Отговори
# 45
Ето и двама влюбени   loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 46
Искам да ви поздравя с една песен в тон с празника на влюбените и ви пожелавам една наистина Endless love Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=294nq1IlBjc

# 47
# 48
Вече ще внимавам с приказките, да не попадна в черния списък на Мурат  Joy Joy Joy

# 49
Искам да ви поздравя с една песен в тон с празника на влюбените и ви пожелавам една наистина Endless love Heart Eyes

Прекрасна е    bouquet  bouquet  bouquet

# 50
Вече ще внимавам с приказките, да не попадна в черния списък на Мурат  Joy Joy Joy

А така Joy взе ли ти страха наш Мурат Joy този към когото сочи му е дясната ръка и ако го прати по петите ти - направо не знам Joy

# 51

newsm74 newsm74 newsm74

Вече ще внимавам с приказките, да не попадна в черния списък на Мурат Joy Joy Joy

Елма, в Муратовия списък няма как да попаднеш- той знае, че си му голяма фенка!

# 52
От всяко интервю на Туба лъха непринуденост...много нежна натура,която вярва в истинската любов,романтик...казва,че животът ѝ е пълен с любов,но няма човек до себе си,дано наистина открие мъжа,когото описва - всяка жена търси такъв - и да бъде много щастлива...

Дано Бонобо  Peace Peace Peace, забелязвам че, всеки път допълва качествата на мъжа-мечта, в Египет каза, че трябва да е ревнив, сега романтичен, искрен, грижещ се за себе си / това не го разбрах  newsm78, има предвид самостоятелен ли? /, и обичащ живота  newsm78, и това не ми стана много ясно  newsm78

# 53
Да ви питам, гледащите ЛиН, какво е станало / нещо с Явуз и облеклото му/, че арабските фенове са пратили гневно съобщение до ATV DIZILER  newsm78

we are sooooooooooooo angry because in the Advertisment of 45 part 2     yavuz the sample of evil in the series were wearing the sample of Palestinian uprising,the  a scarf   when he entered on Yasmin and omar  and they are asleep and I'm talking on the lips of loving fans of the series of love and punishment  , how a team of love and punishment in this error we want an explanation are you against the uprising of Palestinian people and freedom of Jerusalem in turkey i wish not???/ i hope

http://www.atvdiziler.com/comments-and-suggestions/fans-angry-me … f-the-45-part-ii/

# 54
От всяко интервю на Туба лъха непринуденост...много нежна натура,която вярва в истинската любов,романтик...казва,че животът ѝ е пълен с любов,но няма човек до себе си,дано наистина открие мъжа,когото описва - всяка жена търси такъв - и да бъде много щастлива...

Дано Бонобо  Peace Peace Peace, забелязвам че, всеки път допълва качествата на мъжа-мечта, в Египет каза, че трябва да е ревнив, сега романтичен, искрен, грижещ се за себе си / това не го разбрах  newsm78, има предвид самостоятелен ли? /, и обичащ живота  newsm78, и това не ми стана много ясно  newsm78

Грижещ се за себе си и аз много не го схванах Rolling Eyesама обичащ живота аз лично го разбирам като човек,който въпреки всички препятствия и трудности по пътя си да продължава да твърди,че животът е прекрасен и винаги има смисъл да го живееш...както се казва след нощта винаги идва ден Hug

# 55

Дано Бонобо  Peace Peace Peace, забелязвам че, всеки път допълва качествата на мъжа-мечта, в Египет каза, че трябва да е ревнив, сега романтичен, искрен, грижещ се за себе си / това не го разбрах  newsm78, има предвид самостоятелен ли? /, и обичащ живота  newsm78, и това не ми стана много ясно  newsm78

Грижещ се за себе си и аз много не го схванах Rolling Eyesама обичащ живота аз лично го разбирам като човек,който въпреки всички препятствия и трудности по пътя си да продължава да твърди,че животът е прекрасен и винаги има смисъл да го живееш...както се казва след нощта винаги идва ден Hug

Честно казано за мен обичащ живота означава харесващ забавленията  newsm78, ама самата Туба не ми изглежда такава или по скоро няма свободно време за да се забавлява.....макар че, казва че, мечтае да пътешества, което си е вид забавление също  newsm78
Може би си права, че обичащ живота означава оптимист  newsm78

# 56
В оригинал :

I prefer him sincere, romantic, taking care of himself and passionate of life.

Аз го преведох малко по различно  newsm78

Предпочитам да е скромен, романтичен, да се грижи за себе си и да е страстен/ пламенен в живота

Е, малко се промени смисъла, последното звучи като инициативен, деен човек.....

# 57

Дано Бонобо  Peace Peace Peace, забелязвам че, всеки път допълва качествата на мъжа-мечта, в Египет каза, че трябва да е ревнив, сега романтичен, искрен, грижещ се за себе си / това не го разбрах  newsm78, има предвид самостоятелен ли? /, и обичащ живота  newsm78, и това не ми стана много ясно  newsm78

Честно казано за мен обичащ живота означава харесващ забавленията  newsm78, ама самата Туба не ми изглежда такава или по скоро няма свободно време за да се забавлява.....макар че, казва че, мечтае да пътешества, което си е вид забавление също  newsm78
Може би си права, че обичащ живота означава оптимист  newsm78

Аз лично съм обичаща живота в твоя смисъл Joy Joy,ама за Туба по-скоро оптимист Peace
Явно и двамата не са много по забавленията - Туба съм я виждала на отварянето на бара на Джемал (Керим),а Мурат на концерт на Риана и после с някакъв негов аркадаш отиваха някъде Rolling Eyes

# 58
В оригинал :

I prefer him sincere, romantic, taking care of himself and passionate of life.

Аз го преведох малко по различно  newsm78

Предпочитам да е скромен, романтичен, да се грижи за себе си и да е страстен/ пламенен в живота

Е, малко се промени смисъла, последното звучи като инициативен, деен човек.....

Може да се преведе и като силно влюбен в живота (по-буквално) Peace,ама какво е искала да каже май само тя си знае Joy а пък и нали е превод от превод Rolling Eyes

# 59
Много е неясно с този превод от превод  Crossing Arms, но и на турски това преведе : страстен в живота ....... само тя има идея за какво става на въпрос.......но и двамата обичат да пътешестват и мечтаят да обиколят света! Поне това казват по интервюта  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт