Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
http://www.uloz.to/7719747/cviceni-jackie-warner-power-circuit-t … itness-dvdrip-avi
това е кръговата на Джаки
http://www.uloz.to/m/axxis61/video
тук са събрани най-коментираните тренировки

При мен тази седмица нищо  Blush ходя на практика, после събирам децата и тръгваме по кръжоците, с кучето и до там ми е физическата активност, поне на всякъде съм пеша Crazy
Днес съм с йогата на Денис О.- 1.част

# 706
  • Русе
 Здравейте!Поздрави на всички !   bouquet
 И аз си тренирам вкъщи.Правя йога,бягане на място,коремни преси,клякане и разни друи упражнения пробвам.Нямам кг за свяляне,правя упражненията за стягане,здраве,тонус и добро настроение. Simple Smile Иска ми се да си правя обач някакъв цялостен комплекс за натоварване на цялото тяло (при йога си работя с цялото тяло,но там ефектите са други...).Мислех си за пилатес или каланетика.Но искам да ви питам за тях - стягат ли мускулите?Защото чтеох противореиви мнения по въпроса... Благодаря предварително!  Hug

# 707
147 час с Калан  sohappy

# 708
  • Ст Загора
Благодаря Ви за отговора ще я пробвам тази Кръгова на Дваки

# 709
привет-привет  Hug

разписвам се вчера с 25 мин. интервално кардио на велото и 15-минутката на Джаки за горната част на тялото - рамене, гръб, бицепс, трицепс, т.н.

аз тези дни поекспериментирах с един нов хранителен режим (неуспешно) и тръгнах на фитнес (успешно)... но тренировките вкъщи си остават задължителни  Peace

попаднах на много готино обяснение (във форума на BB Team) за това, защо диетите не работят и на какво се дължи йо-йо ефектът: като гладуваш, освен че смъкваш мазнина, убиваш и доста мускули... а както знаем мускулите горят мазнина, кой беше писал по-напред, че мускулите горят калории дори като си лежиш на диванчето, без да правиш нищо... затова като приключи диетата, мускулите са по-малко и вече не гориш толкова калории колкото преди... съответно трябва да ядеш по-малко, за да не пълнееш, а ние обикновено се връщаме към старите хранителни навици, главно защото организмът е прегладнял и се опитва да се презапаси... така че аз поне приключвам с разни диети и ограничителни режими засега и най-сетне съм в мир със себе си... балансирано хранене и спорт му е майката  Peace

хубава неделя  Hug

# 710
Да кажа за гладуването и по-конкретно за т. нар. плодолечение /на което съм в момента/, но и за всяко по-сериозно гладуване, което изключва някоя група храни - ЗАХРАНВАНЕТО му е майката. Прецакаш ли него, си прецакал всичко! След правилно и постепенно захранване 1000%, че няма да има йо-йо ефект. Wink

За задържането на килограмите и аз съм на този принцип - хапваш си каквото ти се яде, в умерени количества и много спорт. И в тази връзка, по колко време на ден е здравословно да се тренира със среден интензитет, примерно, за задържане на свалените килограми при балансирано хранене? Някъде бях чела 2 часа... Thinking

# 711
аз съм със силни резерви към плодолечението, повечето въглехидрати се преобразуват в мазнини, инсулинът ти е в непрестанен пик... но предполагам, че щом си го предприела си прочела достатъчно и сама поемаш рисковете  Hug

за продължителността, зависи от това, което тренираш - ако е смесено кардио и силови, може над час (не съм сигурна, но час и половина май е ок), ако упражненията са многоставни (свободни тежести или като тези на Джаки) - до час е напълно достатъчен...

всъщност не съм съвсем сигурна (само това за свободните тежести е така, че на такива ходя), нека и другите момичета кажат какво мислят, и на мен ми е интересно  Peace

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 10:32 от ray

# 712
  • в моя свят
Днес ФБ йога  Simple Smile

gardje направо ме шашна с тези 147 часа каланетика.Браво за постоянството. Peace
Каланетика 10 в 10 ли правиш,колко пъти седмично и има ли ефект от толкова часове вече?
Май те засипах с въпроси,но аз преди повече от година направих около 30 часа каланетика и после ми се стори,че вече няма такъв ефект,а и се бях зарибила по други тренировки.
Сега започнах отново каланетика успоредно с йога.

# 713
Мечта, много се радвам,че те виждам отново тук! липсваше ми!  Hug

аз я правя каланетиката от 2 години и 2 месеца някъде.
Но в последната година правех рядко, защото ходех на фитнес и бях претоварена на работа и с други ангажименти.

За мен ефектът от каланетиката е най-добрият ефект, който съм постигала с физически занимания и сега много ме е яд, защо ми трябваше да я огранича в последно време. ефектът се загуби и защото спрях да я правя с видеото,а сама без да гледам. в резултат на това претупвах упражненията.

сега обаче пак започнах да я правя с видето на Калан "10 в 10" и чакам нещата да си дойдат на мястото в най-скоро време. откакто не я правя редовно имам множо тежки ПМ синдроми, също се подувам ужасно Sad да не говорим, че се поотпуснах.

Сега съм решила пак да я правя поне 3 пъти седмично, за мен това е достатъчно.

# 714
Здравейте момичета  Hug,
Вчера успях да отделя 1 час и да се натренирам хубаво с екстрийма на Джаки и след това от oneonone двете части за крака и корем.
Днес ако ми остане време по-късно ще потренирам отново, много ми е приятно, защото по време на тренировките като че ли и съзнанието ми се чисти от умора и напрегнати мисли, 2 в 1 така да се каже  Laughing

Pokerface не се притеснявай, че не си тренирала, и аз имах една натоварена седмица, през която обаче имах много ходене пеш,малко време за ядене и направо неусетно съм свалила килограми. Ако ежедневието ни е едно и също бързо омръзва, като е динамично и разнообразно е най-добре.

Весел и усмихнат ден!

# 715
Поизоставих тренировките, заради инцидент, но започвам пак от днес!   bouquet

# 716
Привет!
Сигурно е повтаряно, завтаряно, но ако не ви мързи, посъветвайте ме как трябва да ми протичат тренировките? Вкъщи съм си подсигурила- гирички, уред за коремни преси и кростренажор, с кое трябва да започвам и на какъв период от време да увеличавам натоварването? За справка -започнах спортуването преди седмица, но виждам че има доста особености и за да не правя нововъведения от моя страна, реших да попитам!

# 717
  • в моя свят
Каланетика-8 час
Чувствам се страхотно  Simple Smile

# 718
Привет, момичета!
Събота и неделя си дадох малко отдих от физа и даже не бях в София, ама по работа, но днес съм на Турбо файъра - 30 минути , Джаки - екстрийма - 30 минути и 18 минути коремното на Шалийн и две серии по 60 подскока на въже!

Утре - Боб Харпър!
Криси, единия ден правя първо кардио, после силовото, ва другия обратното!
Ако си начинаеща , почни с 10 минути на крос-тренажора, 10 минути с гири и 10 минути за корем - така примерно една седмица и после увеличи с 4-5 минути всяко и пак една седмица, зависи и ти как се чувстваш!
Сигурно има много по-запознати от мене, не твърдя , че това  е най-правилното!

# 719
  • Ст Загора
от днес малко повече от 30 мин.- на Джилиан кийкбокса и пак на Джилиан ripped in 30 първа седмица

Общи условия

Активация на акаунт