седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Гелчо ша отивам да ме щавят на коло маска Twisted Evil Нямам време сега за чата...после като се върна Hug Тазе вичир сме на рождения ден на кръщеника..става на заветната една година Mr. Green Чеспя ви по този повод...после и снимки ще пусна Blush

# 346
  • Стара Загора
Шоколадче до колкото знам ЛФ-то не е нужно да е 14 дена...стандартно е така. Но има жени и с по-къси ЛФ-та. Колко ти е дълъг цикъла?

# 347
  • На един клон
О.К.,Хероу,извинена си!
чоколадке,ми много е вероятно да е 14-15 дни след теста,ама не е задължително,при различните жени тая фаза може да е с различна продължителност,нали знаеш,в живота само едно сигурно нещо има,айде да не го казвам кое....
Ще поживеем,пък ще видим,стига си смятала...

# 348
Gel и Хера, мерси за светкавичните отговори.
Херка, откакто бебеправим, цикълът ми нещо се бъзика -  движи се в рамките на 26 - 30 дни.

# 349
  • Sofia
Шоколадке , правилно разсъждаваш .

Значи нали фазата от М до ову  се нарича фоликуларна( фф ) , а от ову до М - лутеална( лф ) .
Фф е променлива величина , а лф -  константна , като е нормално все пак да варира +/-  1 - 2 дни .

Значи ако ти си сигурна колко ти е дълга лф и знаеш кога ти е ову  можеш да сметнеш кога трябва да ти дойде . 
Колебанието в цикъла ти идва от колебанието на фф  най вече .

# 350
Ами спокойна съм щото имам чувството че не съм бремена,а просто ми закъснява,макар че никога до сега не ми е закъснявало толкова време ThinkingТо първите дни бях шаш и паника и малко се уморих,гледам да не мисля за това

# 351
Айде бе,Иф! Не е толкова страшно да ти вземат кръв...На мен ми стана любимо, вече ме е кеф да ме дупчат Mr. Green
Извадиха ми преди малко два зъча и не мога да се усмихна...Или май мога, ама не усещам Shocked Бе много е странно Rolling Eyes Ух, дано Ицко ме обича беззъба Laughing Па и да не ме обича беззъба, късно е вече, излъгал се е  Joy

# 352
ЗДравейте момичета.Тези дни се поизгубих,защото бях почивка и имах важни задачи да върша WinkДа ви се похваля- вчера ходих до университета да проветя дали все още измма студентски права( защото съм завършила семестриялно  преди....2-3 години) .И- УРа- пак съм в играта.Изкарах най-бързата шестица през живота си,защото ми бяха затрили някакъв протокол за стар изпит.Та- написаха ми "служебна" щестица.Сега остава да си седна на... и да си довърша дипломните работи.Дано не ме напуска ентусиазма и най-накрая да приключа тази одисея,че срамота EmbarassedЩЕ стана "вечния студент" LaughingТова е от мен.

# 353
Здравейте,моми4ета.. Laughing

Аz току 6о украсих елхата ве4е santa2
И ве4е съм готова дове4ера да примемам гости smile3510

А сно6и след таверната правихме това luvbed

Имам по тоя повод едон въпрос4е.Зна4и след като свър6ихме с милия,zапо4на да ми пари отдолу много..Не zнам как да го обясня,но много странно усе6ане имах..Целите ми крака и областта под корема трепереха и отдолу имах 4увтвото,4е пари,дори и смади..Какво може да е това според вас? newsm78

# 354
Ами ако продължава и при следващите контакти ще трябда да ходиш на лекар.

# 355
Знам аз ама още малко ще изчакам Crossing Armsнеща само да ме страсирват и те Naughty

# 356
Знам аз ама още малко ще изчакам Crossing Armsнеща само да ме страсирват и те Naughty

Какво zнае6 иф?? Thinking

# 357
Morena, благодаря ти! И аз като теб мисля, а пък ти много хубаво и ясно си го обяснила. Засега не знам колко ми е дълга ЛФ, но след като ми дойде ще мога да се ориентирам.
Vessito, много рано си украсила елхата, ще ти писне да я гледаш до новата 2006. А за това, което питаш - мисля, че никой друг /освен може би лекар/ не може да ти отговори, не сме врачки... Rolling Eyes или поне не знам тук да има такива. newsm78

# 358
Ами знам че трябва да ходя на лекар Confused

# 359
здравейте мацки...
нмама време...да изтрезнея- ейййй.... Mr. Green
снощи с мацките танцувах до 4, днес със свекър ми седнахме в 2 да хапнем малко японска храна  newsm24 - та досега....
Хери, да ти е жив и здрав кръщелника и весело изкарване  bouquet
Весето, и на мен ми се е случвало такова щипане да падне след секс - отдавам го на активизирани гъбки... ако продължи - момичетата са ти казали - доктор! Naughty
Шоколадке, що не смяташ кога няма да т идойде, а смяташ кога ще ти дойде Praynig Mr. Green
Ео, как така два зъба са ти изкарали??????????? Shocked тоя лекар да не е от студенства поликлиника някой бездарник. Зъбите се лекуват - не се вадят /защото нови не растат/, а и ти си толкова малка още!!!!!!!! newsm78
Лягам си пред тв-то, че такъв махмурлук ме гони Wink

Общи условия

Активация на акаунт