Помощ в търсенето на работа - 10

• 63 469
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
И като стигнеш до този екран натискаш Continue to this website (not recommended).  и си влизаш там

Според настройките понякаго това се получава когато линка е с https вместо http. Това s идва от security Simple Smile

# 586
Аз също не мога да влеза Sad

# 587
  • София
имаш някаква защитна програма, разцъкай "нежелателните" линкове, които ти излизат заедно с това изречение и ще влезеш, работи си сайтът на НАП.

И като стигнеш до този екран натискаш Continue to this website (not recommended).  и си влизаш там

Според настройките понякаго това се получава когато линка е с https вместо http. Това s идва от security Simple Smile
Оки,ще пробвам,мерси,че се отзовахте  bouquet

# 588
От никъде не ми се получава-като цъкнах на твоя линк ми излиза това: This Connection is Untrusted  ooooh!

Сложи я в тръстет сайтс
Тулс - Интернет опшънс - Секюрити

# 589
  • София
Успях,благодаря ви много,супер сте! Hug

# 590
celika, работим принципно в цяла България когато имаме заявки. Офисите ни са само в София, Пловдив, Варна и Бургас.

elliee, може само автобиография или резюме. Върни се малко напред в темата, и ще видиш какво съм писала относно съдържанието. МНОГО ЗАВИСИ ОТ ТОВА КАКЪВ СПЕЦИАЛИСТЕ СТЕ и каква работа си търсите, колко опит имате...

allba_a, по-добре ще е да носите.

# 591
  • Бургас
Ако влизате от Мозила така става. Аз влизам през интернет експлорър и става

# 592
Red Velved, направих си профил във вашия сайт. Може случайно да можете да ми помогнете Simple Smile

# 593
Може, ама е най-добре да ми изпратиш поне как се казваш Simple Smile На лични, разбира се.

# 594
Може, ама е най-добре да ми изпратиш поне как се казваш Simple Smile На лични, разбира се.

Изпратих ти на лични инфото. Благодаря! Simple Smile

# 595
  • Пловдив / София
Станало е въпрос за формата на автобиографията.
Вече като видя европейски формат, и ми се гади, с извинение. Но никога не съм си позволявала да пренебрегна автобиография заради формат, липса /наличие на снимка, липса/наличие на мот. писмо. И т.н. Защото знам, че това се хора, които се надяват да намерят работата за тях.

Мн. рядко съм виждала добре написана автоиография. Най-честите грешки, поне от моя опит досега:
1. прекалено дълга. Ред Велвет е писала, че идеалният вариант е 1 стр. Аз бих казала 2, но от там нататък, освен ако нямаш 20 дисертации, 10 статии и кариера в НАСА, всичко е излишно.
2. Изключително неподходящи снимки се изпращат. Бих казала несериозни - с очила, от плаж, от сватби, от кръчми, по бански и какви ли не съм виждала. Хора, пращайте паспортен формат снимки. Ако нямате такива, по-добре не пращайте.
3. Очевадно неотразяване на пълния труд. стаж. Нямам предвид труд. стаж от преди 20г. / ако имате такъв. Макар че, ако е във вразка с позицията, за която се кандидатства, е добре да се напише/. Но ето онзи ден отварям автобиография. Написан стаж до 2008г. Сега сме 2011. Три години кандидатът в затвора ли е бил?
4. Неописани, поне с 1-2 изречения, отговорности и задължения при предишните раб.места. Едно е, например, да си продавал хран. стоки, друго - авточасти.

И т.н., и т.н.
Освен това преглеждайте за правописни грешки и не пишете автобиографии на шльокавица. Или / както съм се натъквала/ 1 част на английски, другата- н а български.

# 596
fam, приемам всички твои забележки за правилни, без тази за липсата на инфо какво е правил човекът след 2008г. Може да е бил в чужбина примерно, може като мен да е по майчинство, което не му се води от последната месторабота и не желае да сподели къде и как се осигурява в момента... Аз също не пиша за майчинството си в сивито и стажът ми изглежда прекъснат, но като ме викнат на интервю,ще обясня.Ако смяташ,че трябва да пиша нещо, за да няма времева "дупка" в биографията, моля те ми пиши.

# 597
fam, приемам всички твои забележки за правилни, без тази за липсата на инфо какво е правил човекът след 2008г. Може да е бил в чужбина примерно, може като мен да е по майчинство, което не му се води от последната месторабота и не желае да сподели къде и как се осигурява в момента... Аз също не пиша за майчинството си в сивито и стажът ми изглежда прекъснат, но като ме викнат на интервю,ще обясня.Ако смяташ,че трябва да пиша нещо, за да няма времева "дупка" в биографията, моля те ми пиши.

Да, трябва да се пише. Така си увеличавате шанса да Ви се обадят. Иначе наистина хората си мислят, че има нещо нередно.

Дупките в стажа и неописанието какво точно се прави е голям минус. Аз не мога да ровя всяко ЕТ или ООД, за да разбера с какво точно се занимава.

# 598
Обадиха ми се от местния клон на банката, в която кандидатсвах за стаж. Утре съм на интервю.  Confused
Какво може да ме питат? Моля, ако някой има опит да сподели нещо повече  Praynig Praynig Praynig

# 599

Да, трябва да се пише. Така си увеличавате шанса да Ви се обадят. Иначе наистина хората си мислят, че има нещо нередно.

Дупките в стажа и неописанието какво точно се прави е голям минус. Аз не мога да ровя всяко ЕТ или ООД, за да разбера с какво точно се занимава.

Благодаря, Ред, ама не мислиш ли, че така съвсем ще ми се "орежат" шансовете - като напиша "в момента в отпуск по майчинство" (и без да изписвам кой ми се води работодател сега (и дали))... Другото, което се чудя, е дали да не напиша причина за прекратяване на трудовото ми правоотношение с последния ми работодател, която е изтичане на срочен договор по време на започналото ми майчинство... Прието ли е да се пише в сивито защо човек е напуснал/му е прекратен договорът?
Друго, което исках да питам занимаващите се с човешки ресурси, е вярно ли е, че големите агенции за подбор на персонал не се занимават с пазара на юристи и защо?

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 19:26 от Valery m

Общи условия

Активация на акаунт