунда! И мойте са 8.
Този сайт не го знам Thinking Ужас, не ща и да го знам! Joy Колко е доставката в него? Rolling Eyes

Не се ядосвай.Сайта не е с директна доставка трябва посредник като сметнеш %,доставка до UK адрес и после до БГ пак същото идва-даже изобщо не си се минала,и така тези ги чакаш утре,а другите щяха да са най рано другата седмица Laughing,но си заслужава да се запознаете  Mr. Green

# 415
  • ...край Дунава
Е, по груби сметки-37лв можеха да ти излязат, но наистина не си заслужава, защото от този сайт чакам по 1 месец, докато ми дойдат нещата Peace

# 416
Щом сте толкова лоши и аз ще съм и искам да покажа на ahat едни ужасно сладки ежедневни сандали, на които се точа от миналото лято, но... от друг сайт. Twisted Evil
И още едни много готини!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 00:40 от Бижy

# 417
  • До сърцето...
 Joy Joy Joy
Бижy, направо ни отмъсти с тоз сайт... Crazy
тук има едни забравени поръчки от сто години, добре, че ме подсети да си ги видя... безсънна нощ ме очаква...  Joy Joy Joy

# 418
Файертрапките доприпкаха. Party Прибирайки се от работа, си ги взех от пощата. Леки, меки, удобни!!! Мноооого са хубавки! Но са ми една идейка по-големи, мамка му! Confused  Защо не си взимам 7, а? А? ooooh! Ако някой реши, че иска №8, да пише, но иначе имам намерение да си ги нося Laughing

Снимков матРиал:
1.
2.
3.
4.

ПП. Пощадете ме от забележки за педикюра! Praynig Embarassed

# 419
  • Варна
продължавам с разоряването-най- големият успех до сега са мъжките хъш пъпис-ако го затворят този сайт моят съпруг какво ще носи -не знам
сега ви моля ако някой е поръчвал тези да даде отзиви за размери
http://www.javari.co.uk/Replay-Womens-Alma-Wedge-Sandle/dp/B002W … p;brands=Converse|Hummel|Lee|Miss%20Sixty|Nine%20West|Pepe%20Jeans|Replay|Tommy%20Hilfiger&sort=shoesbrowserel2

http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Fashion-Trainer/dp/B00 … &ref=dp_cs_19

http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Fashion-Trainer/dp/B00 … &ref=dp_cs_20

http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Fashion-Trainer/dp/B00 … &ref=dp_cs_27

http://www.javari.co.uk/Replay-Mens-Miro-Trainer/dp/B002WRHZHU/r … ands=Pepe%20Jeans|Puma|Replay&sort=shoesbrowserel2&onsale=1#__asin=B0043D137E&ref=dp_cs_7

Общи условия

Активация на акаунт