Добре дошли, Ноемврийки 2011!

• 26 496
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Маминки,7 дни след закъснението възможно ли е да се види нещо при прегледа? Thinking Thinking Thinking Дано да се похваля!Благодаря за помощта,мами,искам и вие да ме зарадвате с добри резултати!

7 дни след закъснението си е 5та седмица и се вижда дали бременността е вътрематочна. При добър видеозон може да се види повече  Peace
Болките са напълно нормални , както са ти казали момичетата. Мисли позитивно и всичко ще е наред  Hug

# 76
  Да се представя и аз Simple Smile Казвам се Атанаска, живея в Бургас. На 23.02 се показаха двете чертички и на 1.03 съм на преглед при гинеколог да се потвърди. Пожелавам на всички мами весела и безпроблемна бременност и страшно много усмивки !

# 77
Здравейте...На 23.02 и аз видях двете чертички,след само 1 ден закъснение,но по принцип ми е много точен цикъла...Днес също си правих тест и отново се показаха 2 чертички.Записала съм си час за преглед на 02.03.11.Тогава се надявам да се види нещо.
Иначе да се представя и аз-казвам се Цвети,на 29 г. съм,почти на 30 г. Embarassed,имам си едно палаво момченце на 3,5г.,което се казва Нико.Омъжена съм за американец,живеем в Атланта,но от 1 седмица сме в България и ще останем още 2 седмици,на 12.03 ни е полета за Атланта...Надявам се тогава да няма проблеми с бременността...С Нико също летях в 5 г.с.,а после и още няколко пъти...
Според калкураторите,теримна ми е на 02.11.11 Wink

# 78
Мами,днес говорих с докито и тя каза,че има свободен час чааак за 8ми март,така че дотогава мисля,че ще се побъркам,само за бебо мисля дали е добре  Sunglasses Wink Sad

# 79
Здравейте, бъдещи Ноемврийки 2011! И аз съм от отбора на Ноември 2010 г. и съм изключително щастлива мама на декемврийски батко и сладка ноемврийска принцеса Цветина. Искам да ви пожелая много положителни емоции и мисли, търпение (знам, че понякога е трудно  Blush) и разкошни, здрави бебенца накрая! Чувствайте се поканени в нашата темичка и не се притеснявайте да задавате своите въпроси - с удоволствие ще ви помогнем с каквото можем! Успех!

# 80
  • В две мънички очи...
Здравей Марчина,

Както момичетата са писали нормално е да имаш леки болки и подръпвания, матката ще започне да разсте и от там идват и тези усещания. Аз имах придърпвания до четвъртия месец, така че се опитай да бъдеш спокойна. Сигурна съм че всичко е наред с малкото бебче. Знам че си нетърпелива да чуеш тази прекрасна новина от лекар, но ако все пак искаш това да стане по-бързо може да отидеш на преглед някаде просто да ти кажат добрите новини, а после да те види и АГ-то което ще ти следи бременността.
П.С. Ако имаш възможност вземи и таткото, видеозоните за тях са нещо невероятно ние усещаме малкия живот и знаем че е там докато за татковците единствените връзки са видеозона, ритничетата....

# 81
Естествено,че ще го взема,къде без него  Party Има обаче един проблем между нас с таткото-от както разбра,че съм бременна и не смее да ме докосне с пръст,дори да ме погали,да не говорим за секс,такова нещо случвало ли ви се е?

# 82
Естествено,че ще го взема,къде без него  Party Има обаче един проблем между нас с таткото-от както разбра,че съм бременна и не смее да ме докосне с пръст,дори да ме погали,да не говорим за секс,такова нещо случвало ли ви се е?
От първия до последния ден не сме спирали да се гушкаме,да се галим и да правим секс  Mr. Green

# 83
От първия до последния ден не сме спирали да се гушкаме,да се галим и да правим секс  Mr. Green

Ах,вие мръсниции  Laughing Laughing Laughing Онзи ден ми сподели,че го е страх да не направи нещо на бебето,а аз съм в 4 седмица  Thinking Thinking Thinking представям си по-нататък какво ще се случи...а преди като се сетя,че всеки ден имаше включвания Embarassed

# 84
марчи, намери му статии из нета, в които пише, че няма проблем, дори е полезно да се прави секс Simple Smile Щом сега не смее, представям си като порасне корема Simple Smile  Ако трябва и гинеколога попитайте, за да се увери, че е безвредно  Peace

# 85
Здравейте и от мен! Simple Smile Четвъртък вечер сънувах, че ми се разжда момче...петък си направих тест и беше положителен Simple Smile Та май и аз съм в отбора, но ще изчакам и лекарско потвърждение. Малко имам чувството, че съм на друга планета, но предполагам, че ще се освестя по някое време. Само ме притеснява, че започнах да танцувам различни видове танци напоследък и утре пак съм на урок и се чудя дали не е опасно...не съм била активно спортуваща, наскоро се записах, за да се вкарам във форма за лятото...сега обаче какво да правя? дайте съвет, защото никак не съм подготвена по темата и тепърва започвам с четенето. Благодаря, че ви има!
Поздрави и успех на всички бъдещи мами Simple Smile

# 86
marchina и аз съм от Ноемврийски 2010,моя термин беше 04.11 Simple Smile Болки в корема имах до края на 10г.с. съпроводени с много повръщане , но дори това е толкова мило и бих го понесла пак като знам вече резултата  smile3504 Няма да се притесняваш - знам че всичко ще е ок  Hug  
Танасенце ЗА пръв път видях точката на 01.03.-това си беше и моята маръеничка защото и същата сутрин си направих и теста Simple Smile
Happylina Ходих на аеробика докато не влезнах в 4 месец и изведнъж много взех да се изморявам-тялото само си показва кога да спреш  Peace

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 23:56 от gery_daisy

# 87
marchina и аз съм от Ноемврийски 2010,моя термин беше 04.11 Simple Smile Болки в корема имах до края на 10г.с. съпроводени с много повръщане , но дори това е толкова мило и бих го понесла пак като знам вече резултата  smile3504 Няма да се притесняваш - знам че всичко ще е ок  Hug  
Танасенце ЗА пръв път видях точката на 01.03.-това си беше и моята маръеничка защото и същата сутрин си направих и теста Simple Smile
Happylina Ходих на аеробика докато не влезнах в 4 месец и изведнъж много взех да се изморявам-тялото само си показва кога да спреш  Peace

И моят термин е на 4.11. Simple Smile много си мила и полезна за всички ни!Благодарим  Hug Praynig Hug

# 88
  • В две мънички очи...
Марчина, някои гинеколози на първия преглед разяаняват на бъдещите родители какво може и кзкво не. Дано и този при който ще ходите да го направи, но само при проблемна бременност май не е препоръчителен, така че си се гушкайте на воля.
За танците Гери Дейзи е казала много добре, тялото ти само ще каже кога да спреш Simple Smile

# 89
Айде каде е отчета от прегледа днес-май 2 щяхте да ходите-всичко ОК ли е?

Общи условия

Активация на акаунт