седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 360
Е,тук в Германия от първи адвент се zапо4ва с украсата на елхата.А утре е пъри адвент. Heart Eyes

# 361
Е,тук в Германия от първи адвент се zапо4ва с украсата на елхата.А утре е пъри адвент. Heart Eyes
говори на бълтарски Winkкакво е адвент

# 362
Здравейте момичета wavey.Днес много се ядосах  smile3511на свекърва ми и сега ще Ви разкажа защо.
Вчера се прибирам  tiptoe и тя със дядото в кухнята,а мужо в стаята и той ми вика"Я ми донеси суджука от кухнята с една дъска и нож" и аз носа  tiptoe.След малко мъжо ме помоли за една чаща вода и аз отидох  tiptoe да му налея.Тя през това време пристигнала  tiptoe в стаята за да се оплаче,че несъм ги питала дали изкат eat.До тук изглежда,че аз съм виновна.Ама аз им викам"Аз да не съм го извадила  newsm78от щкафа си".Прибирам се ни лук яла,ни лук мирисала.Не съм била научена да питам smile3534.Ядосах се newsm61 и я питах "Ако съм гладна трябва да чакам да ме поканите ли newsm12?".Немога да разбера ние не сме комшии.
Може би аз не съм права,но вкъщи(в майка ми) не е имало такова нещо newsm12.Не съм била култорна.Да и плюя на културата newsm62.Ако беше много културна ще ше да дойде да ми каже на мен,а не на мъжо и да прави скандали box.

# 363
аах, Свищов, Свищоооввв...  smile3532

# 364
  • BABYLAND
    Добро утрооооооооо поспаливкии!
   Аз се събудих още в 8.00 часа и докато ви изчета какво сте писали тези дни то станало 9.00. Чакам мъжленцето ми да се събуди за да си пием кафенцето двамката...иначе не ми е вкусно!
    След това се залавям с приготвянето на обяд, а докато се пече папането, ще си украся елхата!!! Само не питайте и вие дали не е много рано, защото ако разберете до кога пък  я държа ще ви падне шапката!

Целувки от мен......и хайде, по-бързо идвайте в темата...

# 365
А тук още не се продават  елхи Rolling Eyesда не би да си с изкуствена Голдънче?Аз харесвам естесвените защотот те миришат и по това се усеща че идва Коледата Hugдано тази година си купим,че миналата не успяхме,а и тогава не ми беше празнично Sad
Днес ми е леко криво или какато аз си казвам чоглаво Confusedто от няколко дни ми е така де newsm78а няма нищо ново при мен Rolling Eyes

# 366
Ех, че тихоооо.... Няма никой тук... Rolling Eyes
Моят сладур още е с температура и вече smile3511 smile3518, но няма да ви занимавам с моите проблеми.
Дано при вас всичко е ОК!

# 367
аах, Свищов, Свищоооввв... smile3532
Защо се смееш тити newsm12?Аз много се ядосах newsm61 как се живее с такива хора дребнави,а newsm78?Луда работа.Днес не съм вкусила нищо щот не са ме канили Crossing Arms.Ще ям на вън.Може и да не вечерям ако не ме помолят smile3521.И аз откачих  smile3511покрай тия хора.Лоша работа newsm45.

# 368
Момичета знаете ли какво прочетох сега в 24часа newsm03?
От Март започва предаване по БТВ по което ще дават раждания,проблеми след раждането в самото семейство и т.н.Неща които много ще помогнат на една бъдеща родилка.Обзавеждане за стая на бебето,което си мисля,че ще е доста интересно.Вие чували ли сте за нещо такова?

# 369
Мишка, гледай си живота и не се ядосвай за глупусти! Със свищовлия оправия няма Mr. Green на мен майка ми ми е казала, че съм взела едно нещо от баща си - свищовския инат Twisted Evil
Когат си гладна - сядаш и ядеш и толкова. Кво е туй няма да ям, щото не са ме поканили... И знам, че по дефолт има някаква непоносимост от страна на снахата към свекървата, ама замисли се след време дали искаш и с теб да се отнасят така? Уважение му е майката Grinning

Херичка, не ща да чуя за дърва,  щото ги докараха баш когат валеше дъжд/сняг и никой не се нави да дойде да ги реже в тва време, та двамата с Иво я свършихме тая работа... аз нося той реже... после той и брат му цепят, аз нареждам... Здравенцето ми се взе ooooh!

Днес на милата ми колежка сина има рожден ден Party Ако някой иска да го поздрави - ей я на темичката

П.П. Напомням, че има бутонче "Редактирай" в случай, че се сетите нещо да допълните към последния си постинг Wink

Последна редакция: нд, 27 ное 2005, 15:07 от Sunshine

# 370
Аз изпратих сутринта мъжа ми в командировка и сега три дни ще съм сама  Sad. Много ми липсва като го няма, но ще минат някак си дните.
Мише, те старите хора така са възпитавани. Мойта баба е същата. Дядо ми например, ако не го поканиш и не му сложиш пред него ще стои гладен Laughing . Кофти е, че по този начин ти е направила забележка, можеше по-дискретно.
Шоколадче, дано бързо се оправи детенцето ти!

Малко съм объркана  Rolling Eyes, свърши ми М. Но от два цикъла насам е много оскъдна и кратка. Имам болки, но менструалното кървене е не повече от два дни, след това ми цапа само. Дали има общо с дуфастона, който пия? Макар, че си мисля, че от дуфастона би трябвало да е по-тежък цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт