Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 957
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Искам да поръчам тези   http://www.javari.co.uk/Rohde-Womens-053390-Black-Moccasins/dp/B … XFRW%2CB0030MH3XM
 нося 36 в БГ, или стелка 22.5см-23 .Имали някой такива и отговарят ли ?

Идея нямам дали отговарят, но и аз съм си харесала мокасини от там. Ще чакам да ми кажеш  Mr. Green

Дебна едни обувки, които са все още с цена 100 лири. Аз не бързам. Ще ги чакам да паднат  Whistling

# 286
  • Варна
jj okocha, какво стана, получи ли пратката от 31.01. Моята още я няма а утре е 19, т.е. крайната дата до която ме помолиха да изчакам. Вече ми се отщяха тези ботуши, а като гледам и може да са ми големи  Sad
Сега само ви чета и гледам какви красотички получавате, а мен ме е яд и до като не пристигнат онези, няма да поръчвам пък.

# 287
Споко, нищо не съм получила, освен същия мейл като теб. Предлагам да ги атакуваме заедно в понеделник  Laughing Като се замисля, най-вероятно има някакъв генерален проблем в пощата, щом и двете нямаме нищо, а са шипнати едновременно. Аз сега се кумя на нова доставка. Даже не се кумя вече. Замина  Blush

# 288
Момичета, много моля да споделите впечатления за Camper. Някъде четох, че май са умалени. Вярно ли е?

# 289
Ето линк към сайта за този модел със снимки и т.н.

Височината на платформата е 9 см в най-високата си част (но са меки и удобни иначе, все пак са geox) , а на кутията е номер UK 7.

orca , моя чифт много ще са ти големи, не поръчвай 7.

Точно 7 мислих да поръчам и сега съм в голяма чуденка newsm78. В сайта препоръчват да се вземе +2 номера, а стелката която ти си дала отговаря на 40 номер.Уффффффф, ще чакам и други мнения или пък да свършат Thinking

# 290
Мацки, някой има ли наблюдение върху пътъчките Gola? Как са като размери?
Ей тези ме интересуват.

# 291
# 292
Desem, мнение ли търсиш? Ако е така, да си кажа моето Crazy
Първите са си ботуши от всякъде. Мисля че такива подобни си взе The Baroness, ако се включи ще разкаже подробности.
Вторите са апрески, това е само за планината или само ако ходиш спортно-неглиже. едва ли не ги виждам обути само с грейка отгоре.
Първите имат фасон и за по-така облекло. Но това е според моя вкус. И въпреки това първите за мен са по-стабилни!

# 293
Мацки, някой има ли наблюдение върху пътъчките Gola? Как са като размери?
Ей тези ме интересуват.
Бижу Синеоч получи от тази Гола - мисля отзивите бяха че си отговарят Peace

# 294
  • София
Аз вчера получих тези , само че в черно . Като номер съм между 38 и 39..според зависи. Тези са ми еднаа идейка по- големи .Поръчах 6-ца, според мен си отговаря на на номера.  Simple Smile
Идват ми една идея по лелински, но такъв модел нямам , поечето ми обувки са супер изчистени и скучни.Удобни са , въпреки тока, изработката  е на ниво.Доволна съм. Heart Eyes

# 295
Бижу Синеоч получи от тази Гола - мисля отзивите бяха че си отговарят Peace
Благодаря, ahat! Hug И на мен нещо ми се въртеше в главата, че някой каза, че е получил такива, но не бях сигурна, а не се напънах да търся назад. Blush

ПП. Не е Синеоч, а princess_lea. Открих коментара, отговарят си на номерата. Peace

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 00:22 от Бижy

# 296
Здравейте момичета,
Току що направих една поръчка и пише, че ако поръчам днес до еди колко си часа, ще си получа пратката в понеделник. Да вярвам ли?

# 297
  • Варна
Здравейте момичета,
Току що направих една поръчка и пише, че ако поръчам днес до еди колко си часа, ще си получа пратката в понеделник. Да вярвам ли?
Не, това е по-скоро за UK

jj okocha, викаш в понеделник да ги тормозим дружно. Аз си мислех днес следобяд, но мога да изчакам още малко.

За тези някой може ли да сподели, как вървят номерата http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Barbara-SNB-122B/dp/B0 … ;asins=B002V1HVYO

# 298
  • тук-там
A, бе аз ли нещо не се ориентирам, или ....
Първо дойде това

"Dear .........
We thought you'd like to know that we dispatched your items, and that this completes your order.
You can track the status of this order, and all of your orders, online by visiting http://www.javari.co.uk/my-account."

Днес идва това

"Your credit card payment for the above transaction could not be completed. An issuing bank will often decline an attempt to charge a credit card if the name, expiration date, or postal code you entered at Javari does not exactly match the bank's information. Valid credit card information must be received within 6 days, otherwise your order will not be processed.
Your order will remain on hold for a limited time. Please note that if we do not receive a valid payment soon your order will be cancelled."

Да чакам ли ботушки или? newsm78
Няма как да проверя сега дали са дръпнали нещо от картата.

# 299
  • София
Wild_rabbit като чета написаното от тях има проблем с картата, казват да си провериш данните (дата на издаване , имената...) или евентуално да смениш картата , поръчката ще ти се пази 6 дена
ако до тогава не се оправи проблема ще ти анулират поръчкта

Общи условия

Активация на акаунт