Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 890
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, помагайте, ужасена съм. На път съм да си поръчам 4 чифта (бяха и повече в кошницата Embarassed) и ми трябва нещо като лоши отзиви, нещо да ме откаже:

Така ето списъка, нося 36-36,5, ботуши си взимам 37. За Ботушите по-долу Бижу се изказа ласкаво, допаднаха и на мъжо. Killah не му допаднаха ресните отзад, за Мис 60-то каза "харесват ти с нещо върху петата ли newsm78"

Geox 5.5

Killah 3,5

Miss Sixty 3,5

Rockport 4

# 346
Момичета, помагайте, ужасена съм. На път съм да си поръчам 4 чифта (бяха и повече в кошницата Embarassed) и ми трябва нещо като лоши отзиви, нещо да ме откаже:
Хахах, може ли аз (нали ще ставам три пъти свекърва, отдава ми се! Twisted Evil )

1. Не рискувай с Geox. Не е ясно дали ще уцелиш номера... само разправии.
2. Добре де - уж елегантен модел, а тези фриволни ресни? Не са лоши, но...
3. Това е обувката! Heart Eyes
4. Ммм, велура между двете кожи, разваля доброто ми чувство към този ботуш.

Справих ли се!? Rolling Eyes Laughing Hug

# 347
Desem според мен ако добре си изчислила Геокса супер е Peace виждам че си заложила +2 аз точно заради колебанията си относно номерацията им не поръчах нищо Sad
за ботуша много доволни имаше от техните обувки и ботуши бях сложила едни без пета в кошницата те станаха 70 лири вярно и по хубави модели имаше но вече вс е със страхотни цени за тези пари сандалки не можеш да вземеш!
С ресните и на мен не ми изглеждат...... но високите са супер красиви щом не те притеснява тока Peace
Отивам и аз да доразгледам какво е останало защото докато се туткам и вс цени са се х 3 Hug

# 348
Аз съм за номер 3  Hug Heart Eyes другите не ме кефят...не са мой тип, но номер 3 е друга работа  Wink Mr. Green

# 349
  • София
Благодаря ви.
Май Килата ще отпадне, въпреки че за ресните си мислех, че мога да ги изрежа  Embarassed
Принципно ми трябва нещо в черно удобно-ежедневно-елегантно и непропускащи ботуши.
Обожавам велур, така че не ме притеснява, по-скоро се чудя дали ще мога да ги напъхамвам без цип.
По този повод от тези намаления от Редута се сдобих и с 2 бр. велурени:

За Геокса, ако са ми големи ще уредя мама.
Абе бих поръчала много и много, но няма къде да ги прибирам вече ... даже мъжо вече ми е приел "хобито" (че му харесва и сайта Mr. Green засега само той е пазарувам от там един за него и едно за за мен), но на мен ми е съвестно.
В понеделник живот и здраве трябва да си взема "пчеличките" http://www.javari.co.uk/Velvet-Bee-Womens-Paris-Heel/dp/B002USCO … +bee&onsale=1
и моите са синьо-червени.

Хм, а номер 3 най-не ми трябва, но как да устои човек на такава красота   Mr. Green

# 350
# 351
Бижу, това второто е като за мен  Heart Eyes Hug Wink  bouquet обичам такива ботуши  Crazy

# 352
Бижу първите и аз ги харесвам , имам в кошницата но малко по-различни и са 21
 http://www.javari.co.uk/Van-Dal-Decorative-Leather-1389420/dp/B0 … ULNJ7W,B002SB9OLA
но номерацията на тази марка дали си отговаря поне в темата не си спомням някой да е получавал newsm78

# 353
  • София
Бижу, не са мой тип обувките, ботушите ми харесват, но не видях къде пише, че са "waterproof".

# 354
  • Пловдив
Desem ,аз мога само да кажа,че поръчването на Geox-а е като руска рулетка.... Mr. Green
Това го казвам от горчив опит!
Ботушите ми харесват - дълго ги гледах, но не ги поръчах точно,защото нямат цип!

# 355
Бижу, не са мой тип обувките, ботушите ми харесват, но не видях къде пише, че са "waterproof".
Аз пък чак сега видях, че на твоите си пише специално, че са обработени по някаква технология, която ги прави водоустойчиви. Blush

# 356
# 357
момичета, коя фирма разнася в България, когато обувките са изпратени с курирер?  Peace

# 358
  • София
In time

# 359
И аз чакам лятото с тези http://www.javari.co.uk/Geox%20Womens%20Riccione%20Wedge%20Sanda … XU65EY,B003ULNER2 благодарение на една много мила съфорумка Hug. Все едно точно за мен са правени dancing

Общи условия

Активация на акаунт