Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 346
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

emely, пожелавам ти щастието да не те напуска никога.

# 151
  • sofia
Снеже, угодия няма, защото не загрява който трябва  Wink На Мадмоазел изоообщо не и влиза в делата кой какво прави в случая. Аднан наистина са го изтипосали като мега глупав..
И на мен леко ми дожаля за Джамиле - тоя не е пън, той е хималайски дъб просто  Joy

# 152
Emely, винаги съм знаела, че си от хубавите зодии...  Simple Smile. Бъде все така проницателна и чувствителна!

Най-добри пожелания от мен с горещи моменти от Забранената любов - Бир гюнах гиби (Крия те като грях) на Айда Пекан и Тойгар Ъшъклъ!

http://www.youtube.com/watch?v=9t66SgtH_Rs&feature=related

Bir günah gibi gizledim seni
Крия те като грях

Kimse görmedi seninle beni
Мене и тебе от чужди погледи

Ağlarken içim güldü gözlerim
Душата ми плаче, а очите ми се смеят

Bir günah gibi gizledim
Крия го като грях

# 153
Снеже, угодия няма, защото не загрява който трябва  Wink На Мадмоазел изоообщо не и влиза в делата кой какво прави в случая. Аднан наистина са го изтипосали като мега глупав..
И на мен леко ми дожаля за Джамиле - тоя не е пън, той е хималайски дъб просто  Joy
Ами тя затова не се и меси, защото знае, че не е нейна работа. Само загрява и нормално иска да си изясни нещата докрай, но... си мълчи, защото, ако проговори накрая тя ще излезне виновна. Wink
 Joy Joy Joy ...хималайски дъб... hahaha hahaha hahaha

# 154
Момичета,благодаря за хубавите пожелания Hug

sara bri,
,благодаря Hug
Избрала си любимата ми песен Heart Eyes

# 155
  Бешир не я иска,показва го ясно на Джамилето,ама нали в този филм всички са като тряснати с дъска и капка разум не им е останала,та не разбира кога трябва да се откаже.
  Аднан бива,бива заслепен,ама чак пък толкоз. Мадмоазел я обвинявах,че нищо не казва на Аднан за Нихал и промиването на мозъка йот Фирдевс,но сега осъзнавам,че тя просто няма  думата. Може само да наблюдава и да си прави изводите.

# 156
  • Пловдив
И на мен леко ми дожаля за Джамиле - тоя не е пън, той е хималайски дъб просто  Joy

Хималайски дъб Joy (сетих се и за другия бисер- "панда с конюнктивит")
Той просто не е влюбен в нея, и не е длъжен. Пък и колкото се дърпа той, тя става по-нагла.

# 157
Честито на рожденничката!   bouquet Много усмивки и здраве!

Момичета кажете ми как се казва песента от филма,защото просто не успявам да я намеря я ужасно много я искам.  Sad Благодаря предварително!

# 158
Честито на рожденничката!   bouquet Много усмивки и здраве!

Момичета кажете ми как се казва песента от филма,защото просто не успявам да я намеря я ужасно много я искам.  Sad Благодаря предварително!
http://www.youtube.com/watch?v=HuCivy0P2yU&feature=related
Ето я, няма текст, само инструментал е на Тойгар Ъшъклъ.

# 159
Аз в youtube  си я намирам,но ми трябва някакво име за самият инструментал,че да си я сваля  newsm78

# 160
Аз в youtube  си я намирам,но ми трябва някакво име за самият инструментал,че да си я сваля  newsm78
Ask i Memnu Jenerik

# 161
Благодаряяяяя!  Hug   bouquet

# 162
  • София
   Според мен Аднан не е толкова тъп, отдавна усеща,че става нещо, но засега само събира факти, наблюдава и си трае!Който го е гледал, нека да каже!

# 163
# 164
Според мен,мястото на Мадмоазел е долу при прислугата,а не горе да се вре когато вечерят и да върти очите.

Общи условия

Активация на акаунт