Отговори
# 510
Ленито, точно вчера гледах клип как се избира размера на сутиена за кърмене. На сайта на Mothercare като отидеш на бельото под снимката на всеки сутиен има видео. Сори, че не мога да пусна линк сега, ама съм през телефона. Дано да е от полза за всички чудещи се Simple Smile

Редакция: Съвсем забравих да поздравя Екатерина с добре дошла в нашия отбор! Лека бременност до края и сладка бонбонка на финала! Името ще дойде с нея, няма страшно! И ние сме безименни все още Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 20:38 от LadyDiDi

# 511
Благодаря за посрещането,ЛейдиДиди  Hug
Ние имаме само варианти,ама като не можем да се спрем само на едно име Laughing
Бихте ли ме добавили и мен в групата във ФБ,аз от скоро имам ФБ и съм малко неориентирана,но все пак...Ето линк,за да ви е по-лесно http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553743395#!/profile … d=100002091138811

# 512
  • Бургас/Пз
Включвам се с едно въпросче...вече е готов списъка с покупки, но много се чудя за нещо... дали да не купя само гащиризончета(говоря за първите дрешки) и бодита, или тези камизолки са също добър вариант...даже незнам какво представляват... кое се облича по-лесно-ританки с блузка ли, или някой друг вид дрешка, за която още не съм чула... много тъп въпрос, даже незнам дали ме разбрахте, ама обобщено - кои дрешки са най-удобни за обличане (и за носене, разбира се), че да  взема от тях?

Поли, ето тези бодита с копченцата отпред са супер удобни -може и къс, може и дълъг ръкав , а отгоре гащеризонче  върши перфeктна работа, особено за вкъщи!
Навън спокойно може да е с панталонче памучно и с блузка и жилетчица, но гащеризончета за вкъщи са много удобни.

Добре дошла на Екатерина, ако искаш може да споделиш кои имена сте набелязали, може и да помогнем!  Mr. Green

# 513
Цитат
Добре дошла на Екатерина, ако искаш може да споделиш кои имена сте набелязали, може и да помогнем!   Mr. Green
Ооо,с удоволствие ще споделя....Единственото име,което ми харесва адски много и не знам защо е Савана...нооо,пределно ми е ясно,че няма как да си кръстя детето така,колкото и да искам,та ето това са имената:
Елица,Калина,Ава,Дария,Сияна,Моника,Миа,Ния,Луиза,Андреа,хаха,колко са малко,нали... Grinning

# 514
Добър вечер!
Цитат
big mamma   страхотен кекс,ох как обичамммм!
Само да не мислите че аз съм го правила,откраднах го от един друг сайт. Mr. Green
За родилното само приготвих две нощници,специални за кърмене.Това е.Още не мога да се организирам да пренаредим мебели и дрехи за да освободим място за бебока.Когато ходех на работа бях по организирана,сега ме хвана един мързел  Confused.
*Poli* и на мен бодита са по-удобни и гащеризончета.
e.damyanova официални роклички   и други бебешки дрехи,въобще не ми се сториха скъпи.
Екатерина* Добре дошла!  bouquet За името и ние никак не можем да измислим.Ако е момиче,може би ще е Никол.Но сега мисля че трябва да е с буква К.Батковците с Д и К,родени март и август.Малкия е роден през март,бебето през април,не е август,но е с А,та мисля че може би буква К е наша за името,обаче нищо не мога да измисля.
Ленито днес бях на лекция за кърменето и там казаха,че сутиени въобще не са задължителни освен ако не чувстваме дискомфорт или ако  са доста големи и трябва да бъдат поддържани.Ако носите сутиен трябва да са памучни или с отвори за зърната.
Аз да попитам за дрешки за изписването.Чудя се дали да купувам комплект с одеяло или да бъде облечено бебето с дрешки и яке според времето.Без одеяла и ританки  newsm78.Как ще са облечени вашите бебоци?
Това комплектче ме кара да си ям ноктите от яд,ако няма да е момиче.И аз обичам ризките ама след толкова ризки как да искам пак. smile3511
 smile3501 За Борис видях че е роден два месеца преди термина.Истински боец е той.
Лека нощ мамчета и до утре!  bouquet

# 515
  • Сопот, Пловдив
Екатерина* , много хубави имена, аз ис харесвам от тях най-много Сияна.  Peace

big mamma
, вие име с БГ или международно звучене си търсите?

За изписването на мене вече ми подариха комплект, който е с пелена порт-бебе, та мисля да си е с дрешките от комплета - камизолка, ританки и жилетчица и предполагам още няма да е кой знае колко топло, ще си го екипирам в порт-бебето.  Mr. Green

# 516
Мони много се радвам за вас.Да го нацелуваш тоя мъник утре като се приберете.  Hug   Hug  Hug Добре дошла на Екатерина,лека бременност и на края ето това  newsm30 Лека и спокойна нощ от мен мамчета  smile3507

# 517
  • София
Мила Мони, прегръщам ви горещо!!! Да наддавате и в къщи бързо!!!

# 518
Цитат
big mamma , вие име с БГ или международно звучене си търсите?
с международно иначе българското няма да отива на другите две.

# 519
  • Сопот, Пловдив
С К има страхотни женски имена, междунардони, но ще давам предложения, ако решиш да се допитваш до нас  Simple Smile . А Никол също е много хубаво. За момче няма да казвам нищо, нали всички стискаме палци за девойка  Mr. Green !

# 520
Ройс,на мен ми е интересно...какви са имената с К...и ние предпочитаме името да е с международно звучене...Май клоним повече към Луиза и Миа,ама ще мислим...Сега ми хрумнаха Лина и Тина....Уффф,май трябва да спра да мисля имена,че до април може да имаме списък със сто имена....
Биг мама-аз също хич не съм организирана...Креватчето е купено,ама нито сме размествали,нито нищо,стои си несглобено в един ъгъл в спалнята и това е....Трябва да се пребоядиса,да са местят мебели,трябва да си глася багажа май-май,да започна малко по малко да пера и глада дрешки...Ама толкова далеч ми се струва април,че....А всъщност,колко е близо само Confused
 А за изписването-аз не съм решила още...Мисля да е с боди с дълго ръкавче,отгоре гащеризонче и една по-дебела пелена....Ама ще видим какво ще ми хрумне,че аз бързо си сменям решенията Blush

# 521
С К има страхотни женски имена, междунардони, но ще давам предложения, ако решиш да се допитваш до нас  Simple Smile . А Никол също е много хубаво. За момче няма да казвам нищо, нали всички стискаме палци за девойка  Mr. Green !
До вас се допитвам за предложения,после ще решаваме семейно,макар че другите дават правото на мен аз да решавам.

# 522
  • Сопот, Пловдив
Ами с К международни ми харесват Катрин/Катерина/Катарина, Кристин/Кристина, Клара, Карина, Каролина, Кати, на първо мислене за тези се сещам  Peace .

Иначе във форума има и подфорум за имената, където можете да си пуснете отделна тема за запитване за предложения за име или пък анкета, но някои от форумките там се изказват малко крайно, не им се впрягайте  Grinning .

# 523
Благодаря ви за отговорите...една главоблъсканица по-малко!

# 524
Добре дошла, Екатерина! За имената - Сияна и Андреа ми харесват много! Simple Smile За моята дъщеря се колебаех между Сияна и Симона, но като я видях реших, че това е Симона! Simple Smile Така, че щом видиш беба ще усетиш кое е нейното име. Ние също не сме измислили. Аз мисля и давам идеи, а ММ само ги отхвърля. Ако продължава така накрая ще послушам приказката на една рускиня: "Я раждала, я кръщала"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт