Отговори
# 405
  • София
Благодаря на Рози и Рози и Desss за споделеното по повод интуицията.

*Мила* , а ако осъзнава, че се страхува от обвързване, но не знае как да го преодолее? Тука по скоро питам за себе си май  Rolling Eyes   bouquet
Ти ще го преодолееш. Никой няма да те пита. Нещо поетично има около теб. Събитие, свързано с кино ще е важно. Не те виждам необвързана. И билет виждам.Каквото и да значи това Mr. Green

Ей го Вокс, черната магия се появи #Crazy
Аз к'ви неща съм пожелавала в яда си...направо съм за кладата, мацката е светица в сравнение с мен. hahaha

Мила, при теб някакво бебе се появява. Има много зелено около теб, зеленина... Mr. Green

Мария-Ива, искаш две неща, едното е важно, другото е лесно постижимо, макар да мислиш, че е сложно. И двете са в процес на развитие. По-интимното ще стане, другото ще се нареди само.

Крем-карамел, ти се усмихваш на някаква ситуация, която дълбоко в себе си мислиш за неприятна, но така и трябва. За теб има три важни случвания да дойдат. Това, което най не ти изглежда важно, ще се окаже преломно и ще се наложи да преподредиш някои неща. За добро.

# 406
Клонкеееее, Клонке беееееееее, а мен къде ме забрави  Embarassed. Аз от летището вече ще си чекна какво си ми написала едва ли не, а ти мълчиш ли мълчиш. Ей, тази жена явно не обича доматена супичка  Flutter  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 407
КЛОНКА , Благодаря ти  Hug

# 408
  • София
Рози, ти се сети кога да питаш Laughing

Някаква ясна цел виждам. Докоснала си нещо, даже си го прегърнала за свое. Моето усещане е, че има друго, което не виждаш, нещо пропускаш. Уж по планини ходиш, а в зала ще се настаниш Thinking Някаква жена, в която вярваш...ще те изненада, ще научиш тайна. В подем те виждам, лек спад няма да ти се отрази зле.
Няма да съм единствената, която ще се радва на доматената ти супичка. Mr. Green

# 409
  • Варна
А, благодаря Клонке за гаданието, много съм доволна.
Най-после един човек да ме прозре...ха сега как разбра ,че
остров от гръцките ми се е прищял, Crazyна прИмоция ги давали...
туй ще да е морето дето ми се появи в кристалното кълбо.
BTW шаранчета Кой имаме от 3 години  в гъолчето в двора,
въпреки огромните желания и апетити на всички махленски котаци
оцеляха, включително и зимата.
Desss lenny  Hug

# 410
Клонке, а мен в каква светлина ме виждаш?
За сефте се редя на опашката
Благодаря!   bouquet

# 411
  • На черешатааа
Клонка  в многото желаещи , може и да не си видяла  моята молба  Embarassed. Не пиша редовно,  но чета когато мога, а любопитството ми тук надделя  Embarassed , та пак да помоля да погледнеш и за мен в топката. Благодаря   bouquet

# 412
  • София
A, виждам аз, ама не ви смогвам Mr. Green

Фри уил, алчна, ейййй...цял остров, че се оправдава и с прИмоциите.

# 413
  • морето, сините вълни...
Благодаря ти Клонка!  Heart Eyes  bouquet

Умисли ме кристалната ти топка. Или по скоро ме притесни - може ли толкова да не познавам себе си? Нито гласовете си чувам, нито Ви чувам.... Ама може ли толкова да съм се изолирала?? Май трябва да намеря някой да ме ритне здраво.... че май съвсем се окопала в "зоната на комфорта"... тъй де познатото зло е по малко зло....

А Десс? Ти какво ще кажеш?

# 414
 Тя Клонка и мен все ме пропуска, ама явно не се "виждам" в кълбото Thinking Мъгла ще да е около мен  Mr. Green

Това ме подсети, по време на студенстването ми/няма да казвам годините Crazy/, бяха размирни времена, мутри разни, авто-крадци всякакви, и една приятелка от общежитието се хванала с някакъв'секюриту гай" Mr. Green Събрали сме се в нейната стая, пием кафе, и мен като ме "удари" прозрението,взех да им гледам Laughing Смеем се, познавам аз някакви неща, насосвам си ги/дар слово не ми липсва Whistling/. и младежа -искал и той/ама аз не знам какъв е, само предполагах/ - и като взех да му ги "редя" аз едни неща, той седи втрещен, другите девойки се смразиха, взеха да ръкомахат над него, настана паника - а аз така се забавлявах Twisted Evil Тоз човечец след това много взе да ме уважава Mr. Green И се оказа, че си имахме  безплатна охрана -ей така, за благодарност Party

# 415
  • София
А пък на мен никога не са ми познавали! т.е. за здраве само веднъж - Вера Кочовска лека и пръст. Казват, че има такива хора. Дали съм прекалено интрувернтна? Клонка моля кажи ми нещо...

# 416
  • София
В същност какво да ти обещая, доматена супа не правя, но тортички всякакви!

# 417
  • София
Тъй като аз провокирах КЛОНКА да направи годишното си гадаене искам и да го спра вече.  Stop  Темата не е ясновидска. Моля ви, момичета, нека КЛОНКА отговори на последните и да спираме до догодина...

И да си припомним смисъла на орисването, КЛОНКЕ, всички ние ти пращаме положителна енергия да изпълниш своето желание по най-добрият начин за теб...
Хайде момичета пращайте на КЛОНКА малко мисъл форми за успех в начинанието й Simple Smile
Нали трябва получаването - даването да са в хармония...

И да се върнем на темата ПОДСЪЗНАНИЕТО МОЖЕ ВСИЧКО  Heart Eyes

# 418
  • София
Крен, аз теб те "отметнах" преди 5 страници, ти сега се присети Joy Joy
Ходих да видя какво пък толкова съм казала, че главицата ти сабале се е размислила. Mr. Green
Пък то...съвсем си си в зоната, няма що да излАзяш от нея. Нещо с френско ти се пада, какво има да мислиш, то ще си дойде.

Милве, ти сериозно търсиш нещо. Имаш склонност, като влезеш в някаква ситуация, да не забележиш, че си в нея, а да продължиш да я преследваш. Изтънчена личност си, с фини емоции. Понякога самата ти не се разбираш, а околните ту имат нужда да те покровителстват, ту пък ти се ядосват. Имаш много за даване в този живот, имаш и хубост, и страст, и нежност. Но си контрастна в душата си. Ако някой успее да те рани, то е защото теб те тегли да бъдеш ранена. Не зная защо, виждам връзка с медицината. НЕ зная дали си се женила, но има сватба в живота ти. Ако е минало събитие, белязало те е с противоречиви чувства. Мисля, че си на прага на нещо важно в живота си. Ако си в София, влече те към друго място, ако си в провинцията, може да дойдеш към София. Нещо все не са ти по мярка обувките на теб, като Малкият Мук си. Ама това е въгарец в душата, иначе...не е ясно дали помръдваш от мястото си. Скоро нещо ще те размърда по-сериозно.

# 419
  • София
Май и аз страх от обвързване съм развила. то с тия мъже какво друго да развиеш - ти им говориш едно, те си знаят тяхното и не мирясват. Неможеш се отърва от тях. А и както не ме бива да казвам " не"...

Общи условия

Активация на акаунт