Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 826
  • 710
  •   1
Отговори
# 540

Та, какво включва ЖК при вас всеки месец.?

Мерки - корем, кг и кръвно. И по-принцип си ми дава направления за разни кръвни изследвания.  Rolling Eyes Ти си прецени дали ще си оставаш при твоя доки, но ми е много странно, че въобще пък нищо не ти е мерила  newsm78

# 541
  • Варна/Сливен
Добър вечер милички мене нещо не ме лови сън ама аз и по принцип никога не съм си била от тези дето си лягат  раничко Wink
MocaQueen не се притеснявай за лошото си настроение  Hug аз най-редовно съм така и аз като теб бях супер позитивен човек,но сега на моменти така се отчайвам че няма на къде и ми става едно ревливо.....чак не ми се говори. През цялото време се притеснявам дали ще мога да избутам бремеността си до края(имам 3 неуспешни бременности).Но гледам да не се давам на  лошите мисли,че от тях нищо хубаво не излиза.
Охх за розовите сънища и аз ги сънувам често  newsm03 и на мене секса  luvbed  ми е забранен от началото на бременноста в интерес на истината желание за секс нямам и ми е интерсно че сънувам такива сънища  newsm78,но явно тялото си иска  Rolling Eyes
Прегръщам ви и ви   love001 ааа за малко да забравя честито на научилите пола  Grinning лека нощ и приятни сънища  Peace

# 542
  • София
Здравейте, милички  byeНа мен днес пак не ми остана време да ви "видя" и чак сега, пак по нощите...Имам само хубави новини от прегледите  yes Първо- в понеделник бях на преглед, и се оказа, че нямам гъби...така и не разбрах дали съм имала нещо, но важното е, че вече нямам  Grinning И второ- резултатите от втората ФМ са отлични  dance В нормите сме и всичко с бебто е перфектно  Heart Eyes И не на последно място- девойката си е все още девойка  newsm18 Мога вече да се впусна в розови покупки  newsm53

sirmanacheva, аз обяснявам на малкия, че ще има бебе, но той не ме отчита много, много  Mr. Green Мисля, че е още малък, за да разбере наистина какво се случва  Wink
Юлка, ще задържа с моите гимнастически способности, че  ooooh! малко си надминах очакванията  Mr. Green Иначе съм по добре, слава богу...мисля, че този път ми се размина  Laughing

Момичета, прочетох ви малко по диагонал, признавам си, но вече не ми държат очите   newsm46 отивам да се хоризонтирам  smile3524
До утре  Kissing Heart

# 543

Добро утро, мамички  Hug

Пете, браво за прегледите  Peace   bouquet Впускай се в покупки  Peace И аз вече нямам търпение, но искам да изчакам още малко. И без това не сме оправили стаята още за бебето. Чакаме да запролети малко, че там сме го обърнали на склад.

Моята ЖК включва кръвно, тегло, обиколка на корема, височина на матката (със см мери от "отдолу" някъде до там където е матката, която се вдига постепенно). Малко го обясних ... ама нейсе. Праща ме на изследвания и ми дава болнични  Mr. Green
НО много зависи от доктора  Naughty Предния път, когато бях рискова бременност на ЖК не ми обръщаха никакво внимание. И това е меко казано за отношението на този доктор, но не тук е времето и мястото да си избълвам всичко  #Cussing out

Лек и усмихнат ден ви желая  Hug Hug Hug

# 544
Добро утро,аз отивам на ЖК и за мой ужас днес ще трябва и кръв да се дава Tired
Малкият май се разболява,че снощи вдигна  и температура,вън вали гаден дъжд............май и моето настроение не е блестящо........
Но ви желая хубав и усмихнат ден на всички!

# 545
Към Ла Лече
Позволявам си да попитам нещо,което ме притеснява от известно време...
След като родих 1-вото ни бебче и започнах да го кърмя забелязах,че при спарване и изпотяване зърната ми започват да издават специфична миризма и вкус..Отдадох го на засилената секреция на хормоните..Но дори и след като спярах да кърмя това продължи и така то този момент..Сега отново съм бременна и наблюдавам същото..
Според мен има нещо..,не е нормално..
Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви,за отделеното време и внимание!

# 546
Здравейте и добро утро и от мен!
Минавам само да ви поздравя и да ви пожеля един прекрасен и изпълнен с много усмивки и настроение ден!!!  bouquet Heart Eyes

# 547
Nar-Nour/Om Saeed , Ла Лече вече ти отговориха на предната страница. Доколкото разбрах помолиха за уточнения, а ти пак по същия начин задаваш въпроса  newsm78

# 548
Много се извинявам,покрай бавния интернет и бързането ми не съм видяла,че са ми отговорили.. ooooh!Съжелявам,че отново зададох въпроса си! TiredБих изтрила предния си пост,но не знам как.. newsm78
Не знам дали в този пост мога да отговоря на Ла Лече newsm78,затова ще го направя с нов,надявам се,че не е проблем.. Thinking

# 549
Към Ла Лече
Благодаря Ви,за отговорът и информацията!
Отноство въпросите Ви,миризмата я забелязах почти веднага след като започнах да кърмя-към 6-7 ден.За съжаление,услях да кърмя само 2 месеца,поради спирането на кърмата ми.Установих миризмата само при запарване и изпотяване.
Отново Ви благодаря!

# 550
Добро утро  wavey

Ади благодаря за кафенцето определено ще се възползвам Simple Smile

Пете  Hug Радвам се за добрите резултати, а и най-важното е, че си видяла бебка  Heart Eyes И чакаме снимки на покупките, ако има такива скоро  Hug
Аз днес чакам една пратка другата е на път, а последната за бебчо не е тръгнала още  ooooh! Но всичко ще снимам и сложа в албума най-вероятно  Rolling Eyes
Снощи сънувах бебчо  Heart Eyes И пак ходихме за количка с майка ми  ooooh! Тя беше взела някаква, но нямаше кош за новородено и бебчо нямаше как да легне ooooh!, че ходихме нова да избираме. А бебчо спи седнал и залиташе напред   Crossing Arms Но нали е само сън и много други неща бяха, но е дълго за обясняване Simple Smile Събудих се с усмивка на лицето от срещата ми с бебо  Heart Eyes Още малко остана  Peace

За розовите сънища - не съм сънувала такива досега, но на мен не ми е забранен секса и почти не изпускаме ден  luvbed Но скоро и това ще започне да става де Simple Smile

Калоянис лек преглед! Дано малкият се пооправи да не става по-сериозно. Дано да ти се пооправи настроението и на края на деня да си с усмивка на лицето  Hug

И аз май започвам да се разболявам  Tired Леко ме наболява гърлото и имам хрема...Дано да отмине бързо  Rolling Eyes

# 551
Nar-Nour/Om Saeed, на всеки твои пост ще видиш, горе в дясно бутон редактирай, от там можеш да редактираш писаното, няма нужда да пускаш едно след друго.

# 552
Много се извинявам,покрай бавния интернет и бързането ми не съм видяла,че са ми отговорили.. ooooh!Съжелявам,че отново зададох въпроса си! TiredБих изтрила предния си пост,но не знам как.. newsm78
Не знам дали в този пост мога да отговоря на Ла Лече newsm78,затова ще го направя с нов,надявам се,че не е проблем.. Thinking
Peace Не се притеснявай, просто и аз помислих, че не си го видяла затова писах  Peace

# 553

Та, какво включва ЖК при вас всеки месец.?

При мен на ЖК мерят кръвно, обиколка на корема, височина на матката, килограми. Посления път ме питаха дали усещам бебето и после видях че са писали, че бебето има нормални движения.

Имам една приятелка, която всеки път я гледат на видеозон без да я карат да плаща допълнително. Мен до сега 1 път ме гледаха по здравна каса и 1 път без да го пишат никъде, защото аз помолих, че ми беше любопитно за пола и лекарката ме видя без да записва никъде.

А да ви питам, до сега колко пъти са ви правили изследвания- кръв и урина? На мен само веднъж и се чудех не трябва ли пак да ми правят такива?

addy_1 мерси за кафенцето. Аз тази сутрин не успях да си изпия млякото, но пък хапнах от домашно приготвените от мен вчера милинки поне Simple Smile И сега доволно започнах работа.

petya_ браво за добрите резултати и че девойката още е девойка. И аз чакам ФМ да ми потвърдят отново пола и нападам магазините Simple Smile

А за настроенията: Аз в началото голям рев ревях за каквото се сетя, но вече съм по-скоро агресивна към някои хора, които и преди са ме дразнили, но сега съвсем ме избиват балансите. Но това ми отношение е към 2-3 души в офиса, иначе с всички останали съм си ок Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Леле, кога успяхте? Връщам се да ви чета Simple Smile

# 554
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
Нещо ми е смотано и не знам защо?
Аз също ходя на ЖК по ЗК и винаги ме гледа на видеозон.
Капризче,кръв и урина ми пусна в началото на бременността.Сега пак ми даде направление,но само за ПКК.

Общи условия

Активация на акаунт