Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Ехо, къде се изгубихте? Темата ни е отишла на 2 страница!
Днес се отчитам с кръговата на Джаки.   
Хубав ден на всички! Hug

# 721
Тук сме Марги  Hug
Снощи успях да отделя близо час за екстрийма на джаки и abs2, днес дано остане време отново да наблегна с нейните упражнения на крака и корем.

Приятни тренировки!

# 722
Вчера каланетика - 3ти час (започнах наново след дълга почивка с каланетиката, сякаш сега ги правя по-правилно и има по-голям ефект, страхотно е  Peace ) и кръгова Джаки, днес сутринта - абс 2 и кръгова.
Е този Екстрийм ми идва в повечко, чувствам се смазана след това. А нали трябва да ти даде тонус  Rolling Eyes

# 723
Здравейте момичета! Simple Smile
И аз при вас. PeaceGrinning

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:19 от Bibita

# 724
# 725
Аз почивам тези дни,нещо кръст ме мъчи. Надявам се утре да се разпиша с тренировчица Peace

# 726
148 час с Калан  Hands Clap

# 727
Тук сме Марги  Hug
Снощи успях да отделя близо час за екстрийма на джаки и abs2, днес дано остане време отново да наблегна с нейните упражнения на крака и корем.

Приятни тренировки!

Е те нали са 30 мин общо, как ги прави час? Питам да не би аз да са ги отрязала като съм ги теглила. И още да попитам за Джаки-винаги когато показва кои мускули трябва да чувстваме на отделните упражнения аз никога не чувствам тях. Вие как сте? Например тя покЗва корема, аз чувствам бедрата.

# 728
  • София
Колко е продължителността на 10в10 на Калан?

# 729
  • в моя свят
Днес каланетика-9 час и 15мин.обръч
Вчера пробвах и класическа йога,но нещо не ми допадна и продължавам с фет бърнинг йогата.

Момичета някоя от вас върти ли обръч?Спомням си преди време повечето в темата въртяхме обръчи.Аз имам един много тежък от тези масажиращите и преди в продължение на 2-3 месеца го въртях всеки ден по 30мин.Ефекта върху талията беше невероятен.Сега започвам отново. Simple Smile

ivka76 видеото на каланетика 10в10 е почти час,но има много обеснения и снимки и тренировката всъщност е около 40-45мин.

# 730
me4ta22  аз съм нова в темата, би ли споделила какъв е този обръч, и ориентировачна цена ако може да кажеш   Peace

# 731
  • в моя свят
AquaElite ето 2 модела-http://www.samozdrav-bg.com/74.433.0.0.1.0.phtml и http://911.bg/a2/offers.asp?p=4431673

И двата модела са сглобяеми и с много по-голям диаметър от обикновените обръчи,както и по-тежки.Тези от магазини Самоздрав са по-хубави,но доста скъпи.Аз имам от 2-я вид,някаква имитация са,но върши чудесна работа.Купих го от спортен магазин.

# 732
vici75 съчетавам ги по 2 или 3 нейни тренировки и общо става около час, примерно екстрийма плюс abs втора част ми отнеха близо час. Избирам си ги според зоните, за които искам да работя, самите тренировки са много добре обособени и така си ги съчетавам.
Мен всичко ме боли като правя тренировките  й, разбира се всяко упражнение си натоварва определена група мускули и те си ме болят най-вече докато го правя.
 AquaElite веднага след края на тренировката съм като разглобена и без сили както си отбелязала, ама като си пусна душ и след малко се чувстам като Супер Жената Grinning

Приятни тренировки на всяка, която днес намери време за тях!  bouquet

# 733
Привет, спортни приятелки!

Днес съм станала пак в 5 часа, че съм на бач и едва сколасах! Правих Турбофайъра - 30 минутния на Шалийн, екстрийма на Джаки - 30 минути и 18 минути за корем на Шалийн!
Аз редувам това с Боб Харпър,според мене има резултат!
Лек и ползотворен ден!

# 734
Евич, стига де, направо ме убиваш! Fire и после extreme, че и корем....! Срам ме е от себе си, като те чета  Joy Joy
И аз почнах вчера турбо-файъра с fire 30 class,  но днес 15 минутката hiit (high intensity interval training) направо ме разсипа. А уж не съм спирала да тренирам от Нова година по три-четири пъти седмично, предимно слима и анти-целулита.
Вчера в бургаския Куфланд видях такъв масажиращ обръч на цена 19 и нещо лева.

Общи условия

Активация на акаунт