Отговори
# 465
  • София
Big mamma, много ми харесва новия ти ник и аватарчето!!! Стискам палци за момиченце!!!  Hug Hug Hug

# 466
  • Червено знаме 11:)
Джулия тези отоци,особено,когато вече имаш и на ръцете,и на лицето, не са никак добър симптом.Ускорения пулс също-140 е доста.А кръвното как ти е?И кога за последно си изследва албумина в урината?

Ох,наплаши ме сега.Урината ми я изследваха преди 2 седмици,всичко беше ок,на преглед съм чак на 01.март,ако и утре съм така ще ходя в понеделник сама да си пусна едни изследвания.Иначе кръвното ми е ниско,беше 90/60,при пусл 136

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 00:28 от Djulia

# 467
  • Сопот, Пловдив

Казваш че сте се разделили с таткото,това окончателно ли е?Как се чувстваш,готова ли си да гледаш бебето сама?И аз бях известно време сама и цялата бременност,но при нас имаше конфликт на интереси и неизвестно бъдеще.Обаче моята история е с Happy end.Сега сме щасливо женени.Има ли надежда при теб?Незнам как се чувстваш в тази ситуация,искаш ли да бъдеш с таткото още или ти е добре сама?Ако искаш личните неща да не обсъждаме толкова общественно дай си скайп.За сега ти оставям с моята прегръдка Hug.
И една закуска от мен с пожелание за хубав ден!

Мерси за съветите за кожата, това ми го каза и една друга приятелка с мулатче, че се изсушава лесно, аз мисля да видя по нататък дали тя няма евентуално да може да ми праща някаква специализирана козметика от Щатите.
На мен не ми пречи да го обсъждам таткото тук, иначе скайпа ми е sabina_rois , но не влизам толкова често онлайн. Та окончателно и тотално разделени сме, нищо не може да ме събере пак с тоя мъж, ако ще да ми предлага целия свят. Но той пък така или иначе няма желание и намерение да ми предлага каквото и да било, него детето го интересува от гледна точка на помощно средство за уреждане на европейски документи, но това няма да му се случи, докато зависи от мен. Не знам доколко съм готова да гледам бебето сама, но ще го гледам и със сигурност ще ми е по-добре без бащата. Аз от момента, в който разбрах, че съм бременна подозирах как ще се развият нещата, та решението да родя бебето съм го взела с ясното съзнание, че ще съм сама и досега продължавам да съм доволна от решението си.  Mr. Green

А днес се претеглих на най-накрая и се оказа, че за две седмици съм качила няма и 500 грама и толкова се зарадвах, че цял ден се тъпках и сигурно утре ще съм с два килограма повече  Joy !

# 468
good morning sunshines  Heart Eyes
Да ви призная на моменти се чувствам като Робин Уилямс във филма "Добро утро Виетнам".Сега остава, като него, да си сложа едни големи слушалки на главата и да поздравя всички ви за добро утро с уникалното парче на Джеймс Браун- I feel good  dance
Много съм ранобудна,но определено не го чувсвам като призвание,а по-скоро като изтръпване на прасец,киселини, изумително упорита болка в кръста и една такава тежест в областта между гърдите и тазовите кости,че да се чуди човек какво ли е това ново заболяване и има ли лек за него.Е има явно-след 9 месеца се чувстваш като нов  Crazy
Благодаря ви майчета за бързите отговори!Аз се порових из форума на февруарките и се оказа че голяма част от тях са с подобно на моето оплакване.Мисля вече да спра да се ровя за този си дискомфорт из нета,защото ще заприличам на един герой-хипохондрик от книга на Джеръм К. Джеръм,който след като прочете от кора до кора Енциклопедия на световните болести,каза:"И тогава осъзнах,че съм болен от всички болести на света-едни бяха едва в начален стадий,други в последен етап и единствената болест,от която разбрах че не страдам и бях силно разочарован,беше Следродилна депресия"   Laughing
ani_d   и аз чакам срещата на бургаските майчета с нетърпение  Hug Ще ми е приятно да си побъбря с хора на настроени на моя FM.Мисля че доста ще се полутам докато намеря това вече "прословуто" синьо-жълто кафе,но да се надяваме че ще се открием.Най-много да тръгна след някоя бременна  и да я следвам докъде ще стигне (така направих на срещата ни за Окръжна болница  Wink  ).
Хайде стига съм писала вече.Прегръщам ви,сънливки  Hug
Ех как ми мирише на кафенцееее Coffee

