Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 354
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • София-в сърцата на моите деца
Може ли някой да ми каже,след като Мадмоазел разбира,че на терасата не е била Нихал-самата Нихал не си ли задава въпроса "С кого се е прегръщал Бехлюл на терасата"?
Не само си го зададе, но и си отговори Peace

# 181
Мисля, че Maдмоазел "стопли" с кого се е прегръщал Бехлюл.... Grinning

Мен ме дразнят всички - като се почне от прислугата, която слухти като за световно, Бешир, който се изживява като пазител на "честта" на Нихал, че и сметка държи! ooooh! Джамилето, която е мега злобна. Фирдевс, която си вре носа навсякъде и плете интриги, Мадмоазел, която се опитва да се държи като стопанката на къщата, и разследващ полицай - как само сгащи Бешир : "Кажи, трябва да знам!" Аднан, който подозира жена си в меркантилност, а е сляп за истинските и чувства, Нихал, която държи да е центъра на вселената. За Бехлюл пък мога много да говоря - ненавиждам тази порода мъже, разглезени, страхливи, умеещи единствено да се развяват и да разбиват женските сърца, но никога не поемат отговорност. И Бихтер ме дразни, защото не намира сили да се откъсне от Бехлюл и все повече се оплита като пате в кълчища.
Единствено ми харесва майката на Нихат и малкия Бюлент.
А Мадмоазел не харесах още в началото на филма - не обичам такива прекалено съвършени "страдалници", които не живеят собствения си живот. Sick

# 182
  • Пловдив
Според мен,мястото на Мадмоазел е долу при прислугата,а не горе да се вре когато вечерят и да върти очите.
Мадмоазел са я приели ,като член от семейството, а не от прислугата. Тя е интелигентна, начетена, музикална, дипломатична и естествено  няма как да се впише сред прислугата. Освен това всеки път се мъчи да потуши скандалите , които възникват , с което пък пази Аднан от клюки и разправии. Лично аз много я харесвам / мое мнение/. Винаги съм се възхищавала на деликатните хора. Дори ,когато обстоновката се нажежи , отказва да седне на една маса със семейството , за да не дразни навлеците в къщата. Както виждате винаги е готова да помогне на всеки , без да прави от това капитал! Peace
Като пишеш навлеци - сигурно визираш Фирдефс, съпругата на Аднан - Бихтер, сестра и Пейкер със Нихат - хора от ранг и класа. Или не съм разбрала нещо аз.

# 183
Мариана е права  Peace

# 184
Според мен,мястото на Мадмоазел е долу при прислугата,а не горе да се вре когато вечерят и да върти очите.

Подкрепям мнението ти!  Peace

# 185
  • София
Мадмоазел са я приели ,като член от семейството, а не от прислугата. Тя е интелигентна, начетена, музикална, дипломатична и естествено  няма как да се впише сред прислугата. Освен това всеки път се мъчи да потуши скандалите , които възникват , с което пък пази Аднан от клюки и разправии. Лично аз много я харесвам / мое мнение/. Винаги съм се възхищавала на деликатните хора. Дори ,когато обстоновката се нажежи , отказва да седне на една маса със семейството , за да не дразни навлеците в къщата. Както виждате винаги е готова да помогне на всеки , без да прави от това капитал! Peace
Като пишеш навлеци - сигурно визираш Фирдефс, съпругата на Аднан - Бихтер, сестра и Пейкер със Нихат - хора от ранг и класа. Или не съм разбрала нещо аз.

За мен всички+ Катя  ooooh!! То в тази къща стана, като нашата поговорка за прасето и одъра!

# 186
Мадмоазел са я приели ,като член от семейството, а не от прислугата. Тя е интелигентна, начетена, музикална, дипломатична и естествено няма как да се впише сред прислугата. Освен това всеки път се мъчи да потуши скандалите , които възникват , с което пък пази Аднан от клюки и разправии. Лично аз много я харесвам / мое мнение/. Винаги съм се възхищавала на деликатните хора. Дори ,когато обстоновката се нажежи , отказва да седне на една маса със семейството , за да не дразни навлеците в къщата. Както виждате винаги е готова да помогне на всеки , без да прави от това капитал! Peace

С подчертаните думи мога да опиша й Сюлейман, според мен в пълна сила се отнасят и за него, но той е от прислугата.
Това дали е част от семейството може да го определи Аднан, а именно, че тя замества майка им на децата му, но все пак тя си знае, че е гувернантка, щом всеки месец си получава заплатата. Sick
Изисканост и прекалено жестикулиране са несъвместими. Не е случайно постоянното й ръкомахане на актрисата. Виждали сме и в живота хора, които се държат по начин да изглеждат изискани, деликатни и прекомерно морални и идеални, но понякога с някои дребни неща да издават същността си. С какво право принуди Бешир да й каже защо са се скарали с Бехлюл, не вярвам от загриженост за децата. Поради съмнението за връзка м/у Бихтер и Бехлюл, тя се интересува за всичко свързано с тях. Ако обаче това не е свързано с  Аднан, надали така упорито щеше да преследва истината. Бешир си позволи грубостта с Бехлюл, защото винаги му е завиждал, а то си има за какво Joy, и защото има с какво да му сниши самочувствието и да го държи занапред "на тръни".

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 11:06 от Stefok

# 187
  • Пловдив

Хайде и една усмивка от Берен.

# 188
Много дрънкаме,а не слушаме.
Преди време Нихал попита -какво им става?Защо разрушават техния свят?
И честно си кажете-кой според вас е господарката на къщата?
За мен в никакъв случай не е Бихтер.
За мен тя е господарката на касата и на разрухата.
Допусна намесата на майка си,допусна самата тя да е причина за хиляди кавги.

# 189
И още един въпрос.
Откъде Мадмоазел разбра,че Бешир е видял нещо на терасата на Бехлюл,та чак излезе да види какво се вижда от пътеката преди да го попита?

# 190
И според мен още с идването си Бихтер, впоследствие и майка й, преобърнаха живота на всички в тази къща.

# 191
Напълно нормално е с влизането на нови хора в семейството, живота на останалите да не продължи по същия предишния начин.

# 192
Здравейте,  момичета!

Я  хочу  извениться  за то,  что  опять  буду  писать  по-русски,  я  по-болгарски  не  умею,  простите  меня.....

Момичета,  ведь  если  разобраться,  то  в  этом  сериале  нет  абсолютно  положительных  персонажей.  У  каждого  героя  есть  свои  грешки.  Исключение  может  составить  только  Бюлент.  Но  он  ещё  маленький  мальчик  и  не  успел   совершить  серьёзных  ошибок.

Про  Бихтер  и  Бехлюля     я  уже  писала,   скажу   о  других......  

Меня  тоже  очень  сильно  раздражает    прислуга  этого  дома.    Они  всегда  и   во  всё  суют  свой  нос.  Эти  сплетники  всё  время    накаляют   обстановку  в  доме.   Разве  это   правильно?   Безумно  раздражает  Джамиле. Отвратительная  особа!  Злая,  завистливая,  несдерженная!    Я  вообще,  не  понимаю,  почему  она работает  в  доме прислугой?  Она  ведь  молодая,  можно  пойти  учиться,  чтобы  потом  иметь  более  обеспеченную  жизнь.   можно  найти  болле  престижную  работу.   А  здесь  какие  у  неё  перспективы?  Так  и  будет  до  старости  ходить  по  чужому  дому  с  тряпкой?   Всю  свою  жизнь  посвятит  мытью  полов  и  протиранию    пыли?

Теперь  Бешир.  Вы  знаете,   он  меня  раздражал  с  самого  начала  сериала,  а  потом  и  вовсе    мне  хотелось  залезть  в  экран  и  надавать  ему  по  шее. Бешир  ничем  не  лучше  Бехлюля  -  такой  же  слабохарактерный  и  нерешительный.    Почему  бы не  признаться  Нихаль  в  своих  чувствах?  Если  любишь  -  скажи!  А  он  только  и  делает,  что  слюни  пускает  и слёзы  льёт.  Бехлюля  он  ненавидит  потому,  что  его  любит  Нихаль. А  потом  он  вообще  как  шпион    будет  следить  за  Бихтер  и  Бехлюлем,   а  когда  найдёт  на  них  компромат,  будет   с  наслажлением  мечтать,     как Аднан  выгонит  их   с  позором.   Не  такой  он  уж  простак!    У  Бешира  есть  своя  выгода  от  разоблачения  Бехлюля  и  Бихтер.  

Теперь  Мадемуазель.......  В  самом  начале  сериала  она  вызвала  у меня  симпатию,  но  потом  эта  симпатия  превратилась  в  неприязнь.  При  всей  её  порядочности,  она  всё  же  не  такая  благородная,  какой  хочет  казаться......  В  конце  сериала  я  её  вообще  возненавидила  (  так  как  она     будет   виноватой  в  трагедии).    Я  бы  её поняла,  если  бы  она  не  была влюблена  в  Аднана,  но  ведь  это  не  так.  Она  с  самого  первого  дня  возненавидела  Бихтер,  так    как  сама  мечтала  занять  её  место.    Но  мне  не  даёт  покоя  вопрос,  почему  она  раньше  не  призналась  в  чувствах  к  Аднану?  Почему  молчала  столько лет?  Возможно,  если  бы  она    сказала,  что  любит  его,  он  ради  детей  бы  женился  на  ней.  Но  нет,  она  предпочла  отмолчаться,  а  теперь,  когда  появилась  Бихтер,  она  стала  страдать   и  переживать.   Я  уверена  на  100 %  ,  что  она    сама  рада,  что  между     Бихтер  и  Бехлюлем   есть  связь.   Мадемуазель   догадывается  об  этом   ,  но    не  может  прямо  сказать   Аднану,  так  как   у  неё  нет   доказательств.  Но  зато  в  конце  сериала  она  будет  лезть  из  кожи,  чтобы  правда  наружу  выплыла.  И  ведь  добьётся    своего.  Есть  такая  поговорка :''  Сидела  тётя  сидела    и  высидела''  Это  значит,  что  ждала  ждала    своёго  звёздного  часа  Мадемуазель  и  дождалась.......

Аднан...  Конечно,  он  человек  порядочный,  серьёзный,  хороший  отец.....  Ну  когда он  решил  связать  свою  жизнь с  такой  молоденькой  девчёнкой  ,   о  чём  думал?  Это  же  всем  понятно,  что   Бихтер  и он  абсолютно  разные  люди.    Очень  редко     такие  разновозрастные  браки    бывают  счастливыми.    У  них   различные    и   духовное  ,  физическое  состояние .     Я  помню  момент, как  Бихтер  привела   Аднана    на  дискотеку.   Это  выглядело  так  смешно!   Бихтер  -  молодая,  красивая,  полная  жизни,    конечно  ей  хочется  развлекаться,  а  Аднану  это уже  не   нужно.  И  в  постеле  между  ними  огромный  резонанс.  Мне  даже  смотреть  неприятно  ,  когда  они  целуются......  Так  что .  ему  ,  прежде  чем  делать  предложение  о  вступлении  в  брак  с  молодой,  нужно  было  100  раз  подумать.

Это  моё  мнение, может  быть  кто- то   думает  и  по-другому,  но  я  так......

# 193
  • Пловдив
Момичета, иначе нямаше да има сериал и то два сезона.
Ако е така както Вие искате, заповядайте у нас на снимки -
предупреждавам, повече от 1 серия няма да може да изгледате.
Няма нищо нестандартно и интересно. Пълна скука ще Ви е.
Това е то. Довечера пак е супер. Дебнене, дипломиране, бал.

# 194
Момичета, иначе нямаше да има сериал и то два сезона.
Ако е така както Вие искате, заповядайте у нас на снимки -
предупреждавам, повече от 1 серия няма да може да изгледате.
Няма нищо нестандартно и интересно. Пълна скука ще Ви е.
Това е то. Довечера пак е супер. Дебнене, дипломиране, бал.

Бала на Нихал ще е тази вечер ли? Суперррррррр от кога го чакам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт