Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 361
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

Вече е грозно ... Колко серии се опитвам да свикна с поведението на мадмоазел и погледите и , но вече ми идва в повече ... Аз лично не съм такъв човек , не обичам да се интересувам от личния живот на заобикалящите ме , особено ако са на пределна възраст като Аднан... Ако бившата му съпруга  и е поверила децата , това не се отнася  и за самия него... Той пое тази отговорност да се ожени за млада жена , той ще си понася болката , защото е прекалено голям да си поема товара на това решение...
Затова я кръстих полицайката. Направо генерал от запаса.

# 121
Мадмоазел вече съвсем вдяна какво става............ Flutter

# 122
По погледа на мадмоазел пролича, че вече се убеди за ,,нещото,, между Бихтер и Бехлюл.

# 123
Бива я за следовател.Вади кирливите ризи на всички без да ги кара да си признават.

Вече сигурно се е убедила на 100%,че Б и Б имат нещо.Лоша шега си изигра Бихтер с това късно обикаляне по стайте... Sad Разкрита ееее!  #2gunfire

# 124
  • Пловдив
Мен пък много ме изкефи този момент. И приветствам Мадам да продължава, защото тя е будната съвест в сериала Wink Евала, че не се намесва и не извлича лична полза, просто показват, че не само Фирдевс е наблюдателна и интуитивна. Иначе останалите са заспали овце.

# 125
... Иначе останалите са заспали овце.
Разби ме тотално, но това си е чистата истина.  newsm62 newsm62 newsm62

# 126
# 127
Много мразя дните,в които дават само по една серия  Cry
Вие що замлъкнахте?!  newsm78

# 128
По погледа на мадмоазел пролича, че вече се убеди за ,,нещото,, между Бихтер и Бехлюл.
  Само като каза на Нихат там онова и тя каза, че не е и Бихтер влезе.. Всичко се проясни..

# 129
Мацки, лека вечер, че отивам в др-та стая. Утре със ставането ще ви черпя по едно кафенце!

# 130
Момичета,какво беше  оправданието за парите,че бяхме на танци и закъсняхме...  bouquet

# 131
  • Pleven, Bulgaria
Добър вечер момичета.Не съм писала отдавна,защото съм болна и нямах време видях,че са се заформили спорове,но това е добре,защото те показват,че тук има мислещи и заинтересовани хора,а в спора излиза истината.Не съм съгласна да се обвинява само бихтер,въпреки че тя прави повече'лоши'неща Бехлюл остава малко в периферията и едва ли не той е жертва.Дали не го обвиняваме за нищо,защото е хубав и сме жени и има малко злоба спрямо Бихтер не знам,но и двамата имат вина,но в тази серия Бихтер показа,че е по слабо волевата и не може да се откаже от каквато и да е било в случая от Бехлюл,а той един път да постъпи мъдро.За случката с хеликоптера,мисля,че Бех постъпи така,защото не можа да приеме,че са постъпили така с него и че той е отхвърленият,а не защото толкова много иска да си върне Бихтер.Приятни сънища  smile3524

# 132
  • Pleven, Bulgaria
Момичета,какво беше  оправданието за парите,че бяхме на танци и закъсняхме...  bouquet
че е искала да купи подарък на Нихал за бала-пиано,но после сметнала,че на Нихал не и трябва пък и Аднан нали ще и купува кола.Горе долу това и бяха думите

# 133

Че искала да купи подарък пиано на Нихал, но се отказала

# 134
Бехлюл се  опита да се бори със себе си-заключването на вратата и невдигнатият телефон.Бихтер излезе слаба

Общи условия

Активация на акаунт