# 469
good morning sunshines  Heart Eyes
Да ви призная на моменти се чувствам като Робин Уилямс във филма "Добро утро Виетнам".Сега остава, като него, да си сложа едни големи слушалки на главата и да поздравя всички ви за добро утро с уникалното парче на Джеймс Браун- I feel good  dance
Много съм ранобудна,но определено не го чувсвам като призвание,а по-скоро като изтръпване на прасец,киселини, изумително упорита болка в кръста и една такава тежест в областта между гърдите и тазовите кости,че да се чуди човек какво ли е това ново заболяване и има ли лек за него.Е има явно-след 9 месеца се чувстваш като нов  Crazy
Благодаря ви майчета за бързите отговори!Аз се порових из форума на февруарките и се оказа че голяма част от тях са с подобно на моето оплакване.Мисля вече да спра да се ровя за този си дискомфорт из нета,защото ще заприличам на един герой-хипохондрик от книга на Джеръм К. Джеръм,който след като прочете от кора до кора Енциклопедия на световните болести,каза:"И тогава осъзнах,че съм болен от всички болести на света-едни бяха едва в начален стадий,други в последен етап и единствената болест,от която разбрах че не страдам и бях силно разочарован,беше Следродилна депресия"   Laughing
ani_d   и аз чакам срещата на бургаските майчета с нетърпение  Hug Ще ми е приятно да си побъбря с хора на настроени на моя FM.Мисля че доста ще се полутам докато намеря това вече "прословуто" синьо-жълто кафе,но да се надяваме че ще се открием.Най-много да тръгна след някоя бременна  и да я следвам докъде ще стигне (така направих на срещата ни за Окръжна болница  Wink  ).
Хайде стига съм писала вече.Прегръщам ви,сънливки  Hug
Ех как ми мирише на кафенцееее Coffee

hahaha hahaha hahaha Hug Hug Hug Хубаво е когато денят ти започне с добро настроение......

# 470
Здравейте, момичета!

Честити рождени дни на delilah_qk и IRA2! Да сте много здрави, щастливи и обичани!   bouquet  bouquet

За изследванията - до сега не съм си плащала нищо освен таксата от 2 лв. в лабораторията.  Rolling Eyes

Онзи ден поръчах едно комплектче от Ла Редут и нямам търпение да дойде.  Mr. Green Колко време горе-долу пътуват пратките до БГ?

Момичета, чудех се. Вие кога ще си стягате багажа за болницата, аз дори нощници съм си купила...

Аз лично мисля да почакам още малко. Да стане поне март и тогава ще стегна по-важните неща. Иначе вече си взех списък със задължителните неща за АГ-то.

Лек ден от мен  Hug

До 20 дни ще е при теб в Русе. Проследявай си мейла, който е от регистрацията ти, защото на всяка стъпка ще ти пишат.

# 471
Добро утро момичета!
Гларусче, приемам поздрава - даже ми зазвуча в главата Mr. Green/ама това е щото не съм много в ред сигурно Joy/. Мирише ти на кафенце, защото тъкмо го пуснах  Joy - заповядай Coffee
Спокойно, и аз всяка сутрин се будя от нещо такова, но да си призная чесно тази сутрин беше по-скоро от глад Embarassed, защото снощи бяхме на гости и не ми хареса вечерята та си останах гладна, а като се прибрахме беше прекалено късно да дояждам Grinning.

Петя, честито за покупките! Аз явно някъде съм изтървала новината за племенника ти, браво че наддава съкровището, дано по-скоро да си го вземат в къщи.

Ние по после ще тръгваме за София да приберем един приател от летището и къмко се надявам да го изнудя ММ да посетим някой магазин Mr. Green
Заминавам да му направя закуска.... newsm56 - и да видим после дали ще ме огрее Mr. Green

Приятна дъждовна неделя на всички!!!

# 472
Big mamma, много ми харесва новия ти ник и аватарчето!!! Стискам палци за момиченце!!!  Hug Hug Hug
  bowuu

Добро утро маминки!
Аз ще се стягам за среща,дано да сте по-мързеливи днес и по-поспаливи,че като се върна няма да мога да ви изчета. Mr. Green
Rois ти си знаеш най-добре.Важно е човек да чувства мир във себе си за взетите решения и постъпки.Той таткото в БГ ли?Той ще помага ли финансово?А ти имаш ли такава възможност?Ако твоето бебе върви по-дребно,мога да ти давам нашите дрешки,щот ние сме слончета и по размер вървим с 3 месеца напред.Иначе ако може да имаш козметика от Щатите това е добре,ние останахме много доволни.

