Знаете ли кого видях-17

• 83 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Весела Тотева е приятелката му.

# 511
  • In a surreal moment!
Видях дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки.
Мислех, че е едра и кокалеста, пък тя...нежна, малка, крехка - страхотна!
Много младолика, с нежна кожа и хубава фигура.
Не разбирам от дрехи, но беше облечена стилно, поне до толкова имам представа.
Чудя се, защо е сама и без деца...поне това съм чувала и чела...такава хубавица...тц,тц,тц...

Сега гледах снимки в нета - ами не излиза добре на снимки, не е същата на живо... по-хубава е!

# 512
  • с/у ОколоМръсТното
Роро в парка. Караше рикша с весела компания.

# 513
  • София
Професор Юлиян Вучков-хахото водещ,интелектуалеца написал триста петдесен и шест книги-на тролейбусна спирка чоплеше средата на един геврек,като трохи падаха върху него,краката му и по земята.Това,което влизаше в устата шумно се мляскаше ooooh!.Беше с евтини,прашни,износени обувки.

# 514
  • София
didito. , по Раковски ли го засече? И аз го виждам все по тия тролеи. Винаги е бил доста вехто облечен. Дори първия път се запитах дали е той. Като че ли само за пред камерата го гласят. Там изглежда супер елегантен  Peace

# 515
  • София
На булеварда,който се пресича с "Гурко",малко встрани от"Хепи".И аз бях много изненадана точно от външния му вид-уж винаги елегантен и "изтупан",пък и с претенции,а така да се храни на обществено място...направо резил.

# 516
В събота Андреа -изглеждаше много добре. Peace

# 517
Гледам в онлайн изданието на "Монитор", който излиза утре. В него се мъдри материал, че Слави Трифонов се натискал с гаджето си в киносалон. Девойката била балерината Мартина, с дълга тъмна коса до кръста. Чудя се...стар коментар в темата ли са забърсали (имам спомен, че някой писа нещо подобно) или просто са го видяли с друга, защото Мартина отдавна е руса.  Thinking

# 518
Видях дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки.
Мислех, че е едра и кокалеста, пък тя...нежна, малка, крехка - страхотна!
Много младолика, с нежна кожа и хубава фигура.
Не разбирам от дрехи, но беше облечена стилно, поне до толкова имам представа.
Чудя се, защо е сама и без деца...поне това съм чувала и чела...такава хубавица...тц,тц,тц...

Сега гледах снимки в нета - ами не излиза добре на снимки, не е същата на живо... по-хубава е!

Дъщерята на Стоянка дребна ,нежна ,крехка?????????? ThinkingМай не си видяла нея...

# 519
  • София
Професор Юлиян Вучков-хахото водещ,интелектуалеца написал триста петдесен и шест книги-на тролейбусна спирка чоплеше средата на един геврек,като трохи падаха върху него,краката му и по земята.Това,което влизаше в устата шумно се мляскаше ooooh!.Беше с евтини,прашни,износени обувки.

Въобще не се учудвам .То си му личи че е пълно куку , което на всичко отгоре се е зело много на сериозно и избива едни компекси......

# 520
Преди около час. Водещите на "Търси се" снимаха се с Наско от БТР в Парка Заимов. На живо са доста по-дребнички, а едната дама е супер надарена, ама много Simple Smile

# 521
Актьорите от "Под прикритие" - Бахаров, Билалов, Пенев и Донков на столична бензиностанция в петък. Пиеха кафе, докато не им се обади някой и скокнаха дружно. Направо не знам какво толкова му харесват на Д. Донков - хич не ми е мъжествен и секси. Беше се излегнал на пейката, с къса тениска, пъпът му се виждаше.

# 522
Направо не знам какво толкова му харесват на Д. Донков - хич не ми е мъжествен и секси. Беше се излегнал на пейката, с къса тениска, пъпът му се виждаше.

Мда... а и винаги ми е изглеждал леко мърляв.

# 523
Снощи в бар "Планет" Скубаря от ББ, много смешен тип Laughing
И аз го видях преди няколко дни в морската градина-правеше крос.

# 524
Днес, в Търново- Галена, на излизане от един фризьорски салон.
Русата й коса беше с оранжево- виолетов нюанс.

Общи условия

Активация на акаунт