Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Едва ли ще са удобни, но са мнооого красиви. Ей така да си ги обуеш и да си ги гледаш  Embarassed. Хубаво, че няма моя номер Crazy.

Kakто казва една приятелка: "За колекцията"  Mr. Green

абсолютно за нея!  Joy Joy Joy

# 661
  • Пловдив

Честити. Моля те, сподели как се ходи с тях, защото за за стимулация на метаболизма. Благодаря ти предварително.

Въпроса не е към моята особа, но аз да споделя, че преди повече от 12-ина години пак имаше едно "тънко", модно течение към тези подметки и съответно се бях обзавела с едни боти, много добре прилягащи към глезена. Та с въпросните не ходех, ами летях. Най- удобната, екстравагантна обувка която съм имала през целия си съзнателен живот. Метаболизма се засилва при бързо, ежедневно ходене, значи ако обущето е удобно, и маратонка и цвичка да е, целта ще е постигната. 

# 662
Някой по-назад пита за Naturalizer. Отговарят си точно (5 имам, 38 е.)

# 663
AlexaS, благодаря ти за отговора.  bouquet  Чувала съм, че се свиква да се ходи с тези пътъци поне 2 седмици. Едва по няколко часа дневно, после по цял ден. Първо се стъпва на пета, после на пръсти. Привикването е постепнно. Затова питам Ивалинчето. Ох, дано са удобни!

Не се сдържах да не я покажа таз обув на Alberto Guardiani lipstick heels:

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 10:21 от big pufana

# 664
Привет момичета.Аз съм нов потребител и много ми харесват вашите коментари и си задавам един прост въпрос ако може няой да ми  отговори ще  има много благодарности от мен.И така имах сайт за обувки но не от англия а от италия и с много хубаво качество не качество а произведени в италия а не в китай.имах договорис голями магазини в милано и рим но търговията така и непотръгна и си задавам простия  въпрос защо?

# 665
  • София
Дани итали, ако си мислиш че въпроса ти е прост, ами ето защо не ти е потръгнало. Нито знаем какво си продавал, ценови диапазон, реклама, как си подбрал моделите, и т.н.
Но виж сайта който се коментира тук е успешен, така че може да почерпиш опит от него  Wink.
А и това че нещо е мейд ин чайна, не е критерии за боклук и ниско качество /в този сайт/.

# 666
Да, много зависи какви са били обувките и не само самите обувки, а и как са представени. Разглеждам бг електронни магазини и ги сравнявам с чуждите...ами много неща мога да отбележа не в полза на нашенските.
Няколко от най-ярките неща са лошо представяне на моделите (лоши снимки, манекени в странни пози - все едно не рекламират дрехи, а себе си като стока за продан). То не са бюстове, то не са джуки, то не е чудо... не се акцентира върху дрехата (обувката) ами върху манекенката. Оформлението на сайтовете също е прекалено претрупано. Някакви бляскащи неща, някакви ярки цветове. И още нещо - беден асортимент.
Ами това в най-общи линии са моите впечатления от бг сайтовете за онлайн пазаруване. Има и изключения, разбира се.  Peace

# 667
Аз не мога да кажа защо не е потръгнал даден бизнес. Само като клиент бих споменала, че най-важното нещо е, един търговец да е коректен с клиентите си! Независимо дали продава боклуци или не...просто коректността, точността, бързината и възможността за връщане на артикули прави толкова успешен сайта, който ни е събрал тук...А разбира се и страхотните обувки За други не мога да коментирам.

Имах неблагоразумието лятото да си купя сандали от Бг! Ами искам да ви кажа, че дълго време имах горчива нотка. Сандала уж хубав, естествен-Испански!!! се скъса на 5-тата минута от носенето, не ми се замени, пари не ми се върнаха, а го поправи обущар така амалската, че повече никога не го обух. Ето тук пак идва на ред Бг манталитет.

Съжалявам за отклонението от темата. Embarassed

# 668
благодаря момичета за изчерпателните отговори

# 669
Здравейте момичета,
Вчера ми дойдоха ето тези маратонки:
http://www.javari.co.uk/Skechers-Womens-Shape-Metabolize-Trainin … t=shoesbrowserel2
Поръчах си №4 /отговарящи на №37/ и са ми идеални. Peace
Дойдоха за една седмица.

Честити. Моля те, сподели как се ходи с тях, защото за за стимулация на метаболизма. Благодаря ти предварително.
Много са ми удобни, вече две дни крача с тях и са супер. Peace

# 670
Момичета,от мъжката номерация 5-дали отговаря на 38н.,искам да поръчам за детето?
Ето тези http://www.javari.co.uk/Reef-Mens-Biscuit-Black-R3109BLP/dp/B004 … ;asins=B004BKIKK2
а имате ли впечатления от марката?

# 671
Харесах си тези
http://www.javari.co.uk/REPLAY%20Womens%20Special%20Occasion%20G … 32ESP0,B003LJYCLU
Нося 39 в БГ и винаги до сега съм си поръчвала 6-ца, но последния чифт, който си поръчах от асос ми бяха тясни. Сега гледам, че тук вече няма 6ца, има 7ца и се чудя  Rolling Eyes дали си отговарят на размера?
Моля някой, който си е купувал Риплей да ми пише  Praynig
  bouquet

# 672
Малко по-назад има доста коментари за Replay, че си отговарят точно на номера. Аз поръчвах за приятелка UK 6, тук носи 39 и й бяха точно   bouquet

# 673
vickey благодаря за експресния отговор   bouquet

# 674
555555, Геокса принципно си е риск. Не знама как са отворените обувки, но тези които аз взех определно са +2, т.е. UK 3,5 (36,6) => UK 5,5 (36,5).
Разбирам те защо искаш 0,5 номер надолу.

май ще се въздържа..макар че  Rolling Eyes много се изкушавам

Общи условия

Активация на акаунт