МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
  ЧРД,
Елена също е рожденничка днес, но в момента нямам време за снимки и торти, така че една скромна почерпка само   party023

# 511
  • Кьолн
Здравейте мили многодетни мами! Аз отдавна не съм писала,но ви чета редовно! Embarassed Влизам специално заради Мама Сузи! Мамо Сузи,и аз съм в това положение. От 5 месеца нашия тати е в чужбина а аз съм сама с дечицата. Много е трудно,но ще се справиш! Много кураж ти желая и не прави като мен,не изпадай в депресия! Прегръщам те силно! И на всички други много късмет и прегръдки от мен!

# 512
  • София
antonia, честит рожден на дъщеричката ти! Да е жива, здрава, умна, разумна хубавица!  bouquet  bouquet

Aila, да те радва много хубавата Елена, да е здрава и усмихната! bouquet  bouquet

Хубав, дъждовен, студен майски ден! "Мушнете" нещо сладко и топло  Wink

п.п. Вероятно ще дойдем и ние на Фамилатлона без таткото, че той бачка в съботните дни. Надявам се да се видя с някой от вас. Peace Да си пожелаем хубаво време!   Nature Sunny

# 513
  • София
Честито на празнуващите!

За Фамилатлона, най- вероятно ще присъстваме  Wink Кабо Алма, нали щеше да даваш плакати за разлепяне из София? За доброволстването, ще ти пиша ЛС.

Сузи, кураж, мила! Нали знаеш, че Бог никога не затваря една врата, преди да отвори друга. Всичко ще се нареди за доброто на семейството ви. Ако имаш нужда от нещо, ние сме насреща  Hug Hug Hug

Само аз ли не успях да видя красивите деца на Еластина!? Може ли пак да ги качиш, моля  Rolling Eyes

Мони  Hug

# 514
И нас ни пишете за Фамилтона! Само не разбрах ще има ли определено място, на което да се срещнем, ще седнем ли някъде да си побъбрим или ....как точно ще стане. Аз сигурно ще съм сама с децата и ще трябва да ги надзиравам, да не зачезнат сред тълпите.

Мерси  Hugза положителните нагласи към нашите работи. Мъжът ми си е подал документите вчера за работна карта и всичко е минало много добре. Надява се, че до месец ще може да подаде и документи за паспорт. Като че ли се нареждат малко по малко нещата - като на пъзел.

Мозила, горе главата! Hug Как са при вас нещата?

# 515
  • София
Наближава 14 май - съботата на ФАМИЛАТЛОНА.
Ще има малък велопоход за малки велосипедисти по алеите на парка - за деца до 6 години - с награда за всеки участник. За него обаче трябва да изпратите предварителна заявка за регистрация на мейла на Асоциация Родители office@roditeli.org до 12.05. - за да осигурим подходящия брой награди. Simple Smile
  Аз също ще се опитам да дойда.
А по въпроса за малък велопоход, колко малък ще е и на какъв участък, че моите преди два дни ме накараха да им сваля помощните гуми и се оказа, че карат, но още са нестабилни, а в това време няма как да караме. Иначе мисля, че ще им е интересно и бих искала да се забавляват, но ме е страх да не се пребият, ако е по-дълъг или сложен маршрута Simple Smile

# 516
  • София
Аз за съжаление ще пропусна Фамилатлона- и двамата с мъжа ми сме на работа в този ден. Sad

Сузи, много трудна раздяла, още повече, когато решението не е общо (доколкото разбирам, ти не си била съгласна Rolling Eyes). Тежко ти е, защото освен всичко не си убедена, че това е правилният път. Пожелавам ти скоро да се съберете отново за по-добри дни! Hug

# 517
  • Кьолн
Мамо Сузи, нашия тати работи, ние се гледаме в къщи. Много ми е трудно,но се държа все още. така искам да му кажа да се върне,ама тук е без работа и в тая индия не знам какво ще правим с три дечица. Затова стискам зъби и търпя. Ама ако знаеш какъв страх бера да не се разболеят децата. Все съм на тръни. Но надявам се ще свикна. Желая ти много,много късмет! Щях да забравя и да почерпя, моя малък Гого днес има рожден ден. Да ми е жив и здрав днес става на 2 годинки!

# 518
Много пишете, ей  Laughing
Не смогвам да изчета всичко  Crazy

Четох 3 страници назад и веднага искам да поздравя Суит Мони за чудесната лентичка, на която пише, че след 250 дена ще дойде ново бебенце в семейството, нов слънчев лъч  Hug Лека бременност, дръж ни в течение   bouquet

Ще ставам леля!!! Пак!!! Сестра ми чака второто си момченце през ноември и съм в супер еуфория!!! Още при положителния тест за бременност си дадох заявката да стана кръстница на мъничето, направо нямам търпение да дойде големият ден!!!

Честит рожден ден на всички дечица, които празнуваха вчера!!! Растете здрави, весели и щастливи!!! Радвайте мама, тати, братя и сестри!!! Имайте най-веселото и безгрижно детство!!!

Еластина  Hug, имаш разкошна бебка!!! Така мечтах и моята да е с невероятните сини очи на дядо си и черната коса на баща си, но не ме огря  Laughing! Да ти е жива и здрава красавицата!!! Моята също беше много мъничка на кг, и сега е лекичка и слабичка, но е здрава и жизнена!

Искам да изкажа подкрепата си на мама Сузи  Hug Моят мъж все повече отсъства и ми е трудно, но да живее Скайпа - понякога си правим семейни вечери пред компютъра и така все едно не се разделяме...Малкият изживява малко по-трудно всяка раздяла, но пък с това хубаво време навън, колелото, двора, приятелите, морето и тренировките много-много не му остава време за тъга...

... не прави като мен,не изпадай в депресия!
Да не съм чула такива думи!!! Депресия е забранена дума за жени като нас! След месец ще съм в БГ и ако искаш, може да се видим и да си дадем сили една на друга, да споделя опит  Peace

Обръщам се и към други мами от СФ и Варна - ако искате да се видим през юни, пратете ми на ЛС телефон за връзка, да се видим в някой парк на по кафенце с децата  Hug

На Фамилиатлона няма да мога да дойда, за съжаление, а звучи чудесно, помня и отзиви от предишни години, снимки също...

За домакинската работа - явно съм единственото хахо в темата  Laughing по отношение на гладенето, прането и простирането  Mr. Green Обожавам да го правя, та даже съм изкрейзила до степен да подбирам и щипките в същата цветова гама като дрехите  Embarassed, прането ми е като за изложба  hahaha Гладя и чорапи, и гащи, и много обичам дрехите да изглеждат като излезли от магазина...
Ами така де, като мъжът ми е все далече, избивам енергията си в къщна работа, хаха...

От мен лека нощ, че май досаждам вече  bouquet

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 01:48 от Анонимен

# 519
  • Варна
..., та даже съм изкрейзила до степен да подбирам и щипките в същата цветова гама като дрехите  Embarassed, прането ми е като за изложба  hahaha ...
Joy Вече знам, че не съм сама в лудоста  Embarassed.  Че и дъщеря ми съм научилатака, макар и  неумишлено.
Честит празник на всички именници днес!

# 520
  • София
mozila, да ти е живо и здраво детенцето, да те зарежда с прегръдки, сили и усмивки всеки ден!  bouquet    ura

Ще ставам леля!!! Пак!!! Сестра ми чака второто си момченце през ноември и съм в супер еуфория!!! Още при положителния тест за бременност си дадох заявката да стана кръстница на мъничето, направо нямам търпение да дойде големият ден!!!
Честитооооо! Всичко най-най на сестра ти и наесен да гушкаш малко, сладко племенниче! Hug Hug 

Честито и на всички празнуващи днес!!! Бъдете здрави!

Мони, много спокойствие ти пожелавам през тази бременност и живо, здраво детенце да гушкаш на финала! Praynig Hug Hug

# 521
  • София
А по въпроса за малък велопоход, колко малък ще е и на какъв участък, че моите преди два дни ме накараха да им сваля помощните гуми и се оказа, че карат, но още са нестабилни, а в това време няма как да караме. Иначе мисля, че ще им е интересно и бих искала да се забавляват, но ме е страх да не се пребият, ако е по-дълъг или сложен маршрута Simple Smile

Цитат
"Велопоходът няма състезателен характер. Добре дошли са всички млади колоездачи, независимо дали велосипедите им имат 2, 3 или 4 колела. Маршрутът е по  алеите около Английските ливади в Южния парк и е съобразен с възможностите на децата. Ще има два старта – за деца на 3-4 и за деца на 5-6 години.
Получаването на стартови номера ще започне в 11.30, а стартът на велопохода е в 12.00 ч."
Peace Peace

# 522
Здравейте, момичета.

Днес е голям празник у нас - имам цели двама именници: баща ми и големия ми син.
Почерпете се за тяхно здраве.

Честито на всички, които празнуват днес.

Ще ставам леля!!! Пак!!! Сестра ми чака второто си момченце през ноември и съм в супер еуфория!!!

.... подбирам и щипките в същата цветова гама като дрехите ...

Оле, страхотна новина! Много се радвам за сестра ти. И за теб, разбира се. Страхотно е да станеш леля. Пак! Аз съм вече четири пъти леля и не ми е достатъчно.  Laughing Дано всичко бъде наред.

А за прането и щипките - веднага го показвам на домочадието, защото всички си мислят, че не съм добре. Да видят сега колко съмишленички имам! Mr. Green

Мони, Hug Успех, мила. Всички тук те подкрепяме и чакаме да изгрее новото слънчице във вашето семейство.  fingerscrossed 

# 523
Да честитя на всички Жоровци, Гергани и Гергини... Да сте живи и здрави, Господ сили да ви дава и да ви пази от злини. На семействата ви- любов и благоденствие.

# 524
  • София
Пролетна, да са ти живи и здрави именниците, много късмет и радост да имат!  bouquet

Еластина, много са красиви децата, прекрасни очи имат! Heart Eyes

Оле, поздравления!  smile3501

И при нас има подобна новина- семейството на брата на мъжа ми също ще стане многодетно през август. newsm44 Имат вече две момчета на 17 и 12 години, сега чакат момиченце.  Simple Smile

Мони, браво, момиче! Пожелавам ти всичко да мине прекрасно! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт