Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 400
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Държа да отбележа,че не съм го сънувала без гащи. Mr. Green Филмчето е хубаво,а и малко разнообразие от американските шоута ми е добре дошло.
Бягам сега да търся епизодите.

hahaha Joy това с гащите е подробности,а иначе какви бяха  newsm78цветни с надписи

# 76
В този канал има доста серии на английски

http://www.youtube.com/user/oz83#p/u/61/Odz_tqbM8Es

# 77
  • БГ
Аз продължавам да изливам душата си,че така ми е накипело напоследък .....
Най-голямо възмущение предизвиква в мен поведението на Джамиле и Катя.
Ей това младо момиче не се трае,няма мярка в нищо... И лае,лае,лае.......
Кого ли не е одумала до сега.Никакво възпитание,никакво уважение,нищо...
Само завист ,клюки и одумки.Ама се чудя на акъла на майка й и баща й – на какво са я научили,не виждат ли ,че това момиче върви уверено към пропаст.
Явно при комшиите – на семействата и изобщо хората, ангажирани като прислуга,поради целодневната си заетост и без почивни дни,с минимално заплащане и т.н.това им е основното развлечение – да дебнат,да слухтят и да клюкарстват.
В това отношение Джамиле и Катя нямат равни

Славенче- моите деца са синеоки и русокоси,но доста по-големи от сладурчето в подписа ти.
И аз преди години пристанах на две сини очи!....Та до сега

# 78
Да се запиша и аз  newsm44

Забравих да кажа,че гласувах,че искам лъюбовта на Нихат.
Мисля,че всеки я иска.Да намери красивата и споделена любов,да има уважение от отсрещната страна и много радост в къщи Simple Smile)

# 79
di_ni , и аз преди доста години престанах на един синеоок и русоляв/ но не е Киво/ Heart Eyes,но и двете ми деца имат моите тъмнокафеви очи Grinning

# 80
Гласувах за-От любовта на всички по-малко Peace  Има спорове в темата,но това е хубаво,защото темата си върви,пък и филма се гледа.

# 81
# 82
  • sofia
Денимира, аз примерно изобщо пък не я искам Нихатовата  любов. Има нещо у този човек, което неистово ме дразни...
Джамилето равна няма, мда, много ми е смешна....
Бешир също ме дразни, и все повече ще ме дразни:)Simple SmileSimple Smile не става така - чул недочул, видял-недовидял...пък и в крайна сметка в качеството си на какъв държи сметка на Бехлюл - малко леко нещо не са особено равнопоставени, си мисля аз...

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 17:30 от bomboto

# 83
bomboto Не те разбрах любовта му ли не ти харесва или героя?!  Thinking
Аз искам такава любов,защото той е всеотдаен,Бейкер също го обича много и са страхотни в отношенията си,а героя и мен понякога ме дразни спрямо Бехлюл.

# 84
  • ... да усещаш мириса на море ...
Боже, колко сте изписали... Днес почти нямах време....
Само да кажа, че в снощната серия най-вълнуващите и красиви моменти за мен бяха:
1. Разговорът между малките Бехлюл и Нихал (“- Когато започнеш да си спомняш за мъртвите с усмивка, значи вече
си пораснал. – А ти пораснал ли си Брхлюл? – Все още не....)
2. Посрещането на Бехлюл и прегръдката им с Нихал (макал и братска за него)
3. Когато Нихал, каза н а Бехлюл, че го обича. Макар, че той не “стопли” за пореден път, много мили бяха думите, с които той обсипа Нихал (не че бяха точно така преведени, но...)

Darinka, искам пак да те помоля за кадъра на залязващото над морето слънце. Той е от снощната серия (първата), точно след като Бехлюл се беше намерил и Бихтер разказваше на всички какво се е случило ...

Приятна вечер, отивам да чета, ако имам време...

# 85
  • sofia
не искам ткъв спокоен екземпляр до себе си, не и не. И героят ме дразни, и актьорът ме дразни и външният му вид ме дразни - не ми обръщайте внимание  Wink

# 86
# 87
Скок и тук при другите фенки на Забранения плод.  Simple Smile Надявам се да ме приемете   jumpuu

# 88
Да се запиша. Любовта на Нихат-това отговорих-там нещата м-у него и Пейкер са споделени,малко по-улегнали и си имат доверие,та затова може би ...

# 89
Прочетох поста, даже похвалих Тина. Така ми дойде от вътре и го написах. Нека и малко шеговито да погледнем на нещата, че вече е страшно напрежението тук. Преди време писах, че не обичам шоколад, ама никак даже, та затова мен не можеш да ме озаптиш с него.
 Hug Hug Hug
Ами кажи с какво.
Приемам шегата.

Всичко соленичко обичам. Като се замисля даже се и плаша.  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт