Има ли граници все пак?

• 7 286
  • 58
  •   1
Отговори
# 30

Dincho, въпросите са зададени неправилно.
Защо пък да са зададени неправилно, хора разни - фантазии разни, това че на тебе нещо определено ти е в главата и за него се интересуваш не значи че трябва всички конкретно това да коментираме. Въпросите са по-общи.

# 31
1. да се притеснявам - не се притеснявам. но просто някои от желанията ми "узряват" бавно. когато съм уверена че искам нещо, не се притеснявам да го кажа
2. не се притеснявам, да споделя и да иска каквото му душа иска
3. не. бих отказала без притеснения, макар че си спомням немного откази от своя страна. не се притеснявам и да ми откажат, ама това е щото не ми се е случвало още и не знам какво е... всъщност.

# 32
Мисля си че нямам мераци да се запознавам детайлно с неговия задник.Изглежда ми много сложно,много подготовка...

Вие бихте ли го направили /изключая дамите,отговорили с не/?

# 33
  • София
Мисля си че нямам мераци да се запознавам детайлно с неговия задник.Изглежда ми много сложно,много подготовка...

Не, не бих.

# 34

Защо пък да са зададени неправилно, хора разни - фантазии разни, това че на тебе нещо определено ти е в главата и за него се интересуваш не значи че трябва всички конкретно това да коментираме. Въпросите са по-общи.

О, Аризона, моля ти се...пиши по темата!

# 35
Аз пък много се чудя на връзки в които всичко рухва заради някаква си сексуална прищявка, като в посочената тема. За да може такова камъче да обърне цялата кола, значи колата трябва и без това да се е държала на тиксо и кламери. Според мен не си заслужава да инвестираш живота си в човек, който би те отсвирил за такава дреболия, или човек, с когото не можеш да си споделяш на сексуална тема. Ми то ако не с него, с кого? Тия неща трябва да се разискват още в началото на връзката. Бих искала да знам как гледа на нещата, за да не се окаже някой ден че къса с мен защото някаква негова прищявка ми преминава границата. А граница имам, разбира се, той също. Разбрали сме се чия къде е, и действаме в общите полета. Ако някой измисли нещо ново, споделя, обсъждаме, и ако става - става, ако не - здраве да е.

# 36

О, Аризона, моля ти се...пиши по темата!
По точно?

# 37
...И така:
1. Притеснявате ли се да споделите с партньора си сексуални желания.
2. Притеснявате ли се ако той сподели такива и поиска от вас да ги изпълните заедно.
3. Притеснявате ли се да ви откажат или вие да откажете.
Всичко ли бихте споделили и има ли все пак някакви граници, които спазвате.

.....

Не. Но в началото винаги не ми се е получавало на 100% отпускането.
Не. Напротив дори.
Мразя да ми отказват принципно, но в секса - не ми се е случвало. Сигурно не съм искала неподходящи неща, знам ли...Аз също не съм отказвала категорично, но ми се е случвало да отклонявам малко.

Ти давала ли си да се запознаят с твоя?

# 38

Да и точно за това питам.Като знам какви масажи,проби,предразполагане и прочие сложности върши един мъж за съответната дупка питам колко мацки биха се навили да направят същото? Rolling Eyes

# 39
.Аз също не съм отказвала категорично, но ми се е случвало да отклонявам малко.
Отклоняваш или насочваш в правилната посока????? newsm78

# 40

Да и точно за това питам.Като знам какви масажи,проби,предразполагане и прочие сложности върши един мъж за съответната дупка питам колко мацки биха се навили да направят същото? Rolling Eyes

Joy
Следващия път пробвай с едно просто гелче - върши чудеса и никой не трябва да се мъчи  Peace

.Аз също не съм отказвала категорично, но ми се е случвало да отклонявам малко.
Отклоняваш или насочваш в правилната посока????? newsm78
Правилната, разбира се...правилната за мен  Mr. Green
Говоря за елементарни неща, примерно - искаш ли отгоре - аз без да отговоря просто сменям другояче позата, защото примерно в момента ми е добре да си лежа и тн...незначителни промени. Просто не съм получавала таков апредложение, което да трябва да отрежа на мига.  Thinking Май не мога да го обясня...

# 41
Правилната, разбира се...правилната за мен  Mr. Green
Говоря за елементарни неща, примерно - искаш ли отгоре - аз без да отговоря просто сменям другояче позата, защото примерно в момента ми е добре да си лежа и тн...незначителни промени. Просто не съм получавала таков апредложение, което да трябва да отрежа на мига.  Thinking Май не мога да го обясня...
Май си се примирила...само да не е капитулация!!!! Joy

# 42
 newsm78 с кое? Със собствените си желания ли? Ами да  Laughing

# 43
Капитулация пред границите....нали те кефи ..другото е без значение!!!! Peace

# 44
Капитулация пред границите....нали те кефи ..другото е без значение!!!! Peace
Joy
Имам граници сигурно, напр.ме отвращават тия сцени с фетиши, връзване или...абе т.н.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт