Отговори
# 495
Мони,супер!!  Hug  Hug  Hug

# 496

Мони,браво,много се радвам за вас. Hug

# 497
Ох, изчетох ви, къде подробно, къде през ред... Посмях се за всички саламури, готварски рецепти и прочие  Laughing Благодаря ви!

Мони, най-накрая се включи с най-хубавата новина! Да го нагушиш хубаво това малко тигърче!!!

При мен нищо ново - в мързелива фаза съм и затова не пиша. В петък бях на преглед и малката лейди все още си е главично и се чувства отлично  Heart Eyes И аз покрай нея също - няма неистово ритане и ровене из майчиното тяло, будене посред нощ и прочие екстри - направо е най-послушното дете на света! Дано да си остане и такова като се видим на 4 очи  baby_neutral Все още си е в долната половина на къщата, около пъпа се е наместила и в момента коремът ми е триъгълен с връх в ляво  Laughing Сладуранка!

Поздрави на всички коремчета-фурнички и бебенца (осолени или не, все ще се потят някой ден   Mr. Green)

# 498
Момичета, минутка за реклама ще отделя  bowuu

Това е писмо до групата ни за нов онлайн магазин www.abubu.bg, който съм включила в списъка на първа страничка:
"Ние предлагаме само английски дрешки на марките Mothercare, M&S, Adams, TU, George, Babaluno, Minoti  на атрактивни цени, доставката се извършва в рамките на ден и се надяваме, че предлагаме отлично обслужване. Стараем се да сме коректен магазин и се радваме,  че за година и половина, откакто магазинът ни съществува, спечелихме много доволни клиенти.
Надявам се нашият онлайн  магазин да представлява интерес за вашата група и да ни добавите в списъка  ви с магазини. В момента  имаме страхотни комплекти от  7 части за изписване  Marks&Spencer  на цена  32.50 лв, както и още много други дрешки на промоция- всичките със страхотен дизайн и качество!"

Вадете портфейлите  Laughing

# 499
  • Сопот, Пловдив
Да поздравя Мони и тук за прибирането на Борис!   bouquet

И да се похаваля, че качих снимки в албумчето с новите придобивки за бебо.  Mr. Green

# 500
Здравейте момичета...!
Включвам се с едно въпросче...вече е готов списъка с покупки, но много се чудя за нещо... дали да не купя само гащиризончета(говоря за първите дрешки) и бодита, или тези камизолки са също добър вариант...даже незнам какво представляват... кое се облича по-лесно-ританки с блузка ли, или някой друг вид дрешка, за която още не съм чула... много тъп въпрос, даже незнам дали ме разбрахте, ама обобщено - кои дрешки са най-удобни за обличане (и за носене, разбира се), че да  взема от тях?

# 501
благодаря ви за мненията относно Профенид-а ... аз го наследих та няма да го купувам а ще си го имам за всеки случай....

За всеки случай ще се консултирам и с личния си фармацевт... но ще си го наредя в багажа... Simple Smile

Поздравления за всички празнуващи тия дни... и най-вече за Борис Simple Smile

# 502
  • Червено знаме 11:)
Мони,хубави новинки,дано все такива да ни носим.Да нацелуваш Бо по петичките утре,голяма радост ще е у вас newsm44 newsm07
Ройсче само така мила,напред,щом семейството ти е до теб не си сама,а морално и ние ще те подкрепяме Hug Hug
Багажа сега ще го приготвям,ама те не искат почти нищи,само лични хигиенни вещи и чехли,оттам дават всичко за бебо....

# 503
Здрвейте и от мен.Мони,най-после радост.Да го нагушкаш този разкош Борис!
Аз днес отново бях на плуване,но вече ми е доста по-трудно,а и лекаря ме посъветва да почивам повече ако не искам преждевеременно раждане Laughing.Като знам каква седмица ме чака ,направо не знам как може да стане това.Бебчо вече е обърнат главично и готов за изстрелване,макар в моя случай със секциото да е все тази.Изписа ми ферофолгама,за да съм във форма,че хемоглобина ми си е все така около 100.Другата лекарка  по ЗК.ми обясняваше,че е нормално при бременност и нищо не ми предписа дори и след 3 кръвна проба с такъв резултат.Хлапето е около 2 кг и е сравнително спокойно-вероятно няма много място за мърдане вече,но всяко помръдване  е доста осезаемо,дори болезнено.Както и да е ,наистина малко остана.
*Poli* ,на мен най удобни ми бяха целите гащеризончета с ръкавки, с копчета отпред и задължително между крачетата.Блузки с ританки за мен са по-трудни,защото събличаш ,за да миеш на всяка смяна на пама,а гащеризона само го замяташ нагоре и готово.Аз под гащеризона слагах  от най-тънките памучни бодита с копчета по цялата предница и същите ританки.Така меката материя е до кожата на бебче и ръбовете на гащеризончето не дразнят.Смятам и сега да процедирам така-на мен ми беше много удобно.Преди всичко гледай да има много копчета.

# 504
Браво,Мони, супер новина...много се радвам за вас  bouquet

# 505
  • sofia
*Poli*, напълно подкрепям мнението на Erria относно бебешките дрешки. Поне за новородено. Тези бодита, които се обличат през главата  и имат копчета само отдолу са хубави, но за по-пораснало бебче на около 6 месеца.

# 506
Здравейте, отново от мен! Glarus4e и Вандади, Много Ви благодаря за идеите за РД на ММ, ще си помисля още малко и ще видя какво ще сътворя на края.  Hug
Мони, както и във ФБ казах, изключително много се радвам за Вас и малкото мишле Борис   bouquet
На останалите мами, благодарности относно инфото за дрешките и аз имам нужда да имам повече инфо по отношение на удобството, че като нямам опит  newsm78
Иначе, мога да Ви се похваля, че ходих да си видя кръщелничката днес и нямата идея за 10 дни колко много е пораснало това мишленце  ooooh!
Нали следващата неделя ще я кръщаваме, та ми остана една голяяяма чуденка - из всички магазини - поне 10 на бр. ми казват, че за такова малко бебе -тя утре става на 3 месеца, но понеже е по - едра е като за 5 -  6 месечно, нямало никаква шикозна рокличка в розово  newsm78 Просто не ми се вярва да е така и продължавам да търся, но нямам много време. Да ми предложите някой магазин с такива нещица в София или Пазарджик, че са ми най - близо и вероятно ще отскочим да търсим нещо тези дни?
Благодаря предварително,
Аз да Ви се похваля и друго - след като слагах Gyno Daktirina сега съм значително по - добре, дори бялото ми течение се е скътало някъде hahaha Така че ако някой иска може да пробва с него.
Толкова от мен - лека и мека вечер за сега! Hug

# 507
Здравейте!Ако може и аз да се присъединя ъм вашето голямо семейство Simple Smile
Казвам се Екатерина,на 25 г.,първа бременност,очакваме момиченце,термина ми е на 01.04 и съм от гр.Ловеч.Ще се радвам да се запознаем с мамчетата от тук,ако има такива....
Преди 5 дни си взех 45-дневния и сега си се глезя по цял ден вкъщи,въпреки че понякога адски много ми доскучава.Коремчето мноого ми тежи,бебка много ритка,краката ми се подуват ужасно много и на моменти направо откачам,изпадам в едни състояния...направо не е за говорене.
Иначе утре съм на преглед и ще видим колко е порастнала бебка.Последно беше 2,100 кг. и си беше с надолу главичката,ама ще видим утре как са нещата....
С покупките сме почти готови,остават само козметика,памперси,количка-такива неща.Бабите пък подготвили да подаряват обички на изписването...Аз малко съм против слагането на обици на бебета и деца,ама ще видим какво ще решим...
На именце не сме се спрели...Имаме няколко варианта,но...ще го измислим...Уффф,все се успокоявам с това,че има доста време,ама като се замисля....хич не е много...ей сега ще дойде април месец.....
А,може ли да помоля и за паролата на албумчето,мерси предварително!

# 508
Момичета, не бързайте с всякакви лекарства, нали все пак ще кърмим. В болницата миналия път момичетата пиеха само парацетамоли от всякакъв вид. Аз нямах нужда. Иначе за обезболяване съм ползвала Тилкотил. Но смятам, че е най-добре все пак човек да се консултира с лекар.

В тази връзка обаче се сетих - имам въпрос към консултантите по кърмене.Миналия път бързах да си купя сутиен за кърмене за болницата, защото не знаех дали ще имам изтичане на кърма. Сега знам, че при мен практичекси няма такъв феномен. По-късно обаче имах доста проблеми със запушени канали и в един момент просто захвърлих всякакви сутиени. Когато обаче поосещавах снаха ми след раждането и в Майчин дом, една много млада докторка, нейна съученичка, взе да ме назидава как непременно трябва да се носи сутиен, защото иначе се прегъвали каналчетата. На мен ми прозвуча не съвсем смислено, защото сутиени има от да кажем 100-тина години а се е кърмило от как свят светува.  
Не знам какво учат сега докторите и специално АГ, но когато аз следвах медицина бих казала, че за кърменето се учеше много малко, пък за проблемите с кърменето и как да се решават- хич.
Та искам да питам - какво е мнението ви за сутиените - задължителни ли са, полезни ли са, може ли да пречат? И още нещо - сутиените, които си купуваме все се оказват малки като почнем да кърмим; и нямам предвид просто чашката...

# 509
e.damyanova, вчера ходихме в The Mall на Цариградско шосе. Там на първия етаж мисля че беше има магазин за официално бебешко и детско облекло. Мисля, че мернах и много малки неща. За цени обаче не знам нищо. Надявам се да съм помогнала.

Честито на Мони и Боби Hug.

Общи условия

Активация на акаунт