Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 356
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
здравейте,чудя се постоянно се обвинява Мадмоазел,тя просто е умна и проницателна.А Фирдефс не се ли намесва в чуждо лично пространство/живот/ като отмени ангажимента на Елиф

# 136
# 137
Бехлюл се  опита да се бори със себе си-заключването на вратата и невдигнатият телефон.Бихтер излезе слаба
Бехлюл един ден се бори, на следващия не! Според мен леко се е понаплашил, че са започнали да ги разкриват, не друго.

# 138
Аз пък накрая съжалих Джемилето,как страда по тоя пън Бешир,а той само едно благодаря и каза #Cussing out

# 139
Момичета,да почерпя за рождения си ден Grinning

# 140
  Добър вечер,Бихтер се уплаши и пожела да сложи край,опитва се сама да се убеди,че това,което изживява е мимолетно.Не мога да виня само нея,Бех има не по-малка вина и отговорност,не смятам че тя прави повечето лоши неща. Според мен му звънеше,за да му каже кой е провалил работата на Елиф/може и да греша/. Той пак е решил да влезе в пътя, да видим до кога. А историята с хеликоптера-не го направи, само защото е отхвърлен,а защото искаше да си я върне.Неслучайно на нея звънна първо,а не на някой друг.
    Мадмоазел леко прекалява вече,притисна Бешир до стената,не го остави,докато не разбра историята.Тотално разкри цялата истина.Нихал и тя как се зарадва като разбра,че Бех няма да се жени,дори не успя да се сдържи.На Фирдевс й излязоха  криви сметките,прави ги без кръчмаря.
  Бехлюл-уж се разделя с Бихтер,обаче гледа да прати Елиф в Париж,сдърпаха се и веднага си намери предлог да отложи сватбата,пък после Бихтер правела повечето лоши неща. Това момче -не му сече брадвата на едно място,защо така разиграва и използва Елиф-много непочтено от негова страна.Бих като знае как е постъпил със сестра й,защо си мисли ,че с нея ще е различно?
  Денимира много добро стихотворение,поздравления   bouquet
  Пипилота 27-много точно казано,борбата и за двамата вече е в миналото.Той от голяма борба и  направи глупоостта с хеликоптера.
  Емели -Честит рожден ден! Да си жива и здрава,много щастлива ,обичана и обичаща  Hug
  Един букет от мен:

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 22:40 от charovnica

# 141
Бехлюл се  опита да се бори със себе си-заключването на вратата и невдигнатият телефон.Бихтер излезе слаба
Бехлюл един ден се бори, на следващия не! Според мен леко се е понаплашил, че са започнали да ги разкриват, не друго.
Да и според мен
А по мое мнение ихтер не обича Аднан.Човек.обичащ друг не би извършвал подобни действия.Просто намира някаква сигурност в него,но ролята на парите не е главната.Сякаш вижда бащата.А Бехлюл е страстта.Харесват ми като двойка,но жалко,че любовта и ще приключи трагично.
След няколко дена свършва сезона,кога ли ще пуснат и другия...? Confused

# 142
charovnica  ако не се лужа в следващия епизод ще дадат как Бихтер се опитва да отвори вратата на стаята на Бех,но вижда,че е заключена

# 143
emely ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 144
 Бихтер и тя е напориста,спор няма,интересно е какво си казват,а не само какво правят. 

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 22:58 от charovnica

# 145
emely,жива и здрава да си.и всичко което си го пожелаваш ,да се сбъдва Hug

# 146
Здравейте   Flutter  ... emely честит рожден ден   . А за епизода ... Бехлюл и Бихтер доста е уплашиха , за толкова кратко време доста хора ги заподозряха и веднага решиха да си кажат "сбогом" . Но в този момент съм съгласна с Вас , че Бихтер се оказа по слабата , а Бехлюл усети , че всичко може да спре до тук и затова според мен реши да се отдръпне и да не и вдигне телефона ( защото може би той си е помислил , че всичко може да свърши и за тях просто да остане един спомен , но уви ) . А Нихал ... как само се засмя , малко смешно беше , но все пак е влюбена и явно не можа да прикрие радостта си   Simple Smile . Накрая се смразих  Laughing от погледа на Мадмоазел  Twisted Evil , когато Бихтер влезе , чак тръпки ме побиха , но пък за сметка на Аднан тя доста бързо "загрява"  Laughing .

# 147
denimira, страхотно стихче. Браво
emely, честит рожден ден. Желая ти много здраве, любов и късмет.

Оф, нямате угодия - Аднан защо не загрява, Мадмоазел защо загрява...? hahaha hahaha hahaha

# 148
 emely ,  Hug Честит Рожден ден ! Бъди здрава и много щастлива ! Желая ти много красиви мигове , споделени с любим човек и верни приятели !

# 149
  Бихтер като по-слаба го търси,а той като по-силен не й отказва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт