Лидл - 4 тема!

• 118 500
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Ина 22,

само едно допълнение - в Карфур може да се разчита за покупка на телевизори, компютри, книжарски стоки и дрехи (нещо, което го няма в Лидл).

# 286
Таблетките за съдомиялна от 3лв са много добри.

# 287
  • Варна
Предлагам, който иска да помогне на Ина, да го прави на ЛС - иначе много се разводни темата!  Peace

# 288
Киса , за мен е интересно !
Все пак темата е за "Лидл" ! Колкото повече мнения ,толкова повече инфо ,
а на този етап това е съществено.

# 289
  • Варна
Киса , за мен е интересно !
Все пак темата е за "Лидл" ! Колкото повече мнения ,толкова повече инфо ,
а на този етап това е съществено.

Отворете си отделна тема и сравнявайте веригите.  Wink

# 290
  • Варна
Към 11 ч ходих за сирене Софра, но беше изчерпано. Много се учудих, имайки  предвид цената, която дори и на промоция не е много ниска за повечето хора. Но въпреки това беше свършило и за съжаление сигурно няма да мога да си купя от промоцията защото магазина ми е далече.
Направи ми впечатление , че имаше от всички нехранителни стоки в промоция. Купих си четка за тоалетна.

# 291
Моят мъж си купи маратонки миналата седмица,от които е във възторг,затова тази сутрин ходи и за трекери.Много хубава,дебела подметка имат,мнооого леки и удобни.Това са негови думи,разбира се.

# 292
Само искам да допълня , че в немските Лидъли може да си купиш телевизор, телефон, лаптоп, принтери, техника ,канцеларски материали,сглобяеми шкафове , домашни потреби на промоции, затова смятам , че и в България скоро ще е възможно.,

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 16:50 от daamane

# 293
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много ми е интересно как ще стане и в БГ,като магазина е едва ли не 3м. на 3м.Трябва пространство,а тук няма такова.

# 294
Дали утре сутринта ще има от сиренето ""Sofra""?Или промоциите са само първия ден,и после не зареждат?

# 295
Много ми е интересно как ще стане и в БГ,като магазина е едва ли не 3м. на 3м.Трябва пространство,а тук няма такова.

Незнам и на мен ми се вижда смешна и недообмислена цялата работа с Лидл в България.

# 296
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не,за смешна не ми е смешна ама нереалистично.

# 297
Само искам да допълня , че в немските Лидъли може да си купиш телевизор, телефон, лаптоп, принтери, техника ,канцеларски материали,сглобяеми шкафове , домашни потреби на промоции, затова смятам , че и в България скоро ще е възможно.,

Няма гаранция и като гледам надали ще стане при това пространство. Навсякъде са различни.. В Гърция асортимента е по-беден от нашият Laughing

# 298
 newsm78

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 18:56 от Lana26

# 299
Това майка ми го твърди откакто посети нашия ЛИДЛ и беше разочарована, че приличал на квартална бакалия.  Mr. Green Каза, че ЛИДЛ в Мюнхен, единствения където е била, бил на 3 етажа и имало абсолютно всичко. Досега си мислех, че се бърка с някой друг магазин.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт