седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 210
Добър ве4ер и от мен,

Как е настроението? Mr. Green

# 211
kakichka сладка прическа и кичурите също....ама и физиономията си я бива Hug

Приятно изкарване на празника утре Wink

# 212
  • Стара Загора
Добро утро и от мен Flutter
Какче  викам да внимаваме с тия метли...щото аз още не съм слезнала от моята Twisted Evil Снощи а и днес продължи моя ужас...снощи си викам такси защото вънка вали та се не трае и диспечерката ми дава 6-7 мин щото съм в последния квартал. Аз си заключих офиса и излезнах да чакам...значи пет мин. бяха минали...вън вали а няма къде да влезна под навес...та стоя и си чакам. Минават 10...20 мин ни такси ни дявол...а вън студ и въжд...якето ми подгизна а косата...като мокра кокошка #Cussing out Обаждам се аз от ГСМ-а и питам абе кво стана с туй такси...и диспечерката нагла...ами вас като ви е нямало там защо се ядосвате. Че като запалих моторите...че като я награбих и и казах, че ако днес съм болна идвам в офиса им и ще ми осребрят рецептата...и тя наглата джофра ми вика..ама защо #Crazy Ами предложих и да дойда в офиса им а тя да дойде на моето място и да я оставя там 20мин да виси като изпразнен презерватив и после да я питам Twisted Evil От там не мога да си извикам друго такси щото в нашия град в 17,30 часа е ад. Тръгвам към тролея...единствения транспорт до града...чакам на спирката..вече съм под навес ама кел файда аз вече съм мокра и усещам как направо замръзвам. Дойде тролея и се качих та до Жабките от там до нас се опитах да си хвана таски ама нъцки Twisted Evil и така пеше да нас...съвсем бях замръзнала. Прибрах и ударих един фервеск, чай и вит.С та дано ми се размине. Направо ме боляха костите.
Днес сутринта одисеята ми продължава....пак викам такси/ друга фирма/ и ми дават 6-7 мин. Аз обаче се обличам и слизам долу да го чакам...във входа няма страшно /пак вали/ И си чакам акто фитка там...10-15 мин...аз пак звъня в централата им...и диспечерката ми казва...ами колегата чака ама вас ви нямаше...е не..това не може пак на мен да ми се случи #Crazy Награбих я аз пак...и тя каза ами колата ще дойде до 4 мин....е най-накрая ще се опитам да стигна до офиса. То време за прибиране стана докато се замъкна в офиса. Идва таксито...чекато го награбих...до Кольо ганчево му каканизах на главата/квато съм усилна/ Mr. Green Мъжът ми снощи на зъбар/за това не ме взе от работа/ а днес пък тръгна още в 06,30 часа за София с машините. Снощи като си легнах..не само нощницата ами и чорапи имах чак...мъжкия ме бъзика да си слагам и шапка Mr. Green
Та дойдох в офиса де след сто перипетии...и сега чистачката тука ми прави чайове и кълне таксиметровите шофьори Crazy
Какче супер прическа Peace И аз скоро ще се представям с нова...ама това ще ви е изненада...няма да казвам кво ще се правя Blush
На Иф стискам палци Peace
Сама съм на плантацията става вече трети ден и не мога да си вдигна главата нещо...за това малко поизтървам от клюките ама после ще наваксам...лек ден момичета Hug
БРъм..бръм..бръм...на метлатааааа Twisted Evil

# 213
  • Стара Загора
Херич, същата случка имах и аз вчера. Дрямах като кълван фит 15 мин на дъжда - такси йок. И същия отговор получих де - ми колегата идвал, пък вас ви нямало  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil И аз дигах гири. Дай да вземем да идем двете в тая фирма (щото имам съмнения че една и съща) и да видим ние тая работа

# 214
  • Стара Загора
Лалич ако снощи не чакахме гости щях още снощи да ида Twisted Evil Ама и сега не е късно...аз ще има такова таковата...за фитки ни взеха бе Twisted Evil Когат кажеш...само си вземам якето и ЧАДЪРА и съм първа пушка на манежа..нъл ма знайш, че много не ме слуша главата Mr. Green

# 215
  • BABYLAND
Добро утро мили съфорумки! Приготвям се да отлитам към офиса и реших да "хвърля" едно очо тук да видя какво новичко! Гледам заформя се срещичка......да не казвам голяма дума от сега, ама смятам този път да присъствам! От мен  Hug и лек ден!  bouquet

# 216
  • София-Лозен
Здравейте мои мили душички!
Имам новина за вас! Днес трябва да съобщя, че съм решила да напускам! Харесах си ново работно място! Туй то! Сядам сега да си пиша молбата за напускане! Пожелайте ми успех!

Е Какче, ама много си готина бе, кво ще те праиме, как ще те опазваме не знам! Честито!

Относно прическите, вярно, че и аз скоро я смених, но смятам докато не съм напуснала пак да ида на фризьо, че ми е наблизо и да врътнем няколко коледни кичура, какво ще кажете, а?!

А ето я и сутрешната почерпка за всички!

Последна редакция: чт, 24 ное 2005, 09:11 от Tedi_Nikolova

# 217
  • Стара Загора
Теденце стискам палци днес  Peace Hug Айде сега по случая черпи нещо...чай, кафе..мен може и фервекс Mr. Green

# 218
  • Варна
Добро утро на всички!

За съжаление при мен вчера доста сътресения имаше, майка ми я тръшна някакъв ужасен вирус, извикаха ме на пожар да викам бърза помощ, защото от високата температура беше неадекватна. В крайна сметка е по-добре, в болницата на системи. Дано се възстанови бързо  Praynig

Аз пък снощи отидох на гинеколог. Резултатите са чудесни  bowuu Този месец пасуваме с бебето, защото овулира левият яйчник (откъдето беше извънматочната), затова са ми били и болките - 1 голям фоликул и 1 по-малък и яйчникът се надул яко  #Crazy
Другият месец ще ходя пак да видим дали ми се редуват яйчниците и ако да - Екшън  Flutter

Сега имам въпрос: докторката ми изписа някакви свещички, защото имам течение (било нормално в следоперативен период). Купих си ги и снощи гледах като паднала от Марс. Как се слага това нещо  newsm78 За сефте ми е, извинете ако е тъп въпрос. В упътването нищо не пише. Докторката каза след това 3 дни да не правим кекс, ама и такова не пише в упътването. Казват се Арилин (май). Моля за помощ ако сте ги ползвали  Rolling Eyes

# 219
Благодаря ви за комплиментите, много сте мили.
Ето и моя принос каъм почерпката на Теди:
Хера, желая ти ведър и спокоен ден и никакви ядове Simple Smile
Тединце, браво за решителната постъпка, ако имаш нужда от помощ в писането на писмото - свиркай, аз съм станала много добра покрай мъжа ми.  Wink
А днес мисля да оставя метлата в ъгъла и да се забавлявам от сърце. Все пак имам нещо като имен ден  Sunglasses  Много усмивки ви желая и на вас Grinning

# 220
  • София
Добро утро мацки Wink
Какче, много ти е хубава новата прическа Peace А лекарството, за което питаш се казва Грипекс. Пие се 3 пъти дневно по 2 таблетки.
Теди, мерси за почерпката! Страхотно кайВе! Успех, миличка! Пиши молбата и не му мисли! И ни дръж в течение!
Херкууу, какиното, що така са те взели за мезе newsm78 Май тия дни хич не ти върви. Но пък трябва другата седмица туй невървене да се компенсира...ще видиш, че ще е така Hug
Дидонке, стискам палци закъснението да се дължи на увеличаването на семейството с още 1 член!
Изпуснах ли нещо или някой newsm78 Ако е така, съжалявам, не е умишлено! Гушкам ви и се усмихвайте мноооого Grinning ето така или така Laughing По-широка усмивка не намерих Wink
Какич, защо с такъв дребен шрифт, бе?

Честит имен ден! Много здраве, любов, овулаторни цикли и като резултат - пухкаво бебче!    bouquet

# 221
  • Стара Загора
Светли аз съм го ползвала туй чудо...значи..вземаш глобулата /тя прилича малко на ракета/ и махаш опаковката. След това с острото на вътре я поставяш с пръст във влагалишето...колкото по-нагоре толкова по добре. Да не я сложиш в началото на влагалището...по-нагоре...След това си лягаш веднага....аз си слагам и превръзка, че тече през ноща като се мърдам /нали съм шило/ На сутринат се миеш естествено и на другата вечер па като предната.

# 222
Добро утро мили ядосани, измръзнали и накокошинили се момичета! Laughing Какво да ви кажа, като изчетох историйките на Хера и Лалка ми се чини, че старозагорските операторки имат доста странен начин да пращат хората за зелен хайвер Twisted Evil Тука в София си имат други номерца - поръчваш такси и чакаш, чакаш, чакаш 30 мин да кажат, че ще пристигне таксито, и тъкмо се отказваш и поръчваш друго такси, и ти се обаждат, че таксито ти е долу Twisted Evil На мене не веднъж ми се е случвал тоя номер, че на всичкото отгоре и са ме навиквали как не ме е срам да ги разкарвам само. Ми аз като викам таксито да не разполагам с часове - обикновено в такива случаи работата е спешна! А върха на сладоледа беше веднъж един колега като си викна такси и не му се обадиха обратно 45 мин. И той намери друг начин да се придвижи. И звъни по някое време телефона и патката вика: "Таксито е долу". Аз й отговарям, че колегата е поръчал такси, но вече е тръгнал. Тя обаче като се заинати: "Не ме интересува, вика, някой от вас да слезе и да плати на таксито Naughty" Отговорих й, че няма да стане, и затворих. И тя като почна да звъни: половин час нонстоп е звъняла на телефона, та се принудихме да го откачим Twisted Evil

Какче, не ща да ти се мазня, ама много ти ходи тая нова прическа, пу пу пу smile3501 Като направим срещичката ще показваш на живо.

# 223
Добро утро, скъпи момичета. Надявам се, че не сте ме забравили  Embarassed Този месец не съм много редовна, но и в моето семейство се случи нещо тъжно и ми трябваше доста време да се възстановя. Но през всичкото това време ви четях най-редовно, само нямах сили да пиша.
Теди, успех днес - на мен ми беше много трудно да кажа на стария ми шеф, че напускам, но съм доволна, че го направих. Пожелавям ти много успехи на новата работа и работните дните да минават леко и безпроблемно.
Ох, шефа ми дойде и немога повече да пиша. Затова за сега ви пожелавам лек и ползотворен ден.   bouquet

# 224
  • Варна
Светли аз съм го ползвала туй чудо...значи..вземаш глобулата /тя прилича малко на ракета/ и махаш опаковката. След това с острото на вътре я поставяш с пръст във влагалишето...колкото по-нагоре толкова по добре. Да не я сложиш в началото на влагалището...по-нагоре...След това си лягаш веднага....аз си слагам и превръзка, че тече през ноща като се мърдам /нали съм шило/ На сутринат се миеш естествено и на другата вечер па като предната.

Херич, благодарности  HugАМа имам още 1 въпрос: Докторката каза, че 1 глобула действала 3-4 дни, затова трябва да се пазя 3-4 дни и никакъв кекс (дори с презерватив  Shocked). И една глобула ми била достатъчна. Ама в опаковката има 2. Питах аптекарката, тя вика: Ами на рецептата наистина пише еднократно, ама те се продават по 2 и трябва след 4 дни да сложите втората...

Как ти звучи това?

Общи условия

Активация на акаунт