Отговори
# 675
  • София
 smile3529 smile3520 Аз не мога да разчитам знаците еднозначно. Колкото повече задълбавам в разсъждения, толкова повече се обърквам. В същност имам проблем с контролирането на "вътрешната си енергия". Имам пред вид, че от години, в ситуации на силни негативни емоции, когато потрепервам от несправедливостта на околните или от това, че със своето бездействие или некомпетентност застрашават моя живот или този на друг човек, апаратурата около мен се поврежда! Лошо е когато се случи в болница, излизам на вън и се връщам когато усетя че се нормализирам.   

# 676
Клонка, вместо избързване го погледни като достигане на резултат, приключване на етап, получаваме на исканото по-рано - идеално, значи можем да работим по следващото, а това повече няма да ни черпи от ресурсите включително от времето.

Питам КАК, искам да получа инструкция за метод. Аз работя перфектно с инструкции, пък били те и "Искам ти да го направиш, както прецениш, но на твоите умения разчитам, да водиш този екип до резултат." (+ съответния бюджет и пълна свобода на избор на метода - това за мен е най-добрата инструкция.). Е, ако инструкцията е "направи Х" или "не прави У", от това по-лесно няма. Абсолютно нула миг не разсъждавам, директно изпълнявам, ако това ще ми даде исканото от мене.

Разбирам, че звучи фантамсагорично без подробностите. Примерно - задължително е да направя определено действие в определен час (да кажем даване на кръв) и следователно по това време не мога да съм на друго място. Само че ми се обаждат, че лабораторията ще е затворена по това време и ми предлагат алтернативен метод на изследване, за който аз изобщо не знам, че съществува. Преди това съм казала, че ако не съм на изследване, ще отида да взема примерно пакет отнякъде, като твърдо съм вярвала, че това не е възможно да се случи изобщо. В този момент аз съм дала задание и то сега се е изпълнило. Значи аз с цената на абсолютно всичко ще отида и ще взема този пакет точно в този момент, защото това има значение.

Когато човек е в течение на кратък и твърдо фиксиран период на поискан знак и е твърдо решен да постигне целта си, такива неща са решаващи. Така знам, така практикувам, така съм получавала и преди абсолютно точни инструкции за действие. Номерът е да се освободиш от интереса, от всякакви емоции и да приемеш, че ще получиш инструкция за най-добрия начин КАК. Но да си готов да я изпълниш, каквато и да е цената. Отказваш се от всякакви притеснения, разсъждения, опит, дрън-дрън-ярина, анализи и директно изпълняваш. Анализът е безсмислено действие, когато е нарочен. В будно състояние той е загуба на време, защото мозъкът ефективно го прави единствено по време на сън като влиза в съответните вълни на сравнение на информацията с базата от минал опит. В будно състояние това става интуитивно и търсенето на логични обяснения не води до ефективен резултат.

Както и да е. Това са си мои разсъждения на база моя личен опит и не обвързват никого другиго с моя метод. Аз получих моя отговор. Благодаря!

# 677
Рози и рози Hug много точно, когато разбрах, че анализите ми създават болни емоции ги изхвърлям лека полека. Не са нужни , интуицията стига Wink

# 678

Нещо веселко за хубавия празник на Лени! Бъди устремена в мечтите си и нека сърцето ти е изпълнено само с любов и вътрешен мир!   bouquet

# 679
  • София
Розииии, ама толкова сложно си го описала (написала), че ако в действителност е толкова сложно ще се гръмна.  Crazy
Такива сложно-аналитични системи относно интуитивни решения...Как го правите?  Crazy
Аз от една седмица сънувам едни сложни, объркани сънища, в чудо съм се видяла. Не може да са пророчески, всяка нощ различни, по 1013837128 на нощ, различни. Нещо ми писна "нашата" литература, чете ми се нещо разтоварващо. И освен това си мисля, че съм на прага да започне да се случва нещо, ама ми е малко смотано тези дни. Буксувам един вид.

# 680
  • Costa Rica

Лени, честито!

# 681
  • София
Лени, честит рожден ден!  bouquet

Чета всичко (не пиша, защото смятам, че не мога да допринеса особено с знания), но твоите постове са винаги толкова балансирани и пълни с любов! Пожелавам ти да успяваш да поддържаш в живота си този баланс и благоденствие Heart Eyes

Аз съм малко разконцентрирана в момента, в лека безтегловност съм, докато чакам да разбера какво ще стане с работата ми в близките месеци (няма нищо, което аз мога да направя, за да подпомогна процеса в моя полза). Повтарям си, че оставям всичко в ръцете на Вселената, за да се нареди по най-добрия за мен начин. Но не ми е лесно да поддържам тази убеденост през цялото време, а не искам да допускам и капка отчаяние или чувство на безнадежност.
Единственото, което ми помага са медитации за балансиране на чакрите - това са медитациите, които ми се отдават най-лесно. И ме приспиват Grinning

Ако някой се сеща какво друго мога да направя - помагайте.

