Отговори
# 660
  • Добрич
Честит празник и от мен, Лени! желая ти пълна чаша с вълшебства и благоденствие!

... какво означава да е на първата нощ на нарастваща луна? Първа четвърт ли е това, за да знам какво да гледам на календара. Моля ви кажете ми защото искам да изпълня всичко по детайли.
...

Първата нощ от първата четвърт /първата нощ от новолунието/. wild flower, ти си знаеш как си решила да изпълниш ритуала, но по- важно е как го усещаш, а не дали си спазила всичко до най-малките подробности.

# 661
Момичета, получих знак...........................

Благодаря ти за изобилието!! Благодаря ти, сила! Благодаря ти за успеха!

Амин!

# 662
  • Добрич
Рози и рози, Амин!

# 663
Лени,Честит ти рожден ден и честита ти Нова година/от днес ти започва новата година за теб Wink/
Просто бъди щастлива  bouquet

# 664
  • София
Рози, супер! Кажи моля те как го направи - даде ли конкретно нещо, което да стане или..? Защото аз като кажа " Дай знак!" и после си интерпретирам нещата, както ми допада на мен.  Преди съм използвала много това със знаците, но винаги казвах какво, ако стане, ще значи, че знака е "Да", давах и обещания...ехе, колко съм била отворена, а после зарязах тези методи.

# 665
Лени, жива и здрава бъди!  bouquet
Рози, би ли споделила това със знаците? Съжалявам, ама съм невежа в това отношение. Благодаря ти!

# 666
Лени,Честит Рожден Ден миличка!
Желая ти здраве, късмет и успехи. Една голяма прегръдка от мен и много положителни емоции!

# 667
Лени, честит рожден ден! С най-добри пожелания и весело празнуване  bouquet

# 668
Лени, честит рожден ден! Желая ти сбъднати мечти!

# 669
Честит Рожден Ден и от мен! Simple Smile

# 670
ЛЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ,РАДОСТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

newsm59

# 671
Казах на глас това, което написах снощи тук като въпросът "Как...." си беше цял въпрос. Приех със същността си в тялото си, че съм готова да направя абсолютно всичко, за да изпълня дадените ми инструкции, както и да дойдат при мене. Аз съм от хората, които приемат, че целта оправдава средствата, когато целта е решаващо важна за мене. И съм готова да вложа всичко от себе си, за да я имам. След това изпълних онова, което обещах снощи преди да легна.

И днес просто гледах и слушах. Пристигнаха няколко неща, които по всички правила трябваше да се бавят още известно време + няколко човека направиха неща, които им беше рано да направят. Всичките са свързани с въпроса, който зададох. И едно от нещата, които се случиха, ми дадоха директно метода - отговора на въпроса КАК! И аз сега директно го изпълнявам. Питам - получавам отговор - действам. Не разсъждавам, не оценявам, не слагам етикети. Искам нещо и съм готова да платя цената за него. Плащам цената, получавам го.

# 672
  • София
Супер! Явно успяваш да гледаш обективно!

# 673
  • София
Лени, честит рожден  bdbaloni    hbday

# 674
  • София
Рози, ок, но ти какво разбираш - че трябва да избързаш или, че не трябва да избързваш и да изчакаш нещата да се случат в точното време?
Не би ли следвало да се съди по резултата - т.е колегите избързали, станал фал от това или пък нещата се подредили по-добре.
Знам ли...чудя се просто, аз бих се замислила, но аз съм си по разсъжденията. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт