Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 061
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Аз получих преди малко тези:
http://www.javari.co.uk/Ravel%20Womens%20Peep-toe%20Black%20RLP6 … ULNFNK,B003LBSFVQ

Много са хубавки и си отговарят. Съжалявам, че свърши моя номер - тези са за приятелка. Sad

# 706
  • Варна
Здравейте, днес получих тези :
http://www.javari.co.uk/Gabor-Womens-Podium-Slingback-Heel/dp/B0 … t=shoesbrowserel2.

Перфектни са. Отговарят си на номера.

# 707
  • Варна
Чакайте и аз да се изфукам. Не само дойде втората ми поръчка, а и първата. Онази, дето я акам от 31.01 и за която даже ми върнаха парите. Ментолке, готви се да се появи и твоята скоро.
Хи хи хи, точно се прибирам с бележка от пощата, но ми беше много студено и не отидох веднага. Ще чакам милото да ме закара, ако се прибере навреме.
И сега какво да правя?
За тези ми върнаха парите, не съм сигурна за номера, имаше и отзиви че са много широки около прасеца, с две думи може и да не ми станат. Обаче пък все пак дойдоха. Ако ги оставя в пощата, след 20 дни ще им ги върнат. Ако ги взема и не ми станат ще трябва да ги връщам или да им търся пазар, като междувременно ги платя пак на Джейвари.
Междувременно пък поръчах подобен модел от Амазон, който днес е пристигнал на адрес в Англия. Накрая ще имам два чифта почти еднакви ботуши  newsm78

П.П. Днес май е ден за получаване  Wink Честити придобивки на всички.
jj okocha, твоите неща как са, доволна ли си от покупката? Да знаеш, нашите пакети заедно са отлежавали някъде.

# 708
На мен вторите повече ми харесват, бих си оставила тях, а другите да ги върнат на Джавери автоматично от пощите.  Peace  Wink

# 709
  • ...край Дунава
Аз снощи поръчах тези UK 4. /само, че със зелената каишка/

Честито на всички, днес наистина е бил ден за получаване. Аз получих тези по горе днес, поръчани във вторник. Доволна съм от бързината на тези хора Crazy Пепето си го бива, много е добро Peace

# 710
  • Варна
Днес получих тези Рокпорт UK6. Страхотни са, невероятно удобни, но са ми една идея по-големи. На кутията пише UK6 US 8.5, сигурно отговарят на 39.5. Гледам в сайта има UK5, но са останали само 3 бр. Ох. дали да рискувам и да ги поръчвам направо или да ги върна и чакам да ми възстановят парите? Някой поръчвал ли е обувки на Рокпорт UK5, на кой номер отговарят?

Получих също и тези Hush Puppies в сиво UK6 и ми заспаха, много съм доволна.

# 711
Отговарят ли си на номера?

# 712
Днес получих и аз една дългоочаквана пратка - Rockport
За съжаление, както се опасявах са ми големи. Поръчах 5, т.е. на кутията пише 38. Мога да напъхам един пръст отзад при петата... Една колежка ги премери и са й точни, а тя носи 38-39. Явно аз ще съм към 4. Иначе обувките са много хубави - едни такива мекички отвътре и бялото от снимката всъщност е светло сиво. Много елегантно стоят на крака. Но ще си търсят нов собственик. Жалко, че няма по-малък номер. Ако някой ги харесва да ми пише.

# 713
  • Варна
На мен вторите повече ми харесват, бих си оставила тях, а другите да ги върнат на Джавери автоматично от пощите.  Peace  Wink
Май и аз съм по-склонна на този вариант, обаче пусто любопитство... мира няма да имам като знам, че най-после ме чакат в пощата. Изниква и въпросът - как ще ми ги таксуват сега, цената е различна, по-ниска е де ама принципно как стои въпросът?

# 714
И аз имам едни неполучени от 23.12 - дали да ги очаквам ?

А да ви питам получих ето тези обувки
 http://www.javari.co.uk/dp/B002PY79UI?ie=UTF8&ie=UTF8 - харесват ми и си отговарят на номера . 
Обаче видях случайно че стелката на едната обувка кожената вътре е малко по-къса и не стига до края на пръстите. Писах им и ми върнаха отговор , че имам право да ги върна , но не казват че ще поемат разходите по връщането .
Какво да правя сега - посъветвайте ме , моля ?

# 715
Аз съм хепи от всичко, а най вече от забавената поръчка. Там имаше това и това. И двете са много добри. Портмонето особено. Във втората поръчка имам това, което ми залепна, но и тези сладурки, които са с номер по-малки и отговарят на 36. Ако някой ги иска да свирка.
Сега отивам да чета какво се иска от мен ако дойде поръчка с върнати пари.

Mentolke, колкото са ти взели, толкова ще ти върнат.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 18:37 от jj okocha

# 716
Кое как ще се таксува?
Дани, до колкото помня, безплатното връщане е само за територията на UK

# 717
Офф сърдита съм значиии  Crossing Arms! Кога ги пусха новите модели Repley, кога свършиха моя номер...
Забелязвали ли сте дали модели на коит newsm78о са им изчерпани номерата са ги пускали отново ?

# 718
  • Варна
Кое как ще се таксува?
Към мен ли е това? И на мен ми върнаха парите, за това сега ако ги взема ще трябва да ги платя пак. По старата цена нали?

Дани, ако не са неудобни и щом ти харесват си ги задръж. Пък можеш и да смениш стелките, какво като няма да пише марка и т.н.

JJ, върнаха ми парите и на мен, на следващия ден след като ти се похвали, мислех че съм писала. Много са сладурски гуменетките  Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 18:46 от mentolka

# 719
Кое как ще се таксува?
Към мен ли е това? И на мен ми върнаха парите, за това сега ако ги взема ще трябва да ги платя пак. По старата цена нали?

Дани, ако не са неудобни и щом ти харесват си ги задръж. Пък можеш и да смениш стелките, какво като няма да пише марка и т.н.

JJ, върнаха ми парите и на мен, на следващия ден след като ти се похвали, мислех че съм писала. Много са сладурски гуменетките  Simple Smile
Би трябвало по първоначалната цена. Май най-добре да ги питаш.

Да и аз на мястото на Дани бих си ги задържала. Логото така или иначе ще се изтрие бързо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт