Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?
аз най-редовно съм така и аз като теб бях супер позитивен човек,но сега на моменти така се отчайвам че няма на къде и ми става едно ревливо.....чак не ми се говори. През цялото време се притеснявам дали ще мога да избутам бремеността си до края(имам 3 неуспешни бременности).Но гледам да не се давам на лошите мисли,че от тях нищо хубаво не излиза.
и на мене секса
ми е забранен от началото на бременноста в интерес на истината желание за секс нямам и ми е интерсно че сънувам такива сънища
ааа за малко да забравя честито на научилите пола
лека нощ и приятни сънища 
На мен днес пак не ми остана време да ви "видя" и чак сега, пак по нощите...Имам само хубави новини от прегледите
В нормите сме и всичко с бебто е перфектно
И не на последно място- девойката си е все още девойка
Мога вече да се впусна в розови покупки
малко си надминах очакванията
отивам да се хоризонтирам 
Впускай се в покупки
Предния път, когато бях рискова бременност на ЖК не ми обръщаха никакво внимание. И това е меко казано за отношението на този доктор, но не тук е времето и мястото да си избълвам всичко 

Но нали е само сън и много други неща бяха, но е дълго за обясняване