Отговори
# 480
за какво са тези свещички?

# 481
e.damyanova   аз на моя маймун му направих изненада-в един парти магазин ми направиха човек-балон(стои изправен,защото го пълнят с хелий;висок е почти колкото истински човек).Балоненото човече стискаше цвете.Направихме така че също да държи и кутийка за бижута-бях му взела на ММ страхотна сиджимка за врата с кожена верижка.И така-сложих човека-балон пред вратата,натиснах звънеца и се скрих,така че като отвори врата да види само балонения човек   Grinning
Миличкият не очакваше изобщо подобно нещо и беше много изненадан  Crazy
Дано да съм ти подсказала някаква идейка за подарък  Heart Eyes
Важното е да се забавлявате  Hug

# 482
  • Пловдив
Момичета, чудех се. Вие кога ще си стягате багажа за болницата, аз дори нощници съм си купила...
Багажа е готов вече и моя, днес добавих една стерилна чашка за кърма за всеки случай ако се наложи да имам в началото, ама се чудя да приготвям ли помпата тоя път... пък и не знам как ще поддържам хигиената й ако я взема в родилния , като се има в предвид колко са частите  (може би трябва да помисля за стерилизатор от течния на Чико пак  Thinking). Сака ми тежи сиггурно поне 15кг, а имам да добавя още няколко неща - не виждам как ще се замъквам ако се наложи да ходя сама и нямам личен шофьор на разположение да влачи и багажа. Много неща искат в Пловдивската Окръжна болница, едва затворих ципа...  #Crazy
Момичета, благодаря на всички за пожеланията!!!  Hug IRA2   bouquet - честит празник и на теб!!!
Вчера цял ден се занимавах с бъдещия батко - нали сложихме последния пентаксим и така се беше изнервил милия , че от щуро дете беше се превърнал в един кротушко.  Whistling Много го болеше крачето и се беше подуло, докато не заспа не се успокои-цял ден сме се гушкали, четохме книжки и гледахме филмчета.  Crazy  Добре , че поне спахме -иначе вчера тати беше домакияната вкъщи  Party Днес е добре и щурее както всеки друг ден- не съм си мислила , че толкова може да ми липсва тичането след него  hahaha
Момичета, браво за покупките - много е готина тръпката наистина , а и удоволствието да нареждаш нещата с мисълта за бебока...  Blush аз само ще подреждам, че не остана за пазаруване  Peace
Ройс, всеки път като ти чета постовете ме зареждаш невероятно с позитивизма си , много силно и уверено приемаш нещата, направо ме кефиш - аз напоследък съм в другата крайност и вземам пример  Wink
И аз много се затъжих за Мони - ако имах телефона й сигурно щях да й звънна вече, като не е писала се замислих колко близки започваме да се чувстваме покрай трепетите за мъниците  Party  Дано скоро се включи с добри новини и тя!  Flutter

# 483
  • Варна
за какво са тези свещички?

Дават ги за анални фисули. И не само. Като цяло са болкоуспокояващи.

Мони писа във Фейса, че утре ги изписват-ама като клюкарка съм:) Дано не ми се разсърди,че съм и отнела възможноста да си каже сама най-прекрасната новина.

# 484
  • Сопот, Пловдив
delilah_qk   Hug Hug

# 485
Лелеене мога да повярвам,че се записвам чааак на 33 страница...Ужассс....
Диди,както винаги-темата е страхотна!
Аз нямах време нито да чета,нито да пиша....Обещавам обаче да се поправя вече....
Утре ще изпишат Борис!!! Heart Eyes
Днес доки ми звъни и ми казва,утре като ходя да го видя направо да носим багажите,дрешките и т.н.,нещата за изписването....Аз направоооо съм на седмото небе...Последно като го видях Борис в петък,тежеше 2,360,сега доки като ми звънна каза,че е 2,410...Ама за 90 грама нямало да се сбърка,а и до утре сигурно щял да качи още малко,та така при нас....Целувки на всички!

# 486
Аз пък днес с ММ подредих стаята на бебетата Simple Smile Почти де, ама изхвърлихме натуриите поне, че там си беше като склад. Иначе багаж не съм стягала... не искам да предизвиквам съдбата, имам 50 дена още.

delilah_qk и ние сложихме последния пентаксим в четвъртък и слава Богу, няма странични реакции за сега, нито Т вдигна, нито се поду крачето...

Дамянова, сигурна съм, че ще измислиш хубав подарък. Моят все разни технически джаджи си харесва...

# 487
e.damyanova   аз на моя маймун му направих изненада-в един парти магазин ми направиха човек-балон(стои изправен,защото го пълнят с хелий;висок е почти колкото истински човек).Балоненото човече стискаше цвете.Направихме така че също да държи и кутийка за бижута-бях му взела на ММ страхотна сиджимка за врата с кожена верижка.И така-сложих човека-балон пред вратата,натиснах звънеца и се скрих,така че като отвори врата да види само балонения човек   Grinning
Миличкият не очакваше изобщо подобно нещо и беше много изненадан  Crazy
Дано да съм ти подсказала някаква идейка за подарък  Heart Eyes
Важното е да се забавлявате  Hug
e.damyanova,миналата година ММ също имаше 30-годишнина.ММ много обича да го мачкат и за това му платихме един шоколадов масаж.Честно казано не беше много очарован,защото този масаж по скоро е за глезотия,а той обожава да го мачкат както си му е реда.Следващия път ако му подаря масаж,то ще е медицински примерно.Но пък не очакваше такава изненада,а и кога щеше да се омаже целия със шоколад....Ох текнаха ми лигите.....Така че беше очарован от самата изненада,да не говоря че в спа центровете има какви ли не глезотии,само да обича такива неща твоят М.....Дано и аз като glarus4e84 съм дала идея.

# 488
  • Пловдив
Аз пък днес с ММ подредих стаята на бебетата Simple Smile Почти де, ама изхвърлихме натуриите поне, че там си беше като склад. Иначе багаж не съм стягала... не искам да предизвиквам съдбата, имам 50 дена още. ПРИ МЕН Е ОБРАТНОТО - КОГАТО СЪМ ПОДГОТВЕНА ОБИКНОВЕНО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ РАЗПОЛАГАМ С ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ, А КОГАТО НЕ СЪМ - ВИНАГИ СЪМ НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНА, ТАКА ЧЕ АКО НЕ ГО СТЕГНА ШАНСА Е ПО-ГОЛЯМ ДА НЕ УДЪРЖИМ ПОЛОЖЕНИЕТО  hahaha
delilah_qk и ние сложихме последния пентаксим в четвъртък и слава Богу, няма странични реакции за сега, нито Т вдигна, нито се поду крачето... ПОВЕЧЕТО ДЕЧИЦА НЯМАЛИ РЕАКЦИЯы АМА ПРИ НАС Е ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕТО НА ВСЕКИ ПРИЕМ  ooooh!

МОНИ, ДОБРЕ ДОШЛА И ТУК - СТРАХОТНИ НОВИНИ!!! ДА НАЦУНКАШ И ОТ МЕН МЪНИКА КАТО СИ ГО ПРИБЕРЕТЕ - МИСЛИ ТОЙ ЗА ВАС И НАДДАВА БЪРЗО, ЧЕ ДА ГО ГУШКАТЕ ПО-СКОРО!!!   Hug

# 489
Здравейте, момичета!

Честити рождени дни на delilah_qk и IRA2! Да сте много здрави, щастливи и обичани!   bouquet  bouquet

За изследванията - до сега не съм си плащала нищо освен таксата от 2 лв. в лабораторията.  Rolling Eyes

Онзи ден поръчах едно комплектче от Ла Редут и нямам търпение да дойде.  Mr. Green Колко време горе-долу пътуват пратките до БГ?

Момичета, чудех се. Вие кога ще си стягате багажа за болницата, аз дори нощници съм си купила...

Аз лично мисля да почакам още малко. Да стане поне март и тогава ще стегна по-важните неща. Иначе вече си взех списък със задължителните неща за АГ-то.

Лек ден от мен  Hug

До 20 дни ще е при теб в Русе. Проследявай си мейла, който е от регистрацията ти, защото на всяка стъпка ще ти пишат.

Благодаря за отговора!  Hug  bouquet

# 490
  • sofia
Мони, наистина страхотни новини! Утре ще гушкаш вкъщи малкия юнак. Браво!

# 491
ne moga da smenq latinicata i ujasno me e qddd IZVINQVAITE i za tova ne pisha
momicheta,mnogo vnimavajte s tova solene,ako mislite da go pravite mnogo malko sol se slaga pri vsqka banq v nachaloto. Mnogo vnimavaite i s tetrata(smradlika) izsushava kojata,aleks poluchi dermatit, ot neq. Majete s mas samo ako e prqsna i lichno proizvodstvo.

# 492
Мони, страхотна новина!Много се радвам за вас!
Днес решихме, че ще боядисваме на 4 и 5 март. Дотогава трябва да изпразвам стаята по - малко.

# 493
  • Русе
някой ползвал ли е Профенид свещички след раждането?
Вчера ми ги похвали една приятелка, която роди лятото.

elil , з ползвах такива свещички след секциото, много съм доволна обезболяват наистина. Задължително ще си купя и този път.
Мони, супер новини  Hug

# 494
  • Бургас/Пз
някой ползвал ли е Профенид свещички след раждането?
Вчера ми ги похвали една приятелка, която роди лятото.

elil , з ползвах такива свещички след секциото, много съм доволна обезболяват наистина. Задължително ще си купя и този път.
Мони, супер новини  Hug

Моя приятелка ги ползва след лапараскопията при извънматочна бременност и също каза, че имат много добър ефект за обезболяване!

Изцяло подкрепям поста на Веси, че много трябва да се внимава , ако всички тези бабешки средства се използват за първи път. Най-вече трябва да се следи и реакцията на детето!

Общи условия

Активация на акаунт