АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 607
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
veronika_u  откога ти е информацията? Защото преди окло 2-3 седмици като бях на преглед една от акушерките каза,че заради строежа не работел безжичния интернет.Майките ползвали лаптопи,но не знаеше с какво устройство.Моля някой запознат да ме светне каква джаджа,откъде да си взема и колко струва.  newsm78 Трябва ми да я ползвам само там.Иначе вкъщи съм на Визио,ако има някакво значение.

# 691
veronika_u  откога ти е информацията? Защото преди окло 2-3 седмици като бях на преглед една от акушерките каза,че заради строежа не работел безжичния интернет.Майките ползвали лаптопи,но не знаеше с какво устройство.Моля някой запознат да ме светне каква джаджа,откъде да си взема и колко струва.  newsm78 Трябва ми да я ползвам само там.Иначе вкъщи съм на Визио,ако има някакво значение.

Ами от началото на февруари - тогава си имашер въпреке че ремонта течеше усилено  newsm78.
Но виж - Doni -M е писала преди 1 ден от болницата, тъй че би трябвало да има. Обади се на регистратурата най- добре и попитай  Peace

# 692
  • Пловдив
И по мое време се оправдаваха с някакви причини,че няма нет.Но явно понякога има
Това че Дони е писала от болницата нищо не значи.Аз си носих интернета с мен и си пишех от болницата

Бали,ползвах стик за интернет от Мобилтел.От скоро си взех от Глобул и съм по-доволна по-бърз е.Прецени офертите и си вземи от някой оператор.Ако в болницата нямат в момента.
Ние доста си го ползваме стикчето-по почивки го взимаме.Наскоро се наложи пак болница и отново влезе в употреба

# 693
  • Пловдив
Мен днес ме изписаха и си ползвах безжичен нет без каквито и да е устройства. Работи си, но е малко бавен, но става като се наложи.

# 694
  • Sunshine state
Дони,честита рожба!Бъдете живи и здрави.  bouquet

# 695
  • там, където ми харесва
Аз съм пациентка на д-р Васил Даскалов. Благодарение на него сега гледа смисълът на живота си до мен. Пиша от болницата - утре ни изписват. Меко казано съм изключително доволна от секциото, от отношението и подкрепата на доктора. Не съм очаквала някога да срещна такъв лекар, но слава Богу това е факт и затова сега се радвам на моето пухче. Операцията ми мина перфектно, даже и в момента може да се каже, че разрезът е идеален, много ниско долу, в гънка. Иначе си имам болки, но пък е търпимо и си заслужава. Не мисля, че има операция без грам болка, а и все пак кърмя и обезболяващите се съобразяват и с това и не може постоянно да си на силни такива.

Иначе да споделя отзиви и за самата болница - възхитена съм. Срещам прекрасно отношение от акушерки, доктори, сестри, санитари - от всички. Хората си вършат работа, обгрижват те, помагат с каквото могат. Другите лекари също се интересуват от теб, въпреки че не си точно тяхна пациентка. Много съм доволна и ако пак имам щастие да родя ще е тук.

Pesheck
, има ЖК в Селена, но я водят определени лекари. Един от тях е д-р Асен Даскалов, но другите кои са не помня.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10   Подкрепям с две ръце. Чудесен човек и лекар.

# 696
Здравейте!Аз станах мама на бебенце Лана,роди се в петък,23 март,в 8:30,секцио,благодарение на д-р Васил Даскалов!Не съжалявам никак за избора си на място за раждане,всички бчха големи професионалисти и много мили!
Да ви попитам-телефон на регистратурата може ли някой да ми даде?

# 697
  • Sunshine state
Здравейте!Аз станах мама на бебенце Лана,роди се в петък,23 март,в 8:30,секцио,благодарение на д-р Васил Даскалов!Не съжалявам никак за избора си на място за раждане,всички бчха големи професионалисти и много мили!
Да ви попитам-телефон на регистратурата може ли някой да ми даде?
Честито бебче!Да ви е живо и здраво.  bouquet
Телефонът е 032 64 80 20. Peace

# 698
 Интересувам се от 2-ро мнение за преглед с вагинален ехограф. Гледах в сайта, но никъде не пише цени, бихте ли ме ориентирали колко струва само прегледа с ВЕ?

# 699
Аз също раждах в Селена при д-р Даскалов и вече дъщеря ми е почти на 2 годинки.Страшно съм доволна от д-р Даскалов,за първи път попадам на такъв лекар.Толкова внимателен,толкова добър страхотно отношение и внимание .През целия ми престои в болницата той ме посещаваше два пъти на ден да провери как съм и дали имам някакъв проблем.А относно секциото не разбрах кога изкараха детето,а белега вече не ми личи.Страхотен професионалист следеше ми цялата бременност и въпреки,че имах проблеми с хемоглобина всичко мина успешно благодарение на него.Винаги го препоръчвам на всичките си познати.В Селена условията и отношението е страхотно.Въпреки че от 2 години живея в София,ако имам 2-ро дете пак бих родила в Селена и задължително при д-р Даскалов.

# 700
Здравейте и от мен Simple Smile)) Аз също ще раждам при д-р Васил Даскалов във Селена и се надявам всичко да мине наред.Чесно казано вече взе да ме хваща шубето,но се чувствам сигурна в ръцете на д-р Даскалов и клиника Селена.Успех на всички майски мами  Hug

# 701
Здравейте!
Доста време никой не пише тук....
И мен ме следи д-р Даскалов, ще раждам живо и здраве през Август.
 Някой може ли да ми каже като те следи някой доктор как става присъствието му на раждането. Като е планово секцио е ясно, но ако е нормално раждане? Идва ли доктора да присъства ако не е на смяна и плаща ли му се допълнително за това, отделно от цената, която се плаща от всички на касата. Или може би зависи от лекаря? newsm78 Реших да попитам вас преди да говоря с него....

# 702
  • Пловдив
Доколкото знам допълнително не се заплаща, освен посочената цена на касата. моя приятелка ще ражда при д-р Даскалов естествено и ми каза, че са се разбрали като тръгне бебчо да му се обади и той ще дотърчи  Grinning

# 703
Доколкото знам допълнително не се заплаща, освен посочената цена на касата. моя приятелка ще ражда при д-р Даскалов естествено и ми каза, че са се разбрали като тръгне бебчо да му се обади и той ще дотърчи  Grinning

дааа, така е!
звънкаш му, когато мислиш,че е моментът и той долита! Несе плаща допълнително.

# 704
  • Sunshine state

дааа, така е!
звънкаш му, когато мислиш,че е моментът и той долита! Несе плаща допълнително.
Точно така е.Звъниш му,когато започне раждането и той идва.Не се заплаща допълнително. Peace

Общи условия

Активация на акаунт