Добре дошли, Ноемврийки 2011!

• 26 496
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен !Днес видях двете чертички и занм че ми е много рано но ако е писано да ставам ноемврийска мама както ми сметна калкулатора за 8-ми ноември то искам да съм с вас от първите дни още Laughing!!!
По принцип пиша в темата на ИСКАМ БЕБЕ и смятам да продължа и там защото всички момичета там са страхотни и просто не мога без тях!!!!!!
Утре мисля да направя отново тест и се надявам занапред всичко да е наред с всички ни!

# 91
Честито на всички видели + тестчета и успешна бременност.

Включвам се да ви предложа нещо. Ако някоя мама има желание да се занимава с оформлението на първата страничка да вписва имена, дати на термини и т.н. можем да и услужим с нашата паролка (временно) докато дойде ред за втора тема и си направите ваш ноември2011 профил с който да си продължите напред  Hug

# 92
Здравейте, мили мами!!! Вчера (точно на БАБА МАРТА) Simple Smile видях 2-те чертички. Все още не мога да го повярвам...много съм щастлива. Този месец уж не трябваше да чакам нищо, защото бях на антибиотик и не правихме опити (освен един единствен път преди да говоря с доктора ми, 2 дни преди овулацията ми). Запазила съм си час при моят доктор за другата седмица. Имам си и вече няколко признка...странно, че е уж малко рано...от вчера имам киселини, ужасна нужда от вода и много сън, температурата ми е малко над 37, а гърдите ми са доста твърди. Според калкулаторите, които има в интернет терминът ми трябва да е на 8 Ноември Simple Smile дано всичко да е наред....Бъдещият татко е толкова щастлив, че го закичих с най-хубавата "бялочервена мартеничка"  EFP .... колкото и да ме е страх от всичко, което ми предстои, толкова съм и невероятно щастлива.

# 93
against здравей!това цялото ти постче все едно аз съм го писала Wink
И аз вчера се закичих с бяло-червената тестова мартеница и моят термин също е 8-ми!ще си бъдем тук заедно надявам се!Аз се надявам и много от момичетата с които си пиша в ИСКАМ БЕБЕ  да се присъединят с тумбачета към нас защото са просто невероятни и защото тук темичката засега пустее-ние сме едни от първите!А иначе за сиптомите -имам ги абсолютно същите без обаче гърдите ми да са твърди а просто са си болезнени....!Спи ми се а не заспивам и много течности ми се пият -вода най-вече и кисело мляко-а аз не го обичам чак толкова много  по принцип!Наистина сякаш е рано за симптоми но пък....усещаме си ги и това е!Вече сме в петата седмица и скоро ще видим тупкащото сърчице живот и здраве!ти кога ще ходиш на лекар?аз заради почивните дни смятам в понеделник!

# 94
здравейте и от мен!вчера си направих тест и излезе положителен,но за всеки случай пуснах и кръвен и ми от чете 54.84.обадих се на лекаря ми и той каза че всичко е ок и да отида на 07 03.тъй като правих инсеминация маи си знам термина–на 14.11.всичко е прекалено хубаво за да е истина и направо незнам какво да мисля.гърдите ме болят ужасно много–повече от колкото преди да ми дойде.и така май и аз 6те се запиша в темата.

# 95
Поздрявявам те desislava_iv! Надявам се поводите ни за радост да стават все повече и повече с всеки изминал месец Simple Smile
ALEXIADATA, здравей! Не мога да ти опиша колко се радвам, че ще има някой, с който ще мога да споделям мъките, тревогите и огромното щастие. Определено ще бъдем тук заедно...няма съмнение. Съвпадениятя между историите ни наистина са доста! Надявам се всичко да е наред и при двете през целия период на бременеенето ни Wink Иначе за доктора...още вчера се чухме с него, но най-верятно ще ме погледне чак във вторник. Каза ми, че преди това нямало смисъл (за тази седмица по-точно казваше, че нямало смисъл). Инче киселините ме убиват. Случва ли ти се да имаш някакви леки неразположения ниско долу? Не точно болки, а придърпване както при менструация. Дано е нещо нормално!!!
Относно бъдещите мами от ИСКАМ БЕБЕ, дано наистина да ги посрещнем тук скоро и дано са повече. Знаем колко е лошо да го чакаш, а да не се получава Sad

# 96
И аз съм във вторник,взаимно ще си стискаме палци,иначе на мен ми обясниха,че придърпванията били нещо напълно нормално,тъй като матката се разширява,бъди спокойна,ох толкова е рано ,а аз вече имам абсолютно всички симптоми,няма нещо,което да ми липсва,от подути гърди до постоянно повръщане,ще полудея вече...

# 97
  • Бургас
здравейте,незнам всъщност,ама по мои сметки термина ми е началото на ноември.на 14ти ми беше втори ден от закъснението,но цикъла ми е на 35 дена,и според лекарката (а и по мой сметки) съм заченала в периода 29.01-1.02 затова си мисля ,че съм за началото на ноември??? гинеколожката отказа да ми сметне термина " много съм бързала-имало мн време" - това ми каза ,та ако в момента плода е на не повече от 23-25 дена (в зависимост от датата на зачеване),затова се включих тук-мисля ,че ще сме НОЕМВРИЙЧЕТА Simple Smile  bouquet
Със сина ми забременях на 03.02 - 04.02....и определено терминът ми беше за октомври. Има  калкулатори, където бързо и лесно можеш да сметнеш очакваната дата Peace Все пак, по-важното е да се радваш на здраво бебче, без значение кой месец Hug

п.п. Та да се включа и аз - за сега терминът ми е за 03.11. както се вижда, това ми е втора бременност, планувана и много желана. Дано всичко да е ок до финала Peace Разбрах,ч е съм бременна в последния ден на февруари ( след 4 дневно закъснение на цикъла). Другата седмица, живот и здраве, съм на преглед:-)  Коя от майките от 2010 беше споменал за парола на заглавната страничка?  bouquet

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 11:08 от Melly.G

# 98
Здравейте и от мен. Току-що се регистрирах, та затова да разкажа историята си накратко: Последно ми дойде на 21 януари. Цикълът ми по принцип е по-дълъг, а напоследък съвсем му изгубих края - на 7 декември имах положителен тест, но за съжаление всичко приключи седмица по-късно - на 13 декември (тоест последният беше около 38 дни). На 23 февруари за първи път след няколко дни тестване видях със сигурност 2 чертички, макар втората да беше доста бледа. На 25-и на ехографа се видя само мъглявина, но вчера, при второто ходене, имаше плоден сак 4 мм. Бих била най-щастливият човек на света, ако не се притеснявах толкова ужасно много Sad. Страх ме е дали всичко е наред и дали няма отново всичко да приключи без време. През цялото време си проверявам гърдите и се чудех дали е нормално болката и напрежението да не са през цялото време, а по-скоро на вълни - имам чувството, че на моменти сякаш нищо им няма? Също така от време на време имам болки ниско долу, точно като преди да ми дойде, а тази нощ направо се събудих от болка. Пия но-шпа и засега помага, но ... много се притеснявам. Лекарката ми каза да отида пак чак след 2-3 седмици. Чудя се и тези 4 мм дали не са прекалено малко  Sad Съжалявам, ако написаното е малко объркано, но ми е трудно да подредя мислите си в този момент.

# 99
Здравейте, бъдещи и настоящи Мами Simple Smile
Моите две чертички ги видях на 27.02, но все не смеех да се похваля Embarassed от страх да не се случи нещо. Прекалено хубаво ми се струва...  Grinning Според калкулаторите терминът ми е 01.11., та може да се окаже, че съм и за октомврийската темичка. На лекар ще ходя идната седмица и силно се надявам всичко да е ок. Малко ви завиждам, че всички си имате разни симптомчета, пък аз - нищо  Sad чак на моменти си мисля, че не съм бременна.  Cry Но след прегледа ще стане ясно дали всичко е наред
Спокойно бременеене на всички бъдещи мами  bouquet

# 100
nouvelle_vague , за болките и придърпването не се притснявай /освен ако нямаш кървене/. Аз 2 седмици бях със силни менструални болки/сидмица преди и след датата на предполагаемия цикъл/. Затова не повярвах на 2-те чертички, сигурна бях, че ще ми дойде вс.момент. Оказа се, че болките били нормални дори за първите 3 месеца от бременността. Аз също пия но-шпа, не толкова за обезболяване, колкото да предотврати спазмите на матката. Бъди спокойна и всичко ще бъде наред   bouquet

# 101
Благодаря ти много за отговора и успокоението, kofe-bofe   bouquet Аз също четох, че болките са нормални. За щастие нямам кървене, но просто след като веднъж останахме с излъгани надежди, този път изобщо не смеем да се зарадваме истински. Аз съм се вторачила в тялото си и се притеснявам за всеки симптом, който не усещам достатъчно силно в дадения момент. Дано този път всичко е наред  Praynig Пожелавам ти много спокойствие и хубави мисли и на теб  bouquet

# 102
Здравейте,аз съм Сиси,днес бях на преглед и лекаря потвърди,че има бременност,видя се и плодното сакче....Терминът ми е на 01.11.11.Това ми е втора бременност,на 27 години съм.

# 103
Ех,че хубаво...Темата започна да се пълни  newsm44

# 104
  • Бургас
Здравейте,аз съм Сиси,днес бях на преглед и лекаря потвърди,че има бременност,видя се и плодното сакче....Терминът ми е на 01.11.11.Това ми е втора бременност,на 27 години съм.
Сисе, да ни е яка гърбината с теб:-)гледам и ти с едно малко човече в аванс:-)))) От къде си?

Общи условия

Активация на акаунт