# 682
  • Добрич
Честита Баба Марта!

Да сте здрави и засмени, радостни и пременени!

# 683
Двудневен курс за самолечение на негативнта енергия в ауричното поле

5 и 6 март/ събота и неделя/

от11 до 16,30 ч. с обедна почивка

цена за участие 130лв., за двама 250 лв.група от 4-5 човека

Може би се питате, какво е кармична енергияи какво значение има за нас като Цяло? Колкото и новаторско или мистично да звучи думата карма, тя има по-голямо значение в живота ни отколкото осъзнаваме. Краткото описание за карма е: “Съвкупност от причинно-следствени връзки, които оказват силно влияние на нашето битие (физически живот) и събитията в него, на всички нива” В “Един Уикент за самолечение-“Изцеление на Кармата” заедно с Извисените Учители и собствените ви Духовни Водачи можем:Да ви научим, как съзнателно да се излекувате от Кармата на Земята в четири основни категории: · взаимоотношения,· недоимък и лоши условия за живот,· негативни навици· болести. За първи път получаваме толкова лесни методи за лекуване на кармата и на личното страдание Това, което постигаме с това изцеление: няма да остаряваме, а физическото ни тяло се лекува. Ще се освободим от цялото страдание, с което сме дошли в това тяло, от нашата карма, без да трупаме нова такава. Ще се освободиме от негативността на масовото съзнание на планетата, от всяка културна или фамилна негативност и от цялата негативност, която е била програмирана. Водещ на семинара: Азара Лайт

Място: Център МАХАТМА - ул. Янко Сакъзов 40

Свободни места: 5

Информация и записване: 0885 75 87 00; 0888 77 96 95
Провежда се и индивидуално изцеление и трансформация на кармата

# 684
Розииии, ама толкова сложно си го описала (написала), че ако в действителност е толкова сложно ще се гръмна.  Crazy

Клеми, Госпожа Сложнотия на вашите услуги....

# 685
Честита Баба Марта Мили момичета! 
Бъдете здрави, бели и червени, винаги засмени !  Мнолго положителна енергия и емоции през новият месец и така до края на годината.... Hug

# 686
  • София-в сърцата на моите деца
Розииии, ама толкова сложно си го описала (написала), че ако в действителност е толкова сложно ще се гръмна.  Crazy

Клеми, Госпожа Сложнотия на вашите услуги....
[/quote

Рози-и-и, и аз се оплетох в твоите дебри!! Wink

# 687
  • Universe
Благодаря на всички за чудесните пожелания, да ви се връщат многократно  и честита Баба Марта!

# 688
Рози-и-и, и аз се оплетох в твоите дебри!! Wink

Това си е съвсем нормално.... Мериха ми разни неща из главата напоследък и изводът е, че 2/3 от вълните ми не са като на възрастните хора...... Някакви си ниски честоти трябвало да са максимум 20, пък при мене - 60..... И това е само началото  Laughing Почти всичко ми е така.

Девойката в потрес ме питаше, дали съм била шофирала. И като отрекох твърдо, се успокои. Някои неща ми били такива, че съм показвала краткотрайни отнасяния все едно отразявам някакъв външен образ за миг като в огледало и това не било за шофьори. Може би е добре да поспра с писаниците из форума, че да не всявам обърквация.  Embarassed

Честита Баба Марта - весели и здрави. И много смях!!

# 689
  • Бургас
Честита Баба Марта, скъпи момичета. Желая на всички ви много здраве и късмет през цялата година.
Чета и благородно завиждам на всички, които като Рози умеят да се възползват от техниките. Аз уж знам, уж правя, а нещо не се получават нещата или се получават, но аз не ги разбирам напълно. През последния месец се опитвам да прилагам Хоопонопоно и всеки път, когато го правя по-усилено се разболявам, глава ме заболява и т.н. Чувствам се дискомфортно след това, но пък е факт, че техниката работи. Трябва ли винаги, когато я прилагам да заплащам със здравето си /силно казано, но така се получава или това е момента на изчистването /. Незнам, май и аз вече се обърках. Прекрасен ден и ползотворен женски месец.

Общи условия

Активация на акаунт