Знаете ли кого видях-17

• 83 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Онзи ден видях Дони и Нети на Попа пред Subway. Дони носеше в кенгуро нвоороденото им момиченце и се държаха за ръце с Нети. Красива гледка  Heart Eyes
По същия начин ги видях в Борисовата градина вчера.
Наистина красива гледка!

# 421
Днес по "Княз Борис" Иво Димов с още двама хубавци LaughingБеше много тих, чак не ми се вярваше.Илия Луков на входа на Морската градина изнасяше концерт.

# 422
  • Варна
И аз го видях Иво Димов, но беше сач, носеше пакетче семки, чоплеше и плюеше като футболист на терен.

# 423
  • До морето
Днес в самолета Варна- София видях Диляна Попова, мисля че беше със сестра си  Rolling Eyes Иначе Диляна е много красива, но горната й устна се забелязва отдалеч.

# 424
Днес в самолета Варна- София видях Диляна Попова, мисля че беше със сестра си  Rolling Eyes Иначе Диляна е много красива, но горната й устна се забелязва отдалеч.

Диляна Попова се забелязва от космоса.

# 425
Слави Трифонов, Румен Петков, Любо Ганев, Тереза Маринова, Амебата, Тодор Стойков, Валентин Златев-всички в хотела на Златев в Правец.

# 426

А сестра й, колкото нея ли е красива?

# 427
Сестра й също е красива, но е руса и с кафяви очи.

# 428
http://www.blife.bg/article-6225 - тези двамата, усмихнати и добре изглеждащи;
http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_182082_3.jpg -младоженците  и те усмихнати
и Володя Стоянов -си вечеряше в една кръчма;

# 429
 Съседи на актрисата:
 Жоржета Чакърова е нагла и безпардонна!
 Актрисата Жоржета Чакърова направи изключително лошо впечатление на своите съседи.
 "Жоржета Чакърова се държа нахално и безпардонно в кварталния ни "Плод-зеленчук". Скастрих я, държа се нагло.", сподели възмутена дама с ник Sourcherry в сайта bg-mamma. Нейната съфорумка Шушон коментира : "Мда, Жоржета Чакърова вероятно си мисли, че е 1973-а година, когато е била популярна. Държи се все едно е холивудска звезда". Вселена пък описва впечатленията си от колегата на Чакърова Ламбо: "Ст. Данаилов, който пазарува от кварталното ни магазинче, е пълна противоположност: възпитан, внимателен, един такъв едър, с приятно мечешко излъчване. И голям кавалер спрямо жена си".

в-к Show, 20- 26. 4. 2011  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 14:43 от Отилия

# 430

Mr. Green Mr. Green

Брях! Какво доживях, да видя.

# 431
Съседи на актрисата:
 Жоржета Чакърова е нагла и безпардонна!
 Актрисата Жоржета Чакърова направи изключително лошо впечатление на своите съседи.
 "Жоржета Чакърова се държа нахално и безпардонно в кварталния ни "Плод-зеленчук". Скастрих я, държа се нагло.", сподели възмутена дама с ник Sourcherry в сайта bg-mamma. Нейната съфорумка Мишон коментира : "Мда, Жоржета Чакърова вероятно си мисли, че е 1973-а година, когато е била популярна. Държи се все едно е холивудска звезда". Вселена пък описва впечатленията си от колегата на Чакърова Ламбо: "Ст. Данаилов, който пазарува от кварталното ни магазинче, е пълна противоположност: възпитан, внимателен, един такъв едър, с приятно мечешко излъчване. И голям кавалер спрямо жена си".

в-к Show, 20- 26. 4. 2011  Mr. Green

Имахме привилегията да прочетем тези новини преди всички Mr. Green

# 432
Ех, Отилия, защо ли не се съмнявам, че четеш жълтини Mr. Green.

Имам си доста известни съседи. Повече няма да споделям Crossing Arms.

# 433
Ех, Отилия, защо ли не се съмнявам, че четеш жълтини Mr. Green.

Имам си доста известни съседи. Повече няма да споделям Crossing Arms.

Аз чета, а ти ги пишеш. Както виждаш са те цитирали в жълтия вестник  Mr. Green
 Лошо няма, само дето не знам доколко е коректно да си пълнят вестниците с преписани постинги от форума.  Crossing Arms

# 434
Аз съм Шушон, не съм Мишон.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт