седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 270
Не, аз имах превид за теб, да си направиш пак тест... щото на първия ден не е много сигурно.

Embarassed Извинявай, нещо не сме се разбрали Crazy
Тест няма смисъл да правя...даже не помня кога сме правили секс, та камо ли нещо да е станало по случайност Blush

Леа, за теб, а Теди като се появи, и тя ще почерпи, да не и взимам занаята Embarassed

# 271
  • София
Мммм, че вкусно! Как изкушавате Леа рано-рано Flutter Хапнах си и тортичка, пийнах и кафенце! kaffeetrmker_2 Благодаря smile3521 Знаете ме, че съм сладокусница Wink
Айде и тия дето са по метлите и те да хапват, че не остана...И слизайте от метлите, все пак е петък

# 272
  • София-Лозен
Ето меееееееееееееееееее!
Друго си е да е Петък, нъл тъй!
 smile3558 newsm44 newsm44 newsm44

Стефко, ама кака тъй бе Душко! Давам ти правото да ме превариш, нема грижи!

Ео, кефиш ме много, нъл знаЙш! Голяма капия си!  newsm10 newsm51

Ей сега отивам да потърся петъчната почерпка, с която да ви изненадам приятно!

# 273
  • София
Оооо Теди, честито, честито! Петък, де WinkЧакам и твоята гощавка! Предуикендно съм много гладна eat Угоявайте ме, че на Коледа в сериала на Ео мога да вляза в ролята на Доброто Коледно прасенце Animal Pig Грух!

# 274
Добро утро,момичета!Аз,както обикновено се включвам много късно,но имам страшно много работа.Нещо много малко двойни новини има тази седмица... Така не може,я се стегнете.Идва Коледа и на Дядо Коледа и без това му е трудно с подаръците.Ние,ако не го отменим,кой друг...Пожелавам на всички по един голям и неочакван предколеден подарък,пък ако са два...най-добре.
На VESSITO ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да е жива и здрава,много щастлива и обичана и много сбъднати и споделени мечти.     bouquet
На всички весел и усмихнат уикенд.

# 275
  • Стара Загора
Никакво слизнае от метлата Naughty хубаво ми е там и това е...пък и взе да ми ходи Mr. Green Честит празник....петък  bouquet Да сте ми живи и здравички всичките Heart Eyes
Относно закъсненията ... ами на мен си ми дойде на време /да си чукам на главата...щото като няма бебе по-добре да си идва на време да/
Ири моят мъж като бяхме на морето веднага след сватбата се опита да ходи на плажа без халка/ под предтеск да не я загуби в морето/ ама познай дали успя Mr. Green Беше набеден от мен, че ще се задява с някоя русалка и за да има мир ходи с нея Mr. Green И познай...дали това лято направи опит дори да я свали Twisted Evil Та мисълта ми беше, че ще свикнат де...криво им е с халки..пръстен моя не носи...но сега не я сваля...ами че то смее с тая вещица на метла у нас дет съм Twisted Evil Ири искам снимки от сватбата... Blush ако има начин поне една да зърна Crazy
Мерси за почарпката...пак витруали калории трупам за световно.
Лея  Heart Eyes

# 276
  • Някъде там...
Честит ви петък и от мен Simple Smile

И като сме тръгнали да се черпим, това е от мен:

Относно халката, то аз забравям да слагам моята, та камо ли мъжката половинка. А ако я сложи, предпочита да я носи на лявата ръка щото така му било по-удобно. 

# 277
  • София-Лозен
Ей, то голямо чудене падна докът измисля с какво точно да ви почерпя, ама май на тез нИща са спрях! Похапнете си, да се подсладите, хапнете и за мен, че аз с тез пости почти нищо сладко не мога да ям!

# 278
Честит петък и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

Ох, че с хубави работи черпите, как да не си хапне човек, че и за още да пита smile3503
Аз днес си отивам в Пловдив и съм много, много, много щастлива newsm44 newsm44 newsm44.

# 279
Аз днес си отивам в Пловдив и съм много, много, много щастлива newsm44 newsm44 newsm44.

Да си вземеш чадър, че вали дъжд Mr. Green

Ох, момичета, мен ме боли ухото. Страх ме е да не съм пипнала херпеса на Иван. Не знам дали съм карала варицела като малка, но и да съм и да не съм, сега вероятно ще се сдобия или с херпес зостер, или с варицела. Ужас Confused Най-тъпото е, че точно в момента май и на елкар няма смисъл да ходя Rolling Eyes Уфф....аман от болести...

# 280
  • София
Леле хора, изду ми се тумбака! Откъде ги намирате тези вкуснотийки newsm78 Аз покрай виртуалните почерпки хапнах двайсетина сушени фурми, сега се прехвърлям на шоколад :crazy
Vessito Честит рожден ден и от мен   bouquet Нека се сбъднат най-хубавите ти мечти!

# 281
Чакайте малко  smile3513мен ме няма за известно време а Вие се черпите с такива вкусотии.
Аз да Ви се похваля newsm68 днес баща ми го изписват от болницата doctor и по-късно ще си имам тати.За довечера обаче ще съм и на един купон newsm44.Щефката има РД и познайте как ще се развихря smile3521.Мъжо ще се  newsm09уплаши от мен.
Днес времето е страхотно  Nature Partly Sunny и ми е много весело.Пожелавам ви и на вас чуден ден и много усмивки smile3521.Дай боже другаята седмица и някой положителен тест EFP.Дай божеее newsm17.

# 282
  • София

хе-хе, добре че идва уикенда... и ние се наканихме с мъжа ми да ходим до Бургас, мама и татко да ни поглезят newsm64

та ни чака пътуване.   car003

Иначе за халките, и моят в началото я чувстваше неудобна, но пък много и се кефи, и изобщо не я сваля...  Two Hearts

аз също си я харесвам, но не я нося, че имам някава алергия ли е, екзема ли... незнам, ама сега се лекувам и не ми дават да нося пръстени Sad  

# 283
  • София
Веси,  и от мен newsm59

Най-хубавите пожелания, и сбъднати мечти.   ura

# 284
Доброутро Hug
 smile3521 ама много вкусна закуска сте ми приготвили мерси Wink
Аз няма да казвам вече че все още няма нищо ново при мен Rolling Eyesа това с времето съм го чувалала,ама все си мислех че чак пък толкова много време не минава,но явно съм се заблуждавала.
И тъйкато днес е  smile3558 аз естествено се успах а и по голямата част от работата съм я свършила през седмицата Crazy
ами освен да ви пожелая по бързо да минава деня за да дойдат почивните дни друго няма   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт