Печати за нокти - 8

• 75 349
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
А да попитам, че се сетих - в Старнейлс има шаблони, нали? По - конкретно ме интересува М19. Peace
Ако някой желае да се раздели с него, нека ми пише. Mr. Green

ПП: След като шаблонът е "омазан" с лак, открих (за себе си), че по - лесно се трие с гъба за съдове, отколкото с памучно тампонче. Laughing

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 14:33 от Ulenceto

# 631
Здравейте!Чета ви отдавна,и съм си копувала от тези китайските печати и нищо не съм могла да се направя.Искам да си поръчам от тези печати http://www.bundlemonster.com/top-sellers/nail-art-stamping-image … tes-set-25pc.html,но незнам как да си ги поръчам и колко ще ми излезне със доставката?Много ме влечат тези неща и искам да стана професионалистка като вас!:)Молч да ми помогнете! Praynig

# 632
# 633

Благодаря ти,но как се поръчва от този амазон(с карта ли?),и колко излиза с доставката?

# 634
# 635
  • Пловдив
А да попитам, че се сетих - в Старнейлс има шаблони, нали? По - конкретно ме интересува М19. Peace
Ако някой желае да се раздели с него, нека ми пише. Mr. Green

ПП: След като шаблонът е "омазан" с лак, открих (за себе си), че по - лесно се трие с гъба за съдове, отколкото с памучно тампонче. Laughing

Аз не знам за Софийския Старнейлс, но предполагам няма да е по-различно от Пловдивския. Та в Пловдив този шаблон никога не го е имало, колкото и пъти да съм го търсила. Добре, че беше една съфорумка, та и аз се сдобих с него. Но да ти кажа, че и да не го намериш може да не съжаляваш, доста трудно се работи с него и трябва мнооого практика и техника. Та дори и след това пак не стават винаги хубави линиите на френския.

Ако обаче много го искаш, можеш да си го вземеш в комплекта, който е за френски. Аз купувах за бъдещото свеки и го взех от склада на Нейл Арт в Люлин.

А шаблоните винаги си почиствам доста педантично след всяка употреба newsm75.

# 636
  • София
аз искам да попитам каква техника използвате за шаблоните за френски маникюр, явно нещо съм мн смотана и не мога да уцеля да го сложа правилно винаги е на криво  Cry

# 637
  • Пловдив
аз искам да попитам каква техника използвате за шаблоните за френски маникюр, явно нещо съм мн смотана и не мога да уцеля да го сложа правилно винаги е на криво  Cry

Тъкмо това имах в предвид, че е много сложно да уцелиш всеки път еднакво да ти се получат и да не стане на криво. Аз лично съм забелязала, че ако слагам печата към мен, т.е пръстът е на нивото на очите ми и започвам от вън към мен да го слагам като постоянно следя къде отива печата. Това е моята почти успешна техника, ако въобще разбрахте какво имам предвид  Laughing.

Ето както в това клипче казват и показват (въпреки, че май се повтарям и съм го пускала някъде назад в темите)

# 638
  • София
UNynaeve    bouquet благодаря довечера ще пробвам и ще покажа дали съм се справила  Embarassed

# 639

Мерси!Аз от английския и немския знам,интересуваше ме дали от този американския може?Благодаря ти все пак! Peace

# 640
  • София
някой се интересуваше от М19 на конад ето къде го има Peace цък

# 641
  • МАРС
Perfect 101 Konad M71

# 642
  • Пловдив
sysko kid , много е красиво - браво!

# 643
  • София
не знам колко се вижда но нямам друго под ръка за снимки освен телефона  Rolling Eyes

# 644
  • Пловдив
sysko kid разкошно е!

valentink-a
добре си се справила с уцелването значи  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт