МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Е, Пролетна, страхотно радостно и ведро отбиване, браво на теб и  Поли! Heart Eyes

Мишела, наслаждавай се на невероятната бебешка миризма на Изабела! Hug Надявам се ревността на баткото бързо да отшуми! Peace

Днес чакаме голямата щерка да се прибере от училищната екскурзия. Simple Smile Бяха три дни в Стара Загора, с много занимателна програма и в хубав хотел. Всеки ден са плували в минералния басейн на хотела, ползвали са всякакви спа-глезотийки, детето е много щастливо и доволно! Peace Заниманията им бяха осигурени от фирма "Багатур" . Имаха езда, стрелба с лък, посещение на забележителности. Днес по пътя са спрели в Казанлък да разгледат Казанлъшката гробница. Изобщо, чудесно си е прекарала.

# 391
Ей че хубаво е станало в темата!
Лили, честито, пълниш ми сърцето!
Мишела, да се гледате спокойно, другото ще се натъкми! Ти си знаеш!
Пролетна, честита пораснала девойка!
Сладка, любимата ми Стара Загора и любимия ми Багатур... Супер...

# 392
  • София
Ей, днес ЗлатоПерка-та ни има рожден ден! Тя не е писала скоро, но в случай, че чете да приеме тия свежи китки от мен! Дано е бил усмихнат деня й! Praynig

Много любов и спокойствие да имаш в живота и работата си! Бъди здрава и весела! Hug Heart Eyes

Лека вечер на всички и приятни бебешки сънища! Heart Eyes Heart Eyes

# 393
Днес е Лазаров ден.Приемете почерпка от мен и Лъчко.
Мамо Цоци честит ти именник  bouquet.Също пожелавам на всички празнуващи весел празник.

# 394
  • София
Много здраве, слънце и любов за всички именници днес!  bouquet

# 395
Честито на именниците и от мен! Днес е много хубав празник - да са живи и здрави!

Отдавна не съм писала, може и да сте ме позабравили, че съм се включвала само 2-3 пъти преди време, но скоро и аз ще съм пълноценен член на вашата дружинка и се надявам да помагате със съвети Simple Smile

# 396
Честит Имен Ден на всички дечица и мами с имена на цветя, дървета и храсти..  bouquet

# 397
Честит празник на всички именници от днес и от вчера! Да са живи и здрави и с гордост да носят хубавите си имена!  bouquet

Нашият татко си дойде и сега е като празник вкъщи. Децата са толкова щастливи, и щом излезе някъде само питат къде отиде, къде отиде. Страх ги е, че пак ще замине. А след няколко дни това ще стане. Освен това и аз ще замина с него за няколко дни. Искам да отида и да видя поне в каква обстановка ще живеем, пък и малка екскурзийка да си спретнем. Wink Така че пожелавам на всички весело изкарване на предстоящите празници! Hug

# 398
Честито на всички именници от вчера и днес. Те са толкова много, че не мога да ги изброя, и затова им пожелавам да имат поне два пъти по толкова поводи за усмивка и празник през цялата година. Весел празник.   bouquet

# 399
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Честит празник на всички цветенца,дръвчета,храстчета и на техните семейства!

Здраве ,късмет и много пролетни усмивки на всички многодетни български семейства! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 400
  • София
Да са живи и здрави всички именници!
Много слънчеви дни им желая!

# 401
Честит празник на всички цветенца, да са мнооого уханни (малко на патерица Simple Smile

Честит празник и на днешните именяци - Виктор и Виктория

Лили, аз чак сега прочетох, че очакваш детенце - направо супер новина, леко бременеене!

Моята мадмоазел е много кротка за сега (пу-пу) - спи и цока, дори за сега няма колики (надявам се да е така и занапред, големия батко почти нямаше колики).
Ето първите й глътки въздух http://prikachi.com/images.php?images/328/3237328w.jpg

# 402
Ах, каква страхотна снимка, Мишела!
Да ти е жива и здрава малката принцеса и да бъде все така добричка и кротичка.

П.П./ Едно допълнение - току-що видях тази статия и искам да я споделя с възможно повече хора. Това е нещо, за което си говорихме с една моя позната - много добър лекар - още преди години, когато бях бременна с Поли и около мен повече от половината бременни избраха да раждат чрез секцио по желание. Тогава тя ми каза, че това крие много рискове за бебето, освен очевидните усложнения за майката при една коремна операция (каквато е секциото) и възстановяването след нея Ето какво мислят и други лекари по въпроса: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3781  

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 11:12 от Пролетната Фея

# 403
Ей, mishelaa, ама то наистина първи глътки са това! Да ви е жива и здрава!:hug:
Какъв ден е днес - моята Вики празнува на 11 Ноември на св.Мина?
Все пак честито на празнуващите днес!  Hug

# 404
Момичета, прочетох нещо, от което ми се смрази сърцето.

Това е подписът на Мони:
"Идваме на този свят гласно със сълзи,с писък,но и с любов,много любов.Отиваме си от този свят тихо,почти неусетно,но след себе си оставяме сълзи,писък и болка,много болка!!!"

Не знам какво да кажа.....

Общи условия

Активация на акаунт