Отговори
# 525
"Я раждала, я кръщала"  Laughing

И аз така смятам да постъпя  Joy

# 526
delilah_qk И аз се приготвих за Окръжна Пловдив и всичко събрах в две раници. После може да фотографирам и да покажа. Останаха ми само чехлите, приборите за хранене, лепенката за след секциото (Да съм подготвена, не че искат) и да купя още 2-3 памперс-пелени за мен май у това.
Иначе за изписването не съм купувала комплект. Приготвих бяло боди, едни плюшени ританки, бели чорапки, бяла шапчица, ръкавички, и взех само една горна блузка с якичка розовка и пелена голяма от тези едновремешните сатенени с мекичко вътре, абе и тях ще снимам.
За сутиените не знам колко е полезно и колко е вредно, но аз от 5-6 месец на бременността спрях да нося. До година и 2 месеца кърмих и изобщо не съм имала поблеми нито с лактацията(с изключение на фазите на растежа), нито със запушени канали.

# 527

Иначе във форума има и подфорум за имената, където можете да си пуснете отделна тема за запитване за предложения за име или пък анкета, но някои от форумките там се изказват малко крайно, не им се впрягайте  Grinning .

Rois, Къде е този форум, че не го намирам. Може ли да дадеш линк? Аз съм много затруднена, защото таткото държи бебо да е с "Л", на неговия баща, а аз освен Леонид друго свястно мъжко име с Л не виждам.  Може да давате предложения за мъжки имена с Л, но Лъчезар, Любомир и т.н. ми звучат лигаво и несериозно и не ги харесвам.

# 528
Добро утро от мен Simple Smile Уф от време на време успявам да се включа, да се надяваме че скоро ще имам повече време. Сега на работа забиха системите та реших да се включа и аз Simple Smile
Добре дошли на новодошлите   bouquet

Честит рожден ден на патерици на всички, които имаха ден ден тези дни  Embarassed С пожелание за всичко най най.

Днес ще ходя да си взимам 45 дневния болничен, но все пак ще си продължа с работа, къде от работа къде от вкъщи Simple Smile и така.
Glarus4e  поста ти беше страхотен, много ми хареса. Относно напрежението бях видяла че имаш проблем - и при мен е така от време на време, но все пак натиска е увеличен, а и кръвоснабдяването също.

Относно имената бях вече споменала, че моя избор е Симона Simple Smile и така ще си остане. Аз още преди да забременея си бях избрала 2 имена - за момченце Симеон, а за момиченце Симона, обаче като гледам пред какви дилеми, то дилеми е слабо казано , сте изпаднали с имената  newsm78  Всичките са много хубави и избора е труден, но фаворити са ми Сиана и Моника Simple Smile
Poli и мен всички ме съветват за тези бодита, а и то се вижда че ще е доста по лесно с откопчаването и закопчаването Simple Smile
Айде лек ден от мен и успешен старт на седмицата Simple Smile

# 529
  • Бургас/Пз

Иначе във форума има и подфорум за имената, където можете да си пуснете отделна тема за запитване за предложения за име или пък анкета, но някои от форумките там се изказват малко крайно, не им се впрягайте  Grinning .

Rois, Къде е този форум, че не го намирам. Може ли да дадеш линк? Аз съм много затруднена, защото таткото държи бебо да е с "Л", на неговия баща, а аз освен Леонид друго свястно мъжко име с Л не виждам.  Може да давате предложения за мъжки имена с Л, но Лъчезар, Любомир и т.н. ми звучат лигаво и несериозно и не ги харесвам.

Лео или Леон!  Peace
Ето тук се обсъждат имената http://www.bg-mamma.com/index.php?board=70.0

# 530
добро утро и от мен ...

Някой спомена че го било домързяло ... ако сега не помързелуваш незнам кога Simple Smile
Аз мързела много си го уважавам....

При мен обратното броене продължава.... още 4 дни (и половина с днешния) в офиса Simple Smile

С имената и ние караме на работна версия Кристиан ... макар че ми се иска нещо по-различно Simple Smile все си мисля че детето ще си дойде с името ... т.е. тогава ще ни осени как да си го кръстим Simple Smile

Айде, дописане... да поотхвърля малко работа Simple Smile

# 531
anemothiella аз много харесвам името Лазар, дори ако и третото беше мъж, това име щеше да е номер 1 в списъка ми Simple Smile

# 532
сетих се да ви питам нещо за памаперсите...

Някои мами твърдят, че не е хубаво да се сменят марките... някой има ли опит със сменянето или не на различни марки пелени?

Аз си мисля да го почна със Sensitive на Памперс... пък в последствие да мина на нещо друго...

# 533
Добро утро!
Ние сме сменяли много марки пелени и не виждам никаква логика да не се сменят. Някои са по-добри, други по-лоши. И трябва да пробваш, за да намериш своята марка. Трябва да споделя, че някои евтини марки са по-добри от някои скъпи.

# 534
Добро утро мамчета!
Мони, браво на теб и бебе Бобко! Радвам се за вас.
Петя, браво и на твоя племенник, да наддават малките бебоци, това им е работата сега.
Сияна е името фаворит на сина ми, но пък таткото не го харесва, та затова засега сме се спряли на Моника.

Успешна седмица на всички!  Hug

# 535
Добро утро мами,до сега ви изчитах,
Поздрави на Мони,много се радвам че се прибирате в къщи,голяма радост ще е  Mr. Green
Чакаме снимки на каките с малкия Борис, и да кажеш как са го приели,сигурно за тях е като ревяща кукла.
Ох нашата бебка големи ритници раздава,събуди ме още по тъмно,ама поне ми е спокойно че е добре щом е толкова подвижна,последния път не ни гледаха на видеозон и като се притесних че сега ако има нещо и няма да знам,ама малката дребосъчка ми напомня всеки ден че си е добре и си расте все повече-вече бая силни крушета получавам.Иначе да кажа че вече съм +13кг и незнам до къде ще го докарам,имам цели 2 месеца и се плаша,дано не мина над 90,сега съм 85  #Crazy
А за имената и при нас е голямо чудене още - аз се чудя между Симона, Ивон и Виктория,май последното все още ми е най- на сърце.Татето иска да е Стефани,харесвах това име много,ама сега като го свързвам с тъщата и не ми се иска всеки път като си викам детето и да се сещам за нея,не че е лоша жена ама не ми се иска дъщеря ми да прилича по нищо на нея.

# 536
Добро утро, момичета!

Чета ви редовно, но тези дни хич не ми се пише...от петък през нощта съм на система в болницата, защото последната ми разходка до магазина завърши с много контракции, опъване и след спешен преглед  при АГ-то ми решихме да постъпя в болница, за да се успокои малко коремчето ми...За сега съм добре...мислех, че днес ще ме изпишат, но трябвало да чакам и до утре Joy Така, че лежа и се търкалям тук и нямам търпение да си ходя при детето. То и да се лежи само не е работа...всички кости и мускули ме заболяха.. Joy

Иначе от прегледа стана ясно, че сме с главата надолу, тежим 1900 гр. и отговаряме точно за седмиците си...Хемоглобинът ми беше 103, днес май казаха 101 и ми изписаха Малтофер... Peace

За сега разходките и магазините ще ми се разминат...но пък ще ви следя изкъсо

Лек ден на всички и много усмивки  bouquet

# 537
Добро утро!

Ние сме сменяли много марки памперси - започнахме с Памперс, като смятах, че са най-добри. За съжаление не останах доволна и сменихме на Либеро. Имам приятелки, които са доволни от Памперс, а от други не са. Според мен това е индивидуално. А иначе като започнахме да се учим на гърне слагах по-евтини през деня, а през ноща само Либеро. По едно време и Пуфис позлвахме, но като, че ли ги развалиха. Има магазини, където продават на бройка - може да пробваш няколко марки и да решиш коя ти харесва най-много.
Сега за бебо мисля да започнем с Либеро пък ще видим.  Simple Smile

# 538
Включвам се от коневръза, дето се вика, но не съм влизала от петък следобед и ще трябва да взема отпуск преди майчинството, за да ви изчета, та директно към последните новини: Името - Аз харесах Ясмин - идва от френското жасмин, с по-стари корени от Персия - тъй като термина ми е на Цветница. Мъжът ми е категорично против. Предлагаше ми Елица - аз пък съм против. И сега си нямаме име. Харесват ми Брияна, Каприс, Йоланта=теменужка.
Гмуркам се.. :]]]]

# 539
  • Сопот, Пловдив
"Я раждала, я кръщала"  Laughing
И аз така смятам да постъпя  Joy

Ама точно така, 9 месеца аз ли го нося това дете или някой друг? На мен баба ми ми прави фасони, Симон-Мартин не звучало българско, само Мартин й харесвало повече, как щяла да каже на бабите на село, такова име. Казах й, че нейните две деца си ги е кръстила тя, а моето ще си го кръстя аз и толкова. Mr. Green

Rois, Къде е този форум, че не го намирам. Може ли да дадеш линк?

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=70.0

Аз мъжко име с Л харесвам много Лазар. Иначе мога да предложа още Люсиен и Лука. Бащата на моето бебе се казва Лусиано, но не го препоръчвам  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт