"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 408
  • 835
  •   1
Отговори
# 735
tzarina - и ние така ги съхраняваме,но когато трябва да ги ползвам в ежедневието не ми е много удобно.За сиренето може да ползваш тенджерките от йена глас.Има и правоъгълни с капаци.
Започвам да си събирам металните кутийки от кафето.

# 736
Въобще не съм се сещала за този тип тенджерки, виждала съм ги и малки по размер.
А да попитам, вие като купувате прясно мляко, прехвърляте ли го по някакъв начин в друг съд?
Ние купуваме обикновено по цял стек за цялата седмица. Като се отвори кутията винаги го прехвърлям в стъклени шишета, купувани от Джъмбо.
А соковете ги изсипваме в стъклена кана с капак.
Не ги държим по кутийте им.

# 737
Влизам в тази тема да попитам има ли някъде нещо да разпиша срещу шистовия газ-извинявам се ако е коментирано.Дайте линк ако има.

# 738
Тази тема дали ще ти свърши работа - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587337.0

# 739
Няма да чета толккова страници.Ако има петиция-такъв линк искам-конкретен.Фейсбук не ползвам.

# 740
  • Велико Търново
Ето конкретен линк: http://citizenspeak.eu/node/45

# 741
Вяра, не знам дали е удачно от кафе, защото има силен аромат и може да го предаде на подправките. Моите са от детско сухо мляко, помоли познати, които използват такова да ти дадат. Повече от 15 години ги ползвам вече   Simple Smile

# 742
  • Пловдив
ОМ, по- удачни са подписите на хартия...събираме подписка...
Ако си в Пловдив, веднага мога да ти кажа няколко места, където би могла да подпишеш...ма не си... Hug
Иначе има и онлайн петиция, но разбрах, че няма същата тежест...

# 743
Благодаря за линка, beleva-разписах се.
Повече не мога да направя...за съжаление.
Бенджи,поздрави на Филибето и дано повече майни Simple Smile да разпишат(имам особени емоционални спомени от този град,свързани със студенството).

# 744
Бенджи, пиши где събират подписи, да мина и аз да ударя един  Simple Smile

Да ми помогнете-имам чисто нова печка Горение, която сутринта съсипах с едни милинки, които така бухнаха, че преля заливката им и маслото и  ooooh! едни пушеци заизлизаха-явно ме чака голямо чистене, но нямам представа с какво. Пишете как да подходя довечера.

# 745
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
явно ме чака голямо чистене, но нямам представа с какво.

намокри, там където е капало и загоряло, и посипи с бакпулвер.
остави да действа и после почисти.
маха и мазнини и загоряло  Peace
ако не падне всичко - повтаряш  Simple Smile
миризмата също се маха Peace

# 746
  • Пловдив
Аз смесвам сол и сода, правя на мокра каша и мажа да постои. И после търкам.

# 747
Много благодаря за съветите.
  bouquet

# 748
Аз почиствам със сода и оцет!
За металните кутии и аз съм си го мислила, но все ми се струва че стъклена е по-добре! newsm78

# 749
Кливия -  като се измият като,че ли не мирашат чак толкова.Аз мисля да слагам в тях различни брашна.Малко ОФФ - торбичките за базара са супер newsm10
Аз имам такава печка и от първия ми козунак стана нещо подобно.Пекох го в разглобяема форма и мястото на сглобяване протече маслото и ....направо спря печката.Явно има някаква защита за дим.Та стигнахме до техник,защото не искаше да тръгне повече.И като дойде човека ,тя си тръгна доброволно #Cussing outПотънах в дън земя.А мъжа ми преди това я беше разглобил из основи да търси причината.Извинете за СПАМА Praynig
Сега ако ми се случи подобно нещо,действам с ножчето за стъклокерамика.Безупречно и екологично Wink
Сега въоръжавам майките с млеката да "хранят " мен с кутийки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт