Жената ЛЪВ - 47

• 16 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
В Бургас не каца ли нещо нискотарифно?
А, да бе наш'то летище да не е за всеки.  Crossing Arms  hahaha

# 676
Е па ако си мислиш, че не ям и не пия, грешиш  hahaha. Както казва Нат, без едно можем, ама с едно не можем  Mr. Green
newsm10 smile3521

# 677
  • Пловдив
В Бургас не каца ли нещо нискотарифно?
А, да бе наш'то летище да не е за всеки.  Crossing Arms  hahaha
Joy

# 678
  Здравейте, сладурки  Hug! Отдавна не съм ви чела и се надявам всички да сте ОК! Ние с Боил бяхме малко в болница. Грипа много тежко го удари. Имаше почти 40 градуса температура, която не можех да овладея и разстройство и след 3 дни борба в къщи постъпихме в болница. Наляха го с две системи, даваха му тамифлу и детето за два дни успя да си стъпи на краката. За втори път лежим в инфекциозното на Окръжна и съм със страхотни впечатления от лекарите, които работят там, а и всичко е ремонтирано и чисто. Другото, което ми направи впечатление е, че отделението беше пълно с болни от грип дечица. Повечето бяха между 2 и 5 годишни, но имаше и няколко над 7-8г. Аз съм на мнение, че грипът, който върлува сега е по-страшен от свинския. Миналата година всички у дома изкарахме "прасчо" без някакви съществени оплаквания, докато сега... Ето Вили вече колко дни пие АБ и още кашля  Confused.
  Сега в къщи ме чака една малка кочинка. Не знам какво са правили тия двамата в нас, но за 4 дни са оплескали толкова много дрехи и чинии... да не говорим, че прахосмукачка не е пускана от миналата седмица / влязохме в болницата преди да изчистя и съответно на никой не му е хрумнало за какво се ползва прахосмукачката/.
  Цунки на всички! Ще се върна няколко страници назад да вида какви са тия нискотарифни компании, които сте обсъждали, че и ние лятото ще летим за Барса и трябва да намеря най-изгодната оферта. Кипре, от кога нискотарифните не могат да кацат на летището в Барселона? Свекитата последните няколко години пътуват все с Уиз от и до там.

# 679
  • София
Рени, съжалявам, че сте били в болница! Но от друга страна по-добре под лекарски контрол, отколкото иначе, а и явно докторите са били наистина доктори.
Вчера или онази вечер слушах един епидемиолог по ТВ, който обясняваше, че в момента вървят грипове от тип А и Б и определено "налитат" на деца във възрастовата група, която и ти си посочила.

# 680
Ренка,радвам се,че сте добре вече   Hug
Вярно е много лош този нов грип.По- добре,че сте влезли в болница. Остави чистенето..то край няма тази работа.

Купих език,сега го варя в херметика/много ме   е страх   newsm43/Ама пусто,искам да го направя с гъбки и масло.
Рейче, ето ти идея за довечера  Wink

П.П. Вени ,и аз го гледах.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 13:18 от Жу

# 681
  • Пловдив
РениHug
Ужас! Болница!!! Пък аз се чудя, що така ни забрави тия дни...

Мислех да ги водя моите при личната да ги види, ама навън вали сняг и е много студено...никъде не мърдам, тука ще си стоим на топло. Определено щот са по -добре днес, ако бяха като вчера, щяхме да идем.

# 682
  • София
Жу, и мен ме е страх, ама откакто варих едно шкембе пет часа, почнах да се замисля дали да не си купим пак. Старата гърмя веднъж и за една бройка да утрепе свеки, спука ни керамичния плот, изкриви абсорбатора, беляза тавана, а стените бяха оцвъкани в зърна зрял боб  ooooh!!
Жу, май не трябваше да разказвам всичко това  Joy  Hug!

Аз купих вратни пържоли и плик за печене. Никога не съм приготвяла храна в такъв, днес ще ми е за сефте. На упътването (и такова има  hahaha) пише, че мръвките ще ми се сготвят за около 30-40 минути. Това дали е вярно  newsm78?

# 683
Рени, много кофти. Важното е че е минало вече и Боилчо е по добре.  Hug

# 684
Вени,аз съм правила!Чиста работа .Вярно е.Аз слагам и гъбки/аман с тези мои гъби  Crazy/Но на финала резвам плика,че да се запекат за цвят   Mr. Green

# 685
  • Пловдив
Рени, добре, че бързо сте се оправили и всичко е приключило вече  Peace
Може би не се отнася за всички нискотарифни, защото девер ми ще летят с Уизеър май месец до същото летище. Ето линк към статията: http://www.plovdivairport.com/newsdetail.php?newsID=16

# 686
Кофти това с болниците... Tired

Мен тия дни пак ми бръмна мухата за тенжера под налягане, разрових нета, почти си избрах, ама пак такъв страх ме хвана. С това гърмене много съм наплашена. И най-вече, че моите чевета, особено малкия Бобър, е задължително до печката ако тя е включена и нещо се готви или пече. Такива хорър сцени ми изникватв съзнанието, че на мига съм готова да наклада огън на двора и тамденонощно да готвя стига да е безопасно за децата ми... Споменавала ли съм, че съм параноичка на тема безопасността и оцеляването на децата ми?  newsm78

( преядох  Embarassed )

# 687
  • Пловдив

С хляб и лютеница ли  Mr. Green

# 688
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Joy
Точно това гледах във ФБ..
Мнооо убаво хлебче, браво!

# 689
  • София
Вени,аз съм правила!Чиста работа .Вярно е.Аз слагам и гъбки/аман с тези мои гъби  Crazy/Но на финала резвам плика,че да се запекат за цвят   Mr. Green
Мерси, Жу Hug! Щом стават бързо, няма да ги правя сега, а ще ги пека преди вечеря, че да са топлички. Хубава идея ми даваш с гъбите, аз също имам, ще ги сложа за вкус  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт