МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Божее, дано не е най-лошото  Praynig Praynig Милата, дано има сили да посрещне, това което  ѝ готви съдбата  Praynig.

Исках да честитя именните дни на празнувалите събота и неделя, сега ми е свито.

# 406
  • София
Много ми е мъчно за Мони и семейството и  Cry Cry Cry  Бог да им помага  Praynig

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 16:44 от тедивас

# 407
Уви, не ми се искаше да съобщавам такава новина, но....
Истина е. Борис вече е на небето - неговите земни мъки свършиха, няма да имат край тези на майка му и близките му......
Животът е адски несправедлив.........
Не мога да пиша повече .............

Flowers Rose Flowers Rose

# 408
Сбогом ,малки Борисе,...почивай в мир нежна душице....,
Съболезнования,Мони,.....
 Cry Cry Cry Cry

# 409
Това което прочетох е ужасно. Не знам какво да кажа.Малкото човече вече не страда миличкото! Но милата му майчица... smile3518
Бог да й дава сили и утеха!

# 410
Мони, Hug..
За малкия Борис.. Flowers Rose Flowers Rose ..дано душичката му почива в мир...със сигурност не се измъчва вече..

# 411
  • София
Още една непрежалима малка душица, която ще липсва много... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Мони, Hug  Flowers Four Leaf Clover Praynig

Мишела, уникална снимка на Изабела! Peace  Heart Eyes

# 412
  • Варна
Не очаквах, че ще попадна на такава новина, влизайки тук, не че самата аз не съм го преживяла...

Много съжалявам, че мъничкият Борис вече не е на този свят. Такава огромна загуба за семейството му! Нека почива в мир...  Flowers Rose Flowers Rose

Мони, прегръщам те! Ако имаш желание да разговаряш за загубата си с човек, който е минал през същото, пиши ми.

# 413
  • Сандански
Почивай в мир малко ангелче! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Мони,кураж мила! Hug

# 414
За малкия Борис...  Flowers Rose Flowers Rose
Мони, няма думи за това...

# 415
Съжалявам! Дано намерят сили...  Sad

# 416
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseПочивай в мир малко ангелче!Мони съжалявам много....Дано ти и семейството ти намерите сили.

# 417
  • София
Много ми е мъчно за Борис и Мони..... Sad Прегръдки и съболезнования!

# 418
И на мен ми е мъчно за Бо!!!!! smile3518 Flowers Rose Мони, прегръщам те мила!!!!! Съболезнования!!!! Ние сме с теб! Когато решиш...ние сме тук.......Думите не стигат.......Прегръщам всички мами на Ангелчета в темата!!!!! Hug Hug Hug Тъй като не ми стигат думите, просто искам да помълча с всички вас до вас...........

# 419
Желая на всички хубави предстоящи празници и  Възкресение Христово да даде надежда и благословения на домовете ви!!!!!! Hug Като се върнем си пожелавам да ви намеря живи и здрави! Всичко останало е суета и гонене на вятъра........

Общи условия

Активация на акаунт