Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 276
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Вашите изпълнения с телефоните. hahaha

Тогава направо сме за  smile3532 smile3532 Твоето си е чисто подхилкване hahaha

# 406
Днеска в Уикенд са писали за Аднан-вижте какво е казал-Любовта не е функция на възраста.Тя не е връзка между две тела,а между две души! Цялата истина в едно изречение Peace

# 407
Днеска в Уикенд са писали за Аднан-вижте какво е казал-Любовта не е функция на възраста.Тя не е връзка между две тела,а между две души! Цялата истина в едно изречение Peace
И аз го прочетох допълвам какво е казал Селчук "В живота Бог да не дава съпруга  като Бихтер"

# 408
  И племенник като Бехлюл бих допълнила аз,а най-вече заслепеност  като на Аднан  Peace

# 409
Аз пък да допълня,че освен бала,има и накрая на вечерта и телефонен разговор м-у Бихтер и Бехлюл Heart Eyes

# 410

Аз пък да допълня,че освен бала,има и накрая на вечерта и телефонен разговор м-у Бихтер и Бехлюл Heart Eyes
  Да,за да не останат никакви съмнения кой къде гледа  Crazy

# 411
  • ... да усещаш мириса на море ...
Да поясня,че имам същия мобилен като Бихлюл и същата мелодия.

А същия тапет с Жокера от Батман?... Laughing

Ей, ще ме накарате да си го купя този вестник (Уикенд)...

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 17:40 от tara_lezhka

# 412
... И аз го прочетох допълвам какво е казал Селчук "В живота Бог да не дава съпруга като Бихтер"

Каква съпруга по-точно? Бутана от меркантилната кучка майка й,и за да компенсира донякъде липсата на бащина обич, се омъжва за човек,с който няма допирни точки.Обича го,да..но като баща.
Каква е по-точно? Влюбва до полуда в мъж,с който се допълват и иска да продължи живота си с него.Винаги е искала да бъде искрена с Аднан,и без Бехлюл й беше станало ясно,че брака й губи смисъл.
Влюбва се,иска развод и продължава с мъжа на живота си.Какво лошо в това?
Проблематичния елемент във филма не е Бихтер,а Бехлюл - този страхливец и глупак.НИКОГА не е бил мъж/дано поне в секса е показал малко мъжественост Mr. Green /

Този филм ми напомня толкова много с любимия ми роман -Червено и Черно.
Главният герой там беше същия мишок като Бехлюл. Финала е идентичен с филма.

# 413
... И аз го прочетох допълвам какво е казал Селчук "В живота Бог да не дава съпруга като Бихтер"

Каква съпруга по-точно? Бутана от меркантилната кучка майка й,и за да компенсира донякъде липсата на бащина обич, се омъжва за човек,с който няма допирни точки.Обича го,да..но като баща.
Каква е по-точно? Влюбва до полуда в мъж,с който се допълват и иска да продължи живота си с него.Винаги е искала да бъде искрена с Аднан,и без Бехлюл й беше станало ясно,че брака й губи смисъл.
Проблематичния елемент във филма не е Бихтер,а Бехлюл - този страхливец и глупак.НИКОГА не е бил мъж/дано поне в секса е показал малко мъжественост Mr. Green /

newsm10
Толкова ме беше яд накрая на Бихтер, че не успя да се откъсне от това лайненце. Като се сетя за ревливата му физиономия последните серии. Отврат Sick Пази Боже от такъв мъж наоколо.

# 414

newsm10

За всички фенки на Бехлюл:
http://www.youtube.com/watch?v=4SfN5k3-v9M

# 415
  Не съм гледала филма до края ,но от видяното съм склонна да се присъединя към извода на NotApproved,най-вече в частта за Бех.Бихтер никой не я тика да се жени,тя сама си го избра това и носи отговорност.

# 416
Бехлюл смени колата, защото журналистите я познаваха и го преследваха за интервюта и той не можа да влезе спокойно, когато беше тръгнал да ходи на клуб. Сега ще я смени, като тази на “чинка” – Ягуар, само че друг модел....

Появяването на бала наистина ще бъде помпозно и забавно (поне според мен ).
За тези, които искат да са там да почват да тренират от сега: Shostakovich - Second Waltz
а танца на Нихал и Бехлюл е на песента “Историята на една любов”. В оригинал тази песен е на испански и в нея се пее:
Ти вече не си до мен мое сърце. В душата ми има само самота. И ако не мога да те видя, защо Бог ме накара да те обичам, за да ме накара да страдам повече. Ти беше причината за моето съществуване. Да те обожавам е моята религия. И в твоите целувки аз открих, топлината която ми донесе. Любовта и страста. Историята на една любов, която няма равна на себе си. Която ме накара да разбера и доброто и лошото. Която ми даде светлина в живота и след това го преобърна. О, какво по-черно от живота, ако твоята любов няма да живее....   (Ако искате да чуете песента в оригинал може да потърсите в ютюб CESARIA EVORA feat TANIA LIBERTAD "HISTORIA DE UN AMOR". Само да ви предупредя, че клипа е много експресивен и не всички могат да го разберат и харесат.  Затова и не давам директен линк.....)
В сериала обаче звучи вариантът на френски
Това е историята на една любов. Това е ридание на две сърца. Един роман, както много други, който би могъл да бъде ваш, на хората тук или някъде по света. Любовта е пламък, които те гори, без да те изгаря. Любовта е сън, който сънуваш, без да спиш. Това е историята на една любов, вечна и обикновена,  която носи всеки ден и добри и лоши неща. С времето, ние се обвързваме или си казваме сбогом, с нощи на терзание и прекрасни сутрини.  Тази история е история позната.  Тези, които са изживяли такава любов, я познават - трагична/наивна или много дълбока, това е единствената песен на света, която никога няма да свърши ...

[превода ми е свободен и през английски, така че не претендирам за точност]

Песента я има и на турски

newsm10

Турският текст е дори още по-нежен и романтичен.

# 417
  • sofia
Сара, ще го напишеш ли, моля и в оригинал и в превод? Ако имаш време, разбира се  Laughing
NotAproved  Joy, предполагам, така като ги гледам, че в секса поне не са имали проблем  Wink Иначе, абсолютно подкрепям написаното, особено след като изгледах филма докрай.

# 418
  • ... да усещаш мириса на море ...
Приятна вечер от мен и да не вземете да пишете много събота и неделя.... Wink

Статия за Азра и Николай в 24 часа

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 19:24 от tara_lezhka

# 419
65 годишна, ами че тя е връстница на Гювен Хокна (Хаирие от Листопад) Wink
Тя също е на толкова, макар че на външен вид изобщо не изглеждат на еднаква възраст Whistling

Общи условия

Активация на акаунт