Жената ЛЪВ - 47

• 16 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Вени, така се случва като се залисваш с любимите хора  Joy

Пол , ще ме убиеш с тез товйте телефони  hahaha Ако е Мтел или Виваком, прати ми го на ЛС, аз по- късно ще е дрънкам  Peace

Жу много си права, ей я нема я никва вече Тедко.

# 616
Звънях на Десито, ама ме отряза.  Mr. Green

# 617

А? newsm78 Как те отряза? Thinking

# 618

А? newsm78 Как те отряза? Thinking
Ами как, натисна червената слушалка.  Mr. Green
Писа ми SMS, че е в Италия служебно и за съжаление не е с милото. Праща много поздрави и целувки.  Hug

# 619
Бе и аз си помислих, че сигурно щото е в чужбина. Иначе що пък да те отреже. Rolling Eyes
Ми освен да и завидим лекичко за Италия. Blush Служебно, служебно, ама все си е разходка. Flutter

# 620
Служебно, служебно, ама яде нали? Ей за една лазаня сега, какво не съм готова да направя...
На мен подаръка за РД тази година от моя мъж беше разходка до Италия.  Flutter Що паста измоцах не е истина. Simple Smile
Една дружка ме пита що не съм си взела обувки - луда ли си да харча пари за обувки, като мога да ям, да ям, да ям... Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 18:27 от wish

# 621
  • София
Уиш, голям си образ  Joy  Hug!
Ходих да си прибера детето. Сутринта купихме 30 мартеници  Shocked, а в момента дясната му ръка е овързана в бяло и червено, такова чудо не бях виждала Laughing!

# 622
И аз много се смях с Уиш.  Joy
Моца  паста,а?Ай сега цоцай тез плодове  Laughing

Вени,кво викаш,ръката му като гипсирана? Joy

# 623
Абе като и гледах снимките не изглежда много да е моцала,  Thinking и според мен няма наложаща нужда от диета, ама тя си знае. Може би слабее, та ако й се наложи да ходи пак в Италия да си яде на воля.  Crazy
Иначе аз официално спирам да ям. ........ За днес.  Mr. Green

# 624
Моца  паста,а?Ай сега цоцай тез плодове  Laughing

hahaha
Марш в ъгъла наказана с ябълка в ръка ! Twisted Evil
Нека ми.
Ама сега да съм там, пак така ще ям. Орталъка оядох, ей! Simple Smile

Жу , то щото имам талант да позирам. Заставам така, че да се вижда на предна линия по-слабия крак, тънкия профил на дупето, гълтам корема и се правя, че не знам, че ме снимат... Wink

Това за гипсираната ръка ми хареса. Simple Smile В моето детство бяхме като броненосци. На края на деня на блузата ми цвета не се виждаше. От яката, до кръста значка до значка мила моя майно ле... Simple Smile На якето - тоже! Ама пък кеф беше... После им махах кончетата и си пазех значките. Ама те едни чудни, светещи, лъскави. Скоро баба ми откри една с две гълъбчета. Светещи. Сега е на пердето в детската и големия много и се радва, а на мен ми става едно такова мило, детско... Blush

# 625
  • Балчик
 HugПривет  Hug
студ е тук голям,
днес имах работа из града и се настудувах за една седмица напред
утре нямам и намерение да мърдам от офиса.
В чуденка съм дали да не си налея чаша вино  newsm78

# 626
Боб, щом се чудиш, значи е време да сипваш  Peace

Да ви се оплача, на скито като отидохме, аз най-много пиех  Crossing Arms Другите не можели, не искали  Crossing Arms Последните вечери си поръчах по една малка ракийка и после една бира, и ме беше срам  Embarassed Mr. Green

Нат, голЕм образ си. И аз така позирам и най-вече се правя, че незнам  Whistling

Камче, и аз смятах да звъня на Вий, ама ти като каза, че ти е теглила една чужбинска, се отказах  Sunglasses Поне каза ли кога ще е на наша земя?

Офффф и у дома сме заринати с мартеници.

Тази вечер отново ходих на поход по входа. Нямаме асансьор и направих разходка по стълбички, якоооооооооооооо ама събрах още някой и др таксичка. Утре сутрин като тръгна по стълбите надолу който не ми е отворил вратата ще получи покана да си плати доброволно, инак пращам Нора  Mr. Green Joy

# 627
  • Пловдив
Спондж, наистина беше много студено днес в Пловдив.
Кат каза винце..имам едно от тати - домашно, дъл и аз да не си сипя една чашка, а... Flutter

Уиш
, що ти тряя да отслабваш, бРе? Мноо си си добре така, мен ако питаш /ее, то ние по -мекичките тряя да се поддържаме  Mr. Green/ Ся ши земиш мнооо да отслабнеш и ши остана най -дебелата в темата...ши тряя и аз да минавам на диета...цццццц

Днес точно за Десито си мислех, кво стана с туй момиче, дан не е при любимия, пък то било в Италия.

Мими, сподели как приеха децата промяната? Училището? Език ли учеха само цяла година?
Че и на нас ни предстои подобно упражнение...Мъжо е от декември у френско и иска след края на учебната година да хващаме самолета и да одим при него..

Момичета, и двете ми хлапета са болни. Малкият от събота, с лоша ларингитна кашлица и темп., не висока, но вдига и сваля, а хом. му също е болна, та няма на кой да разчитам, освен на себе си...А каката от снощи е с повръщане, болят я ушите, не много, кашля, и вдигна днес на обед 40 гр....Ама след това я смъкна до 38 и нещо и вече определено е по- добре...

# 628
Мори, що ще цапате чашите за едно винце...
Дръжте се лъвски и разливайте смело... Я!
Аз съм от тия дето без едно могат, ама с едно не могат.
То за всичко съм така, та за това съм на тоз хал.  Mr. Green

*Бенджи* , говори ми, говори ми, ама лято идва, а аз каква рокля имам... Whistling

Оф, най-гадното нещо е да ти е болно детето.  Tired
Не.
И по-гадно има. Да си болна ти, докато ти е болно детето!
Като чуя за дете с температура - настръхвам. А като си представя повръщащо дете и ми се плаче. Бързо да оздравяват човеците ти!  Hug

# 629
Бенджи, душко бързо да оздравявате  Hug Тия дни във Варна все за грипна ваканция бъбрят, ама не се стигна до нея, явно пак има някакъв вирус.... ooooh!

Нат бях те питала снимките в албума като ги гледа кво си мислиш за нас? Има няколко лъвчета дето не пишат от известно време в темата, но са със фотоси в албума, но съм сигурна, че някой ден ще се завърнат с пълна сила, както влязоха в темата.  bowuu

Хора, свеки вчера я помолих да ми върне една книга от библиотеката и я помолих да ми вземе няколко, но като чета заглавията все трагични нещо ми звучат та не ми се чете  Mr. Green Яд ме е , че раб време на библиотеката е с моето  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт