Помощ в търсенето на работа - 10

• 63 474
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Момент сега.....това са моите лични, а не ПРОФЕСИОНАЛНИ предпочитания. Никой професионалист не може да си позволи да игнорира автобиографии заради формата.

Ама кое по-точно изпъква в Европейския формат???

# 571
ок, разбрах, Ред, така е правилно и за мен.
пс: извинете за грешките,пиша в тъмница...

# 572
  • София
Е, кое изпъква не мога да кажа. просто, когато тръгнах да си търся работа ме посъветваха така с този аргумент. На мен ми е все тая в кой формат ще пиша... изобщо не критикувам твойте предпочитания. Нормално е да ги имаш. Просто си размишлявам на клавиатурата как човек търсещ работа да гадае за професионализма на ЧР... защото ти си обичаш работата, но съм сигурна, че има хора, които я съкращават посредством "Ми не е в правилния формат" (примерно)

# 573
Има, факт...

Обаче не бива да Ви е Все едно в какъв формат пишете. Продавайте се, бъдете добри търговци.

# 574
  • sofia
Добър ден,

Искам да попитам Red Velvet, относно отворените врати (мисля да посетя събитието),
трябва ли да се носи СV при интервютата.
Предполагам, че ще се картотекират интервюираните и дали е необходима конкретната информация?

# 575
А аз искам да попитам Red Velved в Мeнпауър ли работи?
Сори, ако някъде го-напред го пише това, но съм на работа все пак и нямам възможност да четам ного.

# 576
А аз искам да попитам Red Velved в Мeнпауър ли работи?
Сори, ако някъде го-напред го пише това, но съм на работа все пак и нямам възможност да четам ного.

Да там работи

# 577
  • София
Да, Ред права си, че не бива да ни е все едно.
Имах предвид, че реално всеки от нас трябва да може да попълни всякакъв вид СВ и то да бъде с еднакво добре направено и подредено във всичките му разновидности.

# 578
  • Точно където трябва
И аз да питам Ред няколко неща.
Ако не се посочва в обява какви документи за кандидатстване се изискват достатъчно ли е СВ?
И в СВ задължително ли е да пишем всички длъжности, които сме заемали. Аз си пиша от първия ми ден трудов стаж до момента всичко.  Но някъде бях чела, че може само тези, които имат отношение към настоящата кандидатура. Имам едни 3 мес. стаж в една фирма, с които не се гордея, но ако ги махна ще излезне, че тогава не съм работила. Всъщност всичко това до колко е важно?

# 579
Според мен, ако не е посочено какви документи се изискват, е достатъчно да изпратиш само СВ,  прикачено към писмото, с което кандидатстваш.
СВ-то всеки път можеш да си го променяш според позицията, за която кандидатстваш. Поставяш се на страната на HR, мислиш какво те биха искали да прочетат в твоето СВ и наблягаш на нещата, които имат пряко отношение към работата, за която кандидастваш. Не е нужно всеки път да пише всичко в него.
Всеки има работа, с която не се гордее, но пък и не е хубаво да имаш дупки в св-то май. Ти трябва да си прецениш или да дадеш на някой HR да ти го погледне и да те посъветва как да го напишеш, за да е подходящо за позиция, за която кандидастваш.

Red Velvet, в цяла България ли работите или само в градовете, които се виждат в сайта?
Или се виждат само тези градове, защото само там в момента има отворени позиции?

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 13:19 от celika

# 580
Много въпроси, но минавам само да кажа, че ще отговоря след малко.

Не съм Ви забравила.  Whistling

# 581
  • София
Здравейте отново.Аз пак влизам с въпрос. От известно време не мога да си проверя здравноосигурителния статус,не ми се отваря страницата. При вас отваря ли се? Реших да питам тук,понеже предположих,че и други като мен си внасят сами здравните.

# 582
nimfi4ka , ти нали  на НАП страницата отваряш?
ето тук:
https://inetdec.nra.bg/freesrvinfo.html

# 583
  • София
От никъде не ми се получава-като цъкнах на твоя линк ми излиза това: This Connection is Untrusted  ooooh!

# 584
имаш някаква защитна програма, разцъкай "нежелателните" линкове, които ти излизат заедно с това изречение и ще влезеш, работи си сайтът на НАП.

Общи условия

Активация на акаунт