От мен   хубав ден!

# 473
Добро утро!Big mamma, страхотен кекс Simple Smile
Снощи се престраших да се кача на кантар и съм само +10 кг newsm44, което много ме изненада!
За това сега отивам да закуся, пък после се надявам нашия татко да ми направи кафенце(прави го много хубаво).

# 474
Добро утро, коремчета!  Hug

От снощи ми се схваща нещо на 3-4 см над опашната кост.....направо не мога да мръдна- ни напред, ни назад. На някой случвало ли му се е?

# 475
  • Сопот, Пловдив
Добро утро на всички!  Hug

Rois ти си знаеш най-добре.Важно е човек да чувства мир във себе си за взетите решения и постъпки.Той таткото в БГ ли?Той ще помага ли финансово?А ти имаш ли такава възможност?Ако твоето бебе върви по-дребно,мога да ти давам нашите дрешки,щот ние сме слончета и по размер вървим с 3 месеца напред.Иначе ако може да имаш козметика от Щатите това е добре,ние останахме много доволни.

Бащата живее в Испания, където живеех и аз доскоро. Надявам се нищо да не го доведе в България  Laughing . Финансово досега не е помогнал с нищо, не вярвам тепърва да го осени подобна идея, а и неговото условие за това е да признае бебето, което аз няма да разреша на този етап. Аз си имам семейство да ми помага, а той даде един куп обещания, които не изпълни, та не съм опряла до него и той си изпусна шанса да се прави на баща по какъвто и да било начин.
Иначе според последния ултразвук бебо вървеше три седмици по-голям, та май няма да сме от дребните бебета  Mr. Green , но аз засега си се оправям с дрешките и покупките, иначе мерси.   bouquet

# 476
petia 47 Hug благодаря ти,че ме добави на 1ва страница!Дано нещата с племенничето да вървят отлично Praynig Peace Доста покупки сте направили,браво!Ние във вторник тепърва тръгваме на шопинг и се надявам с едно излизане да вземем всичко!

За тези,които не знаят-когато е ниско кръвното, пулса се покачва за да компенсира!Лошото е когато се появят висок пулс и високо кръвно налягане,или само високо кръвно без висок пулс Peace

big mamma  Peace страхотен кекс,ох как обичамммм!

# 477
Здравейте, момичета  Hug Ние дне сме си самички - татито ни е на работа и се чудим дали дали да излизаме навън, че нещо е доста студено или да си пазим леглото  newsm78
Петя, много се радвам за племенника ти - дано всички душици имат сили да се справят със ситуацията, а в този ред на мисли, се чудя  с Мони какво става - доста време не се е включвала - надявам се да има доста ангажименти просто.   bouquet, Мони!
Мамчета, искам да Ви помоля за съвет - ММ ще стане на 30 години след 10 дни и просто не знам какъв подарък да му взема - то е ясно, че най -големият му подарък ще дойде малко по =- късно, но все пак не искам да съм с празни ръце на този юбилей все пак!  #Crazy Моля, да споделите някакви идеи ако имате, ще съм Ви много благодарна  Peace
Марева, много е сладки легълцето - моите кумове си взеха същото и са много доволни! Със здраве, да си го ползвате и Марти да спинка спокойно в него.
Аз май вече също се нареждам сред майчетата с леки, за сега, според описанието, дето е пуснала Ани, фалшиви контракции, но то май вече е повече от нормално. Само се надявам да си постоим на топло още месец, пък после каквото дойде,
А и последно да Ви се похваля, че колетът с дрешките на Жорко вече е на път  newsm44 newsm44 newsm44. Вече нямам търпение да си ги подреждам и нареждам  newsm68
Хайде хубав ден от мен! Hug

# 478
vadada Тетра е другото име на смрадликата, но ако попавдне в устата мисля че е опасно. Аз примерно съм си правила гаргара на венците като ми вадиха зъба, но са ми казвали да не гълтам, че не било хубаво. Иначе за промивки е идеална.

# 479
някой ползвал ли е Профенид свещички след раждането?
Вчера ми ги похвали една приятелка, която роди лятото.

Общи условия

Активация на акаунт