СКИОРКИ, сняг навън забръска (сезон 2010/2011) ...

• 17 931
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
  • Bristol
Аз не си падам по нощното каране, мн. ми е заледено, макар че сега ще по-топло и може и да става... Кога точно мислиш да ходиш (чудя се и дали не сме били на бебешко плуване заедно...)?
И аз това се чудя, да не е много заледено  Thinking Особено сега, като се вдихнаха температурите през деня. Иначе не знам кога, до края на тази седмица трябва да е  Laughing
(може и да сме се засичали на басейна в Банкя през лятото, но то беше преди доста годинки, като гледам голямото ти детенце е набора на моята щерка Wink )

# 256
Аз пък ще се пръсна от яд, че не използвахме последния си шанс през ваканцията да отидем някъде, все работа и ангажименти! А специално гледах, сняг имаше навсякъде, нарочно си наливах масло в огъня, така да се каже. На нощно не съм ходила, страх ме е да не ме изядат вълците! Laughing

# 257
  • София
teo7777, малко спам, ама вчера случайно да беше паркирала на Стефан Сарафов?  Grinning

P. S.: 'Айде и по темата - Ади е всеки ден на тренировки по ХГ от 16 до19 часа и сърце не ми дава, освен че няма да е мн. умно от моя стр., да я опна и на ски  Simple Smile

# 258
  • Bristol
Каквото му носи удоволствие на детето, това да прави  Grinning
Моята само разпитва, кога пак ще ходим, да карала сноуборд! Сърце не ми дава да й кажа, че чак следващата зима ще бъде, живот и здраве. Този сезон имахме супер късмет, две ски почивки изкарахме. Ще се пробвам да я пусна на уроци по сноуборд на изкуствената писта, да види как ще е. Мерак ми е, като отидем на истински сняг, да си се спускаме заедно, дори и да е бавно и по-леки писти. А не ние докато сме по пистите, тя с учители по учебните писти.

# 259
  • На остров
Мери хареса ли ти в Банско след толкова години, аз също пазя спомен от Банско в периода до 96г. и предполагам сега няма да го позная. Ние закрихме сезона в понеделник а днес е последен ден и за синковеца, който реши че не му се карат само ски   и започна с  борд и се справя чудесно за сега.
Успяхме от последните разпродажби да му купим борд, че сега караше с едни стар и ще му се връчи за подарък  за рд на есен.

Мами скиорки какво спортувате през лятото? Иначе ще се надяваме и догодина на дълъг сезон и хубав сняг  Heart Eyes!

# 260
  • София
Лятото сме цялото семейство, пък на колелата. Wink

# 261
  • София и Морето от време на време
След 1 час тръгвам за Пампорово. Ако някой е там - драснете - може да се видим.

# 262
Завиждам ти!  Simple Smile
Приятно каране!

# 263
Е, то страшното каране ще е 1 манш гигантски слалом и после, ако решат може и в щафетата да ме пуснат, та още малко  Mr. Green
До преди 1 час беше едно точене и мазане на ски ... Като за световна купа  Laughing
С нетърпение се чака официалната вечеря с купона вечерта. Винаги са били голям купон тия състезания и винаги се чакат с нетърпение от всички.

# 264
teo7777, малко спам, ама вчера случайно да беше паркирала на Стефан Сарафов?  Grinning

Ако си видяла някоя хубава и засукана, със сигурност съм била аз! Grinning В противен случай не съм била аз.

# 265
  • София
Лятото сме цялото семейство, пък на колелата. Wink

И ние сме така  Simple Smile

Тина, как беше на Пампоровец  Laughing?

# 266
  • София

Ако си видяла някоя хубава и засукана, със сигурност съм била аз! Grinning В противен случай не съм била аз.

А-а, засукана беше, ти ще да си била  Wink

И, за да не е спам:

Цитат
Уважаеми клиенти,
уведомяваме ви че зимния сезон приключи.

Лифтове Симеоново - Алеко и Драгалевци - Голи Връх ще работят отново за вас от 24.05.2013 г. през празничните и почивните дни.
http://www.skivitosha.com/

# 267
Еликс, готино - след 13г да се завърнеш си е страхотна тръпка. Само че снега в края на сезона си е мек и не е много приятно за каране.
Аз нещо не го харесвам като цяло за себе си за каране - предпочитам Боровец или Банско, та дори и Витоша. За начинаещи скиори и за деца обаче е супер курорт и в този смисъл за работа.

# 268
  • София
Ехооо, има ли скиорки? Party Открихте ли сезона?

# 269
Има, има ...
След малко ставам да се обличам.
elix - на Алеко съм.

Общи условия

Активация на акаунт