"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 478
  • 835
  •   1
Отговори
# 495
Дано много хора наистина присъстват. Имам горчив опит от един друг протест, в нета всички декларираха присъствие, а на НДК бяхме 150 човека (предполага се, че засегнатите от проблема са 250 000)
Аз не мога да дойда, за което много съжалявам.

# 496
Някой може ли да даде съвет, как да почистя мухъл от текстил?

Никак.
Мухъл не можеш да изпереш. Петното от гъбите се вгражда в тъканта и край.

# 497

Нямам предства

# 498
Някой може ли да даде съвет, как да почистя мухъл от текстил?

Никак.
Мухъл не можеш да изпереш. Петното от гъбите се вгражда в тъканта и край.

Има Вениш за килими. Върши чудна работа!

# 499
Какво използвате за ароматизатор?
Мислех си, да си взема етерично масло - чудя се ако го разредя с вода и го сложа в шише с пръскалка дали ще има ефект?

# 500
Мислех си, да си взема етерично масло - чудя се ако го разредя с вода и го сложа в шише с пръскалка дали ще има ефект?

важното е маслото да е чисто, а не парфюм, в шишенце подобно на тези с етерични масла, да не се слага много, да се пазят очите, и разбира се има значение и какво е самото етерично масло, и какво се цели с използването му.

# 501

важното е маслото да е чисто, а не парфюм, в шишенце подобно на тези с етерични масла, да не се слага много, да се пазят очите, и разбира се има значение и какво е самото етерично масло, и какво се цели с използването му.
Ще го използвам за освежаване въздуха в помещенията. Чудех се да пръскам из въздуха, пердетата, ще пробвам.

# 502
С пулверизатор от тези за наливни парфюми използвам за тоалетната, за стаите с лампа.

# 503
С пулверизатор от тези за наливни парфюми използвам за тоалетната, за стаите с лампа.
Нямам още лампа. Мислех да си взема лампа от хималайска сол, в съчетание с ароматна лампа и нея да ползвам - 2 в 1 Wink

# 504
# 505
Накупих еко препарати от карфур, но не открих такъв за почистване на тоалетна. Моля споделете с какво миете тази най мръсна част.

# 506
Със сода за хляб и понякога оцет.

# 507
  • При децата ми
Със сода за хляб и понякога оцет.

В какво съотношение са?
Да попитам: с какво чистите ПВЦ дограма?

# 508
А аз да попитам с какво чистите ламината newsm78 ? В момента съм на Емсал, но ми се иска нещо по-еко, а не намирам...

# 509
Накупих еко препарати от карфур, но не открих такъв за почистване на тоалетна. Моля споделете с какво миете тази най мръсна част.
В ДМ има гел. Фреш актив също имат. А, фаянса на тоалетната чистя с един препарат от Англия..

А аз да попитам с какво чистите ламината newsm78 ? В момента съм на Емсал, но ми се иска нещо по-еко, а не намирам...
С препарата за под на Фрешактив, а сега последно взех на Сано препарат за под. Пише еколоджико на него, но иврит не разбирам и вярвам само на този надпис. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт