Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 340
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София /Абсурдистан
  bouquet

# 166
Изгледах филма.Няма нищо по-страшно от това да бягаш от спомените,грешките,тишината,загубата,болката...и живота.

# 167
Изгледах филма.Няма нищо по-страшно от това да бягаш от спомените,грешките,тишината,загубата,болката...и живота.

Офф,и аз до сега гледах и си припомнях филма....Наистина няма по страшно Peace

# 168
# 169
  • Пловдив
Кафето от anastasiq1, от мен пожелания за късмет през днешния ден.

# 170
добро утро Simple Smile

# 171
Добро утро!  bouquet
Прекрасен да е денят ви.  Hug

# 172
ДОБРО УТРО! Hug

EMELY,ЧРД НА ПАТЕРИЦИ!  bouquet

БЪДИ ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА! newsm51

# 173
Добро утро!Влезнах с намерение само да чета,но не мога да се стърпя да кажа някои неща..По повод прислугата-всички без Сюлейман ме дразнят наистина много.Смятам ,че си позволяват повече от необходимото.Може цял живот да живеят там с Аднан,да са преживяли много неща като "семейство" и т.н. ,но това не може да бъде поведение на персонал,за Бога!В тази къща никой дъх не може да си поеме-Джамиле,Катя и Несрин(в по-малки количества) подслушват и постоянно клюкарстват-после и майката на Джамиле да не остане по-назад и тя всичко трябва да знае..добре че е Сюлейман малко да ги строи!Не че го слушат..
А за Бешир-този индивид най-много ме дразни (+ Мадмоазел,за която после ще се изкажа).Как си позволява да държи сметка на Бехлюл какво прави в собствената си къща и с кого излиза или се целува или каквото и да е..че и го гони да му се не види!Как този никой и нищо си позволява да гони стопанина си?  ooooh! Дали е Нихал или която и да е-какво значение има?То верно,че я обича ама на какво отгоре ще я проявява тази ревност?Да не е негова случайно?Ще я пази от всички ли?Защото всички щели да си играят с нея..и какво?Какво му влиза в работата?Преди време се сби с онова момче Дениз или как беше не помня,а сега Бехлюл.. newsm78  На всичко отгоре освен нахален, е и порта!Не понасям такива хора!Веднага всичко си каза на тази...префърцунена дама.После в края на филма пак много му знае устата..  smile3511 smile3511 fight
Сега уж деликатната и изтънчена мадам..От известно време си се чудя 1 нещо-тя е работила за семейтвото преди да почине съпругата на Аднан-иначе едва ли щяха да й поверят децата!Т.е. тя още сигурно тогава го е обичала и след като жена му е умряла ,тя се е надявала чрез децата да успее да я забележе.Аднан обича децата си повече от всичко,а те след загубата на майка си ще чувстват нея много близка(дори Нихал наскоро спомена ,че е мислила ,че Аднан ще се ожени за нея)..т.е. Аднан обича децата,децата обичат нея..и хоп логично е да се съберат и да заживеят щастливо..Да ама не!След толкова години мисля,че тя продължава да се опитва да се изтъкне пред него-не знам защо.Приятно й е все да е свършила нещо за тях и той да го научи!Сега се сещам за случая с Фирдевс-нали щеше да си остане между тях само?Защо изпя всичко на Аднан и пак стана герой?Пак да има благодарности и хвалби-да й казва колко му е ценна ..дъра-бъра! И ме дразнят изпитателните й погледи напоследък-какво само ги върти тия очи,слухти и тя ,разпитва..И нали каза на Бешир ,че няма да каже на Нихал-е да ,не го каза в прав текст ама всичко си пропя все пак!Пак стана нейното..и разбра каквото й трябваше.И тя не си знае мястото в тази къща.Все тя да отговаря за всичко-всички нея да питат и  всички с нея да се консултират..все едно е най-главната фигура в къщата-сякаш тя е стопанката,а не Бихтер.Не знам за вас обаче аз не мога да я понасям-преиграва!  smile3511 smile3515 newsm61Не мисля ,че е искрена.А във финалните епизоди пак се покава като много "примерна"-няма да задълбавам повече.
Извинете,че стана толкова дълго,но не можах да се спра. newsm03
Приятен ден!

# 174
  • Пловдив

Хайде и една усмивка и от него.

# 175
Мадмоазел много ми харесва. Не клюкари, просто си изяснява, интелигентна е, не е злобна.  Защо да стои при прислугата, тя е гувернантка на децата и стаята й е близо до тяхната. Бешир също ми харесва, защото се бори за любовта си, но както казва Сюлейман - "влюбил се е в дъщерята на Падишаха". Харесва ми, че учи в университет, като завърши - пътищата му са отворени навсякъде.
Бехлюл е един паразит, нищо не работи, само потребява наготово от парите на чичо си. И как се уплаши да избяга с Бихтер на летището. Какво щяло да стане с тях. Ами както хиляди млади хора, които се обичат, отиват в друга страна и започват нов живот, започват работа и сами се грижат за себе си.

# 176
  • Пловдив
Мадмоазел много ми харесва. Не клюкари, просто си изяснява, интелигентна е, не е злобна.  Защо да стои при прислугата, тя е гувернантка на децата и стаята й е близо до тяхната. Бешир също ми харесва, защото се бори за любовта си, но както казва Сюлейман - "влюбил се е в дъщерята на Падишаха". Харесва ми, че учи в университет, като завърши - пътищата му са отворени навсякъде.
Бехлюл е един паразит, нищо не работи, само потребява наготово от парите на чичо си. И как се уплаши да избяга с Бихтер на летището. Какво щяло да стане с тях. Ами както хиляди млади хора, които се обичат, отиват в друга страна и започват нов живот, започват работа и сами се грижат за себе си.
Нещо си в грешка. Между стаята на мадмоазел и стаята на децата вече има 2 етажа разлика.

# 177
Може ли някой да ми каже,след като Мадмоазел разбира,че на терасата не е била Нихал-самата Нихал не си ли задава въпроса "С кого се е прегръщал Бехлюл на терасата"?

# 178
  • София-в сърцата на моите деца
Според мен,мястото на Мадмоазел е долу при прислугата,а не горе да се вре когато вечерят и да върти очите.
Мадмоазел са я приели ,като член от семейството, а не от прислугата. Тя е интелигентна, начетена, музикална, дипломатична и естествено  няма как да се впише сред прислугата. Освен това всеки път се мъчи да потуши скандалите , които възникват , с което пък пази Аднан от клюки и разправии. Лично аз много я харесвам / мое мнение/. Винаги съм се възхищавала на деликатните хора. Дори ,когато обстоновката се нажежи , отказва да седне на една маса със семейството , за да не дразни навлеците в къщата. Както виждате винаги е готова да помогне на всеки , без да прави от това капитал! Peace

# 179
Добро утро и от мен!

Логично е Нихал да си го зададе тоя въпрос,ама де да знам,сигурно,като на филм ще забрави Матмоазел какво я е питала.  newsm78

